0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (3,593 puan) tarafından
Kızımın ayak bileğinde şişkinlik vardı d9n hastaneye getirdik böcek sokması olabilir deyip yatış verdiler. Selülit olmuş şimdi serum ve antibiyotikler veriliyor. Ben selilütü kadınlarda oluyor diye biliyordum, bu enfeksiyonlu seslilütmüş. Ayağına da krem sürüp sargıya aldılar. Sanki kaynar su dökülmüş birinci derecede yanık gibi duruyor 

5 Cevaplar

0 oy
(3,495 puan) tarafından
Bilgim yok geçmiş olsun 
(3,593 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,593 puan) tarafından

image

Bu durumdaydı dün 

(363 puan) tarafından
çok gecmis olsun canim insallah tez vakitde iyilesir
(3,593 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Evet korkulacak bir şey yok antibiyotik tedavisi ile geçer. Her selülit kadınlarınki gibi değil. Doktor doğru söylüyor. 
(3,593 puan) tarafından
Peki sizin daha önce başınıza geldi mi böcek sokması gibi bir şey mi oldu yoksa durup dururken mi oldu ve tekrarladı mı daha sonra da
(13,308 puan) tarafından
Benim böcek soktu böyle şişti de antibiyotik tedavisi görmedim. Alerji ilacı kullandım. Hastanede çalışırken gördüm selülit şikayet ı olan vaka ama onlarınki epey şişkindi. Bu çocuk daha iki güne dağılır korkma. Tekrar böcek sokması olmadı sokarsa olabilir tabi
(3,593 puan) tarafından
Allah korusun evlatlarımızı. Ben şişkinliği fark ettiğim gibi geldim hemen yatış oldu ondna yayılmadı. Ama bu fotoğraftan sonra baldırları falan bayağı şişti bu ilk haliydi
(13,308 puan) tarafından
Amin amin inşallah. Bizim de bir sivri sineğe yanağından sokmuş bir de bir hafta antibiyotik kullandık geçen ay. Davul gibi şişti. Şişer kuzum onlar o böceklere alışkın değiller vücudu tolere edememiştir.
0 oy
(8,280 puan) tarafından
Geçen kızımın bacağı şişli kırmızı etrafı çok sert be bir kaç yerde su topladi irinli aktı. Doktora götürdük böcek sokması dedi krem verdi. Sizinde mi bu şekilde 
(3,593 puan) tarafından
Bizde irin yoktu sadece bilekten başladı sonra dizine kadar yayıldı ama ayağı çok sert oldu ve kıpkırmızıydı
0 oy
(233 puan) tarafından
Kaynanamın ayagı 4aydır böyle Dr selülit dedi şekeri var geçmiyor o yüzden sizinki hemencik geçer merak etmeyin geçmiş olsun kuzuya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 508 göst.
0 oy
6 cevap 159 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ozge6561 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (394 puan) tarafından soruldu