Aklıma gelmeyen başıma geldi kızlar.
Ben asla böyle birşey yaşamam eşim asla bana el kaldırmaz diyordum. Bu kadar kesin konuşmamak gerekiyormuş. 2 gündür mahfoldum üzülmekten.
Gözü dönmüş gibi öyle dövdü ki yemin ederim sanki düşmana vurur gibi vurdu. Alkol almayan adam alkol almış. Kimin aklına uymuşsa içmiş gelmiş. Gördüm şok oldum. Sen ne yapıyorsun nasıl eve alkollü gelirsin bu ne demek oluyor dedim biraz yükseldim. Olanlar oldu. Beni resmen evire çevire dövdü. Elinden kurtulamadım. Çabaladım yapamadım. En son yere düştüm ayağımla dizine tekme attım hemen kapıdan çıktım çocuklarımı alıp. Dışarı çıkınca kendime geldim bağırmaya başladım. Defol git burdan Allah kahretsin seni nefret ediyorum senden falan dedim. Baya bağırdım. Bu arabaya bindi gitti hemen kapılarımı falan kilitledim giremesin eve diye.
Ailesini aradım hepsi ayaklandı. Bugün hastaneye darp raporu almaya gidiyordum arabayla. Tam arabayı park edecem karşımda eşim. Şikayetçi olma yemin ederim aklım başımda değildi hatırlamıyorum özür dilerim pişmanım diye diye elime ayağıma kapandı. Git bırak beni diyorum gitmiyor. Yapıştı resmen affet diye. En son arabaya zorla tekrar bindim uzaklaştım yanından. Eve geldim kapının önüne geldi kaç defa içeri almadım. Aklım başımda değildi affet birdaha asla olmayacak diyor. Jandarmayı arayacam korkuyorum. Çocuklarım var onların gözünün önünde arbede yaşanır psikolojileri bozulur diye endişe ediyorum. Ne yapayım bana bir akıl verin lütfen. Zaten çok kötüyüm kırıcı yorumlar yapmayın. Boşanmak istiyorum ama yapıştı ölüm ayırır anca diyor. Vazgeçmem diyor. İki arada bir derede kaldım kafayı yiyeceğim