0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,370 puan) tarafından
Bebeğim 1buçuk aylık.  1ayını doldurduğu da doktora gittik. D vitamini yazdı. Niye 15 günlükken başlamağın dedi. Gerek varmı, zaten yazın dedim. Gerek var dedi. 1hafta verdim. Yakınımız çoçuk doktoru verməmə gerektiğini söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Çocuklarınızın yenidoğan dönemi yaza denk gelenler nasıl yaptınız? 

10 Cevaplar

+1 oy
(736 puan) tarafından
Yaza denk gelse de yeterince güneşe cikardiginizdan emin misiniz? Çocuğu güneşin önüne atıp guneslendirmiyorsunuzdur heralde :) tenleri hassastır zaten nasıl d vitamini ihtiyacını karsilicak ki? Benim eşimin dizlerinde sıkıntı var kikirdakla alakalı. Doktor dedi ki küçükken anneniz yeterli D vitamini vermemiş. Hiç riske atmaya gerek yok bence 
-Reklam-
0 oy
(917 puan) tarafından
Yaz falan değil de biz 4 ayda başladık 
0 oy
(2,380 puan) tarafından
16 aylık ve şuan veriyorum evet çünkü düşük. Kızgın güneşte de bekletmiyorum zaten çocuğu. 
0 oy
(110 puan) tarafından
19 aylık bebeğim evet yazın da veriyorum doktor yazın vermeyin demedi sürekli devam ediyoruz 
0 oy
(5,542 puan) tarafından
Hergun disari cikiyor musunuz günes goruyor mu cocuk benim oglum 18.ayina kadar kullandi devlet doktoru biraktirdi daha sonra 
0 oy
(451 puan) tarafından
İlk bir yaş yaz kış verilir ondan sonra eksiklik yoksayaz döneminde verilmez kış döneminde 600iu olandan verilir 
0 oy
(42 puan) tarafından
Doğduğundan beri kullanıyoruz ben 2 yaşa kadar yaz kış kullanılır diye biliyorum sonra 5 yaşa kadar sadece kış aylarında. 23 aylık güneşe çıktığı gün vermiyorum şuan çıkmadığı günler hep veririm
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Bizim temmuzda oldu doğum. Ekim ayında başlattılar, şuan 3 yaşında ve hala yaz aylarında kestirir doktorumuz. Ama bizimki hergün dışarıdadır, hele yazın 2-3 saat kesin dışarıdayız. Geçen ay değerlerine bakıldı gayet de iyiydi sonuçları, demir dışında.
0 oy
(764 puan) tarafından
Yaz kış kullanmak gerekli cnm. Yeteri kadar alamıyormuşuz. Büyük küçük herkes
0 oy
(13,816 puan) tarafından
1 yaşına kadar verilir. 1 yalında merhaba sonra yazları bırakılabilir  bıngıldak için önemli. vermeyin diyen doktoru da ilk kez duydum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
0 oy
6 cevap 107 göst.
10 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
12 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 231 göst.

412,096 soru

12,406,001 cevap

44,612 kullanıcı

Kategoriler

...