Kızlar ablamın çoçuğu 5 yaşında benim bebeğim 1 yaşında yiğanim bizim oyuncıkların hiç birini vermiyor oğluma elinden çekip alıyor böyle olunca benim oğlum ağlıyor yatıya geldiler hiç bişey demiyorum kaç gündür oğlum sürekli kucağımda yeterki yiğenim ağlamasın diye odalara götürüyırum oglum yeni yeni yürüyor denğesini sağlayamıyor çok, oğlumun eli tv ünitesindeydi itiyordu bende o an korktum birden itince yüzünü üniteye vurur diye yiğenimin elini çektim sonra oğlumun elinden oyuncağı çekti aldı oğlum ağlayınca bende orda duran başka oyuncak verdim oyuncak verincede ablam trip atıyor öyle olunce yiğanim ağlamaye başladı ablamda bana trip atıyor benmi suçluyum benimki de çoçuk yani ne yapıyım kaç gündür böyle yapıyor 2 3 tane oyuncak yatak odama koydum hani oğlum odaya götürünce orda oynasın diye yiğenim ğirip ordakileride alıyor hiç ses etmiyorum ama gene kötü ben oluyorum şimdi diyeceksiniz bir oyuncak için mi kavga ediyorsunuz kavga eden ben değilim ablam ben susuyorum susuyorum sustukça kendi kendine trip atıyor inanin 1 haftadır oğlum kuçağımda yatak odasında sırf oyuncaklarla oynamasın diye köşe kapmaça oynuyorum evde kollarım koptu tek bizmi böyleyiz anlamıyorum