0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
29 aylık yani 2 yaşını 5 aydır bitirdi 90 cm boyu.  12.700 kilosu

Yani sabahtan beri ne yaptımsa yemiyor deli olacam.  Yani aç aç nasıl dolanıyor hayret ediyormmm .

Çok mu zayıf sizce ya persentil e göre %25 %50 arası 

Ben bakamıyor muyum acaba yaa 

Elalemin çocuğu sofradan kapıyor ekmeği buu çocuk yookk

Kaynanam tutturumuşşş zayıff ha zayıf .

7 Cevaplar

0 oy
(13,373 puan) tarafından
Sıcaktan yemiyorlar galiba onu bunu yiyordur canim aç değildir merak etme kızım da 26 aylık derdi günü soğuk şeyler içecekler 
(3 puan) tarafından
Yemiyor yemiyor vallahi bak sabah sucuk severdi yaptım yemedi. Patates kızarttm yok. Peynir bir lokma yedi. Pilav tavuk laptım öğlene çokk az tavukdan bir parça aldı pilava ağzını sürmedi. Simdi ıslak kek yaptım bir tatlı kasğı anca yedi.
(13,373 puan) tarafından
Sıcaktan iştahı kesilmiş olabilir diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından
Aç olsa yer benim oğlumda çok fazla yemiyordu zaten bı kaç gün hiç yemiyor bı iki lokma sadece oda zorla 2.5 yaşında 
(3 puan) tarafından
Kilosu boyu iyi mi bari
(778 puan) tarafından
13 kiloydu en son şimdi vermiştir biraz boyu yaşıtlarına göre uzun
0 oy
(15,394 puan) tarafından
20 aylık 9 kilo benimki. Keşke seninki kadar olduğu zaman o kiloya ulaşabilse ama hiç umudum yok. Ek gıda konusunda sorun yaşiyorum. 
(3 puan) tarafından
Bizde normalde az çok yerdi simdi iyice gitti
0 oy
(5,144 puan) tarafından
Havalar sicak istahsizlik vardir canım kan degerleri normalse sicaktandir
0 oy
(771 puan) tarafından
Sıcaktan yemiyordur annesi zorlama üstüne düştükçe inat edecek 
0 oy
(4,003 puan) tarafından
Yemeyen cocuk yemiyo. Benim buyuk oglum ozellikle 2 4 yas arasi kavga kiyamet asla asla yemezdi. Aglardim dusun. Sonradan yemeye basladi ama hep secmece. Oyle oturym bi ev yemegi yiyim yok. Et, kofte, hamburger, pizza, pilav vs. Ikinci oglum 14 aylik masallah diyim beni bile yer. Yani tavsiyem zorlamaman ve sevdigi seyleri yapman olur. Bir de kan testi yaptir. Kansizlikta varsa yapar istahsizlik.
0 oy
(139 puan) tarafından
Kuzum benim kızda öyleydi bu durumu yaşadık 2.5 yaşında simdi 3 yasindayiz cocuklarda atak dönemi oluyor oda onlardan biri h8c zorlama derim ben acıkan xoxuk gerçekten yer ben hep öyle yaptım yemiyordu kaldırıyorum 2 3 saat sonra veriyordum yiyordu bide böyle dene istersen cunku buyune dönemleri atakları oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sakineer (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 288 göst.
15 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,163 cevap

36,597 kullanıcı

...