0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (625 puan) tarafından
Benim iki kere oldu :) İlki yaşarken komik değildi ama şimdi tebessüm ederek hatırlıyorum. Eşim dünyanın en rahat insanıdır. 8.haftada kanamam oldu sabah ağlayarak gittik kalk hastaneye gidelim diye. Dur ben bir hazırlanıyım çıkarız diyor. Sonra arabanın yanına gittik ben mi kullanıyım arabayi diyor :D Yok dedim bu halde ben kullanırım. Eşime ben öğrettim araba kullanmayı o yüzden benim yanımda kullanmayı sevmiyor karisiyorum diye :D Digeride 20.haftada kajvaltidysonra uzandım sırt üstü. Birden karnıma bir seu oldu. Ayy diye çığlık attım çok korktum sonra anladık ki bebek hareketiymis :)

7 Cevaplar

+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Bende gece eşimle yatağa geçtik. Uyumadan önce konuşuyoruz biseyler. O günden bir süre önce bebegin hareketlerini kıpırtı gibi hissediyordum. Eşim biseyler anlatırken ben birden ayaklanip gülmeye başladım. Eşim ne oldu diye endiselendi, anlamaya çalışıyor ben krize girdim sanırım. Bebeğin hareketi gidikladı beni . Öyle hissettim yani.
-Reklam-
+1 oy
(1,137 puan) tarafından
Anlatınca belki o kadar komik gelmez ama, o an bizim için komikti. Normal doğurdum ve eşim de doğuma girdi. Ebe eşime 'yastığını biraz kaldırın, daha rahat nefes alır' dedi. Eşim de o anın heyecanı ile baş kısmı mı o kadar kaldırdı ki, çenem göğsüme değiyordu artık, boğuluyordum bayağı. Eşim o farkında bile değildi ama. O an çok komik değildi, doğum bitince gülmüştük. 
0 oy
(5,478 puan) tarafından
İlk hamileligimde kirada mustekil evde oturuyorduk gece wc gittim bı bağırdım kocam bey bebek geliyor sanmış erken doğum riskim vardı ama hamam böceği görmüştüm :))

İkincide yıl başi akşamı kizimla babası bir yere gitmişti ben evde yemeği vs hazırladım nişanım geldi kocam beyin aradım panik olmuşlar arabanın su borusu patlamış doğuracak olsam onlar genele evde dogururdum kesin iki sonra bebişim olmuştu :))

Gezerek geçti iki doğumum da millet yolda doguracaksin diyordu :))
0 oy
(10,256 puan) tarafından
İlkinde benimde doğum sancim tuttu dayanilacak gibi değilim canım kendim o halimle bı kazan dolma sarma sarmistim kaynanamla Birlik yaşıyordum ve çok kalabalıktilar misafirde vardı neyse. Tam akşam yemeği yiyecez şiddetli sancı başladı eşime birşey yap diyorum dolma çok güzel olmuş bekle yiyim birde niye bu kdr endişe ediyorsun ki sen yaparsın dogurmakta ne var diyo gülerek dedim zıkkım yiyesice ölüyorum neyse ambulans geldi sabaha kadar ben can çekisirken kapıda tatlı tatlı uyumuş..birde karnım ne zmn hareket etseydi bebek tekme atsaydi bana bağırıyordu yapma çocuğa birey olacak yeter diyordu cahil:)))
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Komik degıl ama ilk kızıma hamileyken sabah uyandım lavaboya bır gittim o kadar kan gelmişti ki 6 aylıktım ağlayarak eşimi aramıştım bebek gitti diye o günü asla unutamam sonunda gebelik zehirlenmesi yaşadım ayy çok kötü günlerdi 
(10,256 puan) tarafından
E bebek yaşıyor mu üzüldüm
(6,188 puan) tarafından
Çok şükür canım kızım okula başlıcak bu sene ☺
0 oy
(709 puan) tarafından
1. Hamilelikte gece ruyamda pirzola  yiyordum esimin beni durtmesiyle uyandim meger adamin parmagini tutmus pirzola sanmis isirmisim

Ikincidide sancidan ölüyorum  gecenin 4 ü arabaya bindik yolda halay ceke ceke 4 lüleri acip gittik 
0 oy
tarafından
Yurtdışından istanbula temelli döneli 10 gün oldu olmadı, evimiz henüz yok kaynanamlarda kalıyoruz. 33. Haftada gece ansızın suyum geldi, altıma yapıyorum sandım. Kalktım birden bir boşaldı şakır şakır, aşkım dedim hee diyor ama uyanmıyor hiç.

Sonra dedim suyum geldi. Bu panikle bir kalktı daha üstünü başını giymeden arabaya koşmuş, anahtarını da beni de almayı unuttu tabi. Geri döndü don atlet.

Ben bacaklarımın arasına havlu yerleştirdim hala daha şarıl şarıl akıyorken bir yandan eşimi sakinleştirdim diğer yandan ne yapması gerektiğini saniye saniye söyledim. Giyin, düğmelerini kapat, çantayı al, çarşafımı giymeme yardım et, anahtarı ve cüzdanı unutma vs vs...

Arabadayken annesi de yanımızdaydı, bunlar kavga ediyorlar. Sebebi de o akşam kedimi odamıza getirmiştik, annesi kıyameti koparmıştı. Kavga sebebi de biz o kediyi getirdik diye başımıza bunlar gelmiş. Zavallımın bir zararı da yok halbuki.

Neyse araba şarıl şarıl su oluyor hala biz geldik hastaneye, acilden yatışımızı yapacağız kadın beni bekletiyor eşim de sinirden kuduruyor. Ben süper sakinim ama dayanamadı bana da kızdı. Ben mi doğuruyom sen doğuruyon niye sakinsin diye, ben neredeyse kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi. Annem geldi de son dk neyseki sakinleştirdi kocamı. Yoksa annesi daha beter duruma getiriyordu. Annemle ben sakiniz, annesiyle o panik. O anda da komikti şimdi de komik kskdkdjsjskssk
tarafından
Kız Allah seni... canın çıkmıştır offf :(
tarafından
18 saat suni sancı aşırı yordu beni, gelen geçen parmakladı. Kendi ailem eşimin ailesi doğumda çok yordu beni . Daha fazla yok dedim beni sezaryene alın dedim . Keşke en başta sezaryen olsaydım dedim hiç zorluk çekmedim 2. Gün ayaklandim 4. Gün market alışverişine gittim :D
tarafından
Maşallah maşallah gerçekten he kimisi normalde bile yıkılır kimisi sezaryende bilr ayağa kalkar. Bünyede bünyeye fark var.
Aileler niye böyle ya valla beni de helak ettiler eşimin annesi bilhassa. En son sinir krizi geçirdim ben ölüyorum sizin yaptığınıza bakın diye. İnsaf be. Annemle eşim olmasa kafayı kırıyordum en son hemşireleri çağıracaktım bu odaya girmesinler diye.
tarafından
Hiç sorma ya , kaynanam ailemi kovdu kendi kalmak için yanımda. Annem sancı esnasında espri yapmaya çalışıyordu. Kocam zaten hepsine müdahale etmekten yoruldu. Herkes birbirine girdi falan sjsjsj
O an sancıdan aklıma gelmedi ki odadan kovmak . Şimdi ki aklım olsa tek başıma çekerdim o sancıyı valla
tarafından
Nasıl kovdu?.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,209 göst.
24 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,350 göst.
21 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 457 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu