0 oy
665 göst.
Aile kategorisinde (1,439 puan) tarafından
Eşim kuş bıldırcın satıyor. O yüzden bıldırcın tavuk yumurta bazen fazla oluyor ben de bunu komşularıma sevdiklerime dağıtıyorum. Üst komşuma daha önce vermiştim biri gelmiş demiş bunda mühür var büyülu bu diye Sabah üst komşu geldi bana haykıraraktan onu büyü yaptığımı yumurta üzerinde müfür varmış ona Kendi sıkıntılarımi okuyup okuyup öyle vermişim diye iftira attı. 50 günlük bebeğim var üzerine yemin ediyorum kadın inanmıyor siz olsanız ne yapardınız. Bundan sonraki süreçte moralim çok bozuk iyilikten maraz doğar derler aynısını yaşıyorum şuan herşeyi geçtim çocuğun üstüne yemin ettim kendime onu yediremiyorum ona ispatlamak zorunda değilim kendimi neden çocuğumu karıştırdım diye

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tövbe tövbe düşman başına almasaydın madem deseydin kapıyı kapat dahada yemin edip iknaya uğraşma
(1,439 puan) tarafından
Yok tövbe ettim zaten çocuğuma bişey olur diye korktum onların yüzünden 34yasima kadar hiç iftiraya ugramamistim bu apartmanda daha neler göreceğim hiç merak etmiyorumacikcasi
-Reklam-
+1 oy
(869 puan) tarafından
Bende hasta bir komşunun kaynanasını yemek yapmıştım çok korkmştum sonra tesadüf yemekten birşey olur üstüme kalırsa diye eşim gülmüştü demekki böyle şeyler oluyor kimseye birşey vermeye korkarım
(1,439 puan) tarafından
Asla verme sakın ha sakin ondan hariç 3kisiye daha verdim onlardan hiçbir şey duymadım bu kadının ailesinin kötü olmasının sebebi benim yumurtam mis
+1 oy
(3,779 puan) tarafından
Kiskancliktan delirdigine yorumladim. Cocugu var mi veya kac yasinda diyim (anladin neden sordugumu). Yani ben senin yerinde olsam yemin etmem. Aynen muhtesem bi insansin ve muhtesem bi hayatin var bozmak icin buyu yaptim git simdi herkese anlat der dalga gecerdim. He normalinde de boyleyse tedavi olmali o ayri. 
(1,439 puan) tarafından
Kötü gidiyormuş hayatı benden bilecek demek ki kiskinclikda olduğunu seziyorum zaten sabah sabah gelmiş kadın bana cemkiriyor birde o kadar emin ki benim ona büyü yaptığıma ağzım açıkta kaldı resmen ne demek istedini bı sure algilayamadim
(3,779 puan) tarafından
He hayatinin boktanligini snaa yikacak demeek. Amaan bosver dovusup dursun kendi kendine. Sen ustune gitme ki tum kotu enerjisini sende atmasin. Sen kendini bildikten sonra anca konusur
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Ayy valla öyle olmuş ya kimseye iyilik yaramax bu devirde at çöpe daha iyi verme kimseye
(1,439 puan) tarafından
Sakın ha sakin vermeyin kimseye ben akillandim size tavsiyem olsun 3kisiye daha da verdim onlar Allah razı olsun dedi bu bana büyü yapmışsın diyor
(2,550 puan) tarafından
:)))havadan nem kapmış nankör kadın .kişi kendinden bilir işi boşver.kalan sağlar senindir
0 oy
(3,986 puan) tarafından
Elini dolayamadın mı kız saçına Allah korusun iftiradan millet ne yiyip ne içiyor da böyle şeyler düşünüyor 
(1,439 puan) tarafından
Ben ne demek istediğini algilayamadim ki ilk hayatimda ilk kez yumurtayla büyü yapıldığını duydum sonra iftira attığını algıladım sonra yapmadığımi ispatlamaya çalıştım işte oyle
0 oy
tarafından
Lohusa olduğun için hormonlar tavan yapmıştır o yüzden sağlıklı cevap verememişsindir tahmin ediyorum ama kardeş olarak tavsiyem lütfen çocuğunu böyle şeylere karıştırma canım Allah korusun yani daha 50 günlük ve hemen aklına onun üstüne yemin etmek gelmesin bu çok sağlıklı bir davranış değil tamam şuan lohusasin ondandır diye yargılama amaçlı yazmaidm sadece uyarmak istedim. Bundan sonrasında da asla o  komşunla muhatap olma yeni doğum yapmis bir anneye böyle gelmesi cahillik kıskançlık vizcansizlik ne dersen de tuhaf 
(1,439 puan) tarafından
Aynn ilk algilayamadim ki ne demek istiyor sonra cemkirince daha ne diyeyim çocuğundan  değerli biseyim yok onun üstüne yemin ettim kadın daha inanmıyor sonra kapattık kapıyı bana bı sinir krizi geldi
0 oy
(410 puan) tarafından
Asla çocuğumu katmam ben böyle şeylere... 

Herkes kimin ne olduğunu bilir boşver 
0 oy
(409 puan) tarafından
Allah onu bildiği gibi yapsın, saçından tutup kapıya koysaydin ya 
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Valla boyle komsu dusman basina alakani kes bence  ayrica evet cocugunu karistirman iyi olmamis
(1,439 puan) tarafından
Bundan sonra ölse kapimfa bir yudum su vermem oda bana vermesin
0 oy
(14,586 puan) tarafından
manyak kari isin gucun bitmis buyu mu yapacaksin Allah iftiradan da korusun oteki dunyada hesabi cetin olacak o kadinin 
(1,439 puan) tarafından
Aynn öyle istumuze iftirada atıldı sonunda
0 oy
(50,552 puan) tarafından
hey Allah im.nasil.ustune geldiyse sen yine de tovbe et mal kari
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Tövbe tövbe ya akıllarına da herşey geliyo Allah'ın dan bulsunlar boşver canım sen bir daha çocuğun üzerine yemin etme 
0 oy
tarafından
Muhur ne muhruymus ya ust komsu sonucta yapacak olsan gidersin evine oturmaya okursun uflersin al sana büyü salakmı ne buyulerle kafayi bozmustur var oyle kuruntulular almazsın olur biter yani neyin buyusunde ısrar ediyosun birdaha muhattap olmazdim ben gereksiz ya 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Ayy daha neler duyacaz kimseye iyilikte yaramıyor 
0 oy
(10,686 puan) tarafından
sgdndhakab istemsizce güldüm. sen de buna canını mı sıkıyorsun? 
(1,439 puan) tarafından
Bende istemsizce gülüyorum sonra sinir krizi geçirip oturup agliyorum
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Kafası güzel herhalde. Gerçekten bu devirde ne kimseye birşey vereceksin ne de alacaksın 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 984 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,132 göst.
7 Nisan 2023 Aile kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 497 göst.
20 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 725 göst.