0 oy
96 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (989 puan) tarafından
kızlar üstüm başım yağ kokmadan nasıl yapabilirim geçen fırına atrım patlıcsnları beş saat pişmedi ocağa aldım gene pişmedi kızartmadan yapmanın yolu yok mu ki ya 

3 Cevaplar

0 oy
(5,403 puan) tarafından
Ayferin varsa ayfere at ben öyle yapıyorum üstüne yağ ile fırçalıyorum atıyorum ayfere çıkarıp içini açıp doldurup sosunu döküp tavada pişiriyorum miss gibi oluyor 
(989 puan) tarafından
tamam canım yapayım şimdi inş olır
(5,403 puan) tarafından
Altına yağlı kağıdı ser güzelce yumurta fırçası ile yağla at içine miss gibi oluyor sonra çıkarıp bıçakla karnını yarıp içini doldur sosunu döküp kapağını kapat tavada miss gibi oluyor her zaman ben öyle yaparim
(989 puan) tarafından
tamam canım yapcam şmdi teşekkür çler
(5,403 puan) tarafından
Rica ederim canım şimdiden afiyet şifa olsun
(989 puan) tarafından
yaptım mükemmel oldu air fry da pratik oldu cnm tekrardan saıl Allah razı olsn
-Reklam-
0 oy
(16,869 puan) tarafından
Ben fırına atarim güzel oluyor daha hafif oluyor kizartmaya göre. Bostan patlıcan ise ikiye bölerim her yerini yumurta fırçası ile bir güzel yağlar atarım fırına. Kemer patlıcan ise ortasını yararim yine aynı şekil yağlar 200 derece fırına atarım. 
(989 puan) tarafından
kaç dakika atıyosn canım valla geçen yaptm olmadı bi türlü
(16,869 puan) tarafından
Dakika hiç dikkat etmedim canım. Çatalla bakıyorum yumuşadı ve kizardiysa çıkarıyorum. Bir de ara ara ceviriyorum her tarafı pissin diye
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Karnını yarmadan yağa batir çıkar ikiye böl yagli kağıtla fırına sür hemen olur fırını en yüksek ayara al
(989 puan) tarafından
ne kadar kalmalı fırında
(1,207 puan) tarafından
Fırına göre değişir ama 20 dakikada çıkartıyorum ben,  kiymasini koyup geri koyunca da pişiyor zaten
(989 puan) tarafından
tamam canım teşekkür ederim
(1,207 puan) tarafından
Rica ederim , afiyet olsun.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 262 göst.
15 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
8 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 246 göst.
28 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 534 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Emine S (16,869 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,112 cevap

36,262 kullanıcı