0 oy
106 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar ben hiç lazere gitmedim hep adayla makinayla bacaklarımı yapıyordum lezerle ilgi bilgi verebilir misiniz ayda kaç kere gidilmeli kac ayda bir tüylerimiz geliyor aylık mi senelik mi ucret ödeniyor 

3 Cevaplar

0 oy
(13,228 puan) tarafından
önce düzgün bir yer bul öyle her yerde yaptırma. genelde peşin ödeme olur. ayda bir seans belki kontrol seansı olur. 10 sene önce sadece bacağıma yaptırdım hala yok, doğum da yaptım bir tek dizimde azıcık var belli bile olmuyor. tek pişmanlığım neden tüm vücut yaptırmadım :) Alex ti cihaz
(32 puan) tarafından
Hım yani 2   3 ayda bir mi geliyor tüyler bizim bir akraba dedi lazere gidevn çocuk getiren hemen geliyor tüyler bende kararsız kaldim
(13,228 puan) tarafından
hayır canım. bir uyutan var bir kurutan. kılları uyutan cihaz kullanırsan 3-5seneye çıkar. benim 10 sene oldu çıkmadı
(32 puan) tarafından
Hı anladım çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,882 puan) tarafından
8 seans gidiyorum. 6.800 tl aylık 850 olarak ödüyorum. Şuan 5 senasım bitti baya gelişme var. Batıklarada çok iyi geliyor
tarafından
Jel sürüp öyle bi makineyle yakıyor degilmi
(428 puan) tarafından
Tuba hangi lazer
(1,882 puan) tarafından
@elvis evet jel sürüp öyle yapılıyor.
@hasretzamanı Alex ve Yüzüme hem Alex hem hibrit yapılıyor.
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Paketleri oluyor canim 8 seans yapıyorlar. Ben hastanede yaptırdım 1 normal seans, 1 de kontrol yapıyorlardı her ay randevu veriyorlardı. İyi araştırman sana kesin çözüm 8 seansda biter diyen yerlerden uzak dur, oncellik hastanelere bak daha hijyenik ve guvenilir. Taksit oluyor peşin verme her ay gidince ödeme yaparsın 
tarafından
Ben paket yaptım 8+2 10ay yani bittikten sonra 2ayda kontrol olacak 3bolge girdim ben lazere gitmeden bigun önce jiletle aliyom digerki günde lazere giderim ama bi yakıyor aboo 3-4gun sonra tüyler tekrar çıkıyor ama dökülme az var bakalım inslah faydasi olur tek kafama takilan o kadar yakması ve 4gun sonra tüyler çıkması 6.seansim bu gidişim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
1 cevap 860 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
15 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
12 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,249 cevap

39,596 kullanıcı

Kategoriler

...