0 oy
243 göst.
Aile kategorisinde (237 puan) tarafından
Hakim hemen tedbir nafakası bağladı mı birde kizlar ben calişmiyorum iş bulmam lazım.önce.. sizi en son bu adamdan ayrilmaliyim artik boyutuna getiren neydi.. bazen diyorum ben mi abartiyorum ama artik cinnet gecirmek usereyim dayanamıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesin boşanma sebebi farklı olabilir. Ben mesela ilgisizlik, aldatma veya siddeti kabul edemem. 
(237 puan) tarafından
Rabbim seni muvaffak etsin hersey güzel olsun
tarafından
Alca , sağ ol canım hepimizi. Sen soruma cevap vermedin? Boşanma imkanın var mı?
(237 puan) tarafından
Bikere gittim ama oglumun psikolojisi oladar.bozulduki..  küçüğum 6 aylik büyüğüm 6 yasindaydi. Mahkemenin cocuklari bana verecegini duymuş eşim dediki cocuklarim benden ayri buyusun istemiyorum ve bu ayrilik asamasinda cok cirkinlesti ondan bikere daha nefret ettim ablsm hep destekti kucuk kres yasina gelsin is bulalim sana boşan dedi ama oyle zorki sürekli gerizekali sığır mal ******** sen ne ise yararsin senin ne katkin var laflarini duymak bazen iyi olalim yavrularimiz var diyorim bu sefer bana sen iki yüzlusun diyor insanlarin icinde bana iyi daveaniyorsn diyor  yalakasin diyor
tarafından
Bilemedim canım Allah sana sabır, eşine de hidayet versin. Çok büyük bir karar. İyice tart, biç. Öyle karar ver.
(237 puan) tarafından
Artikne dogru ne yanlis ayirt edemwz oldum Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Benim ayrılma sebebim oğlum oldu genelde kadınlar çocukları için katlanır ama bende tam tersi oldu çocuğum için boşanmaya karar verip daha huzurlu bir ortamda büyümesini istedim. 

Şu an davamız devam ediyor ilk duruşma görüldü 7 bin nafaka bağlandı ama 5 kuruş nafaka yatırılmadı çünkü cezaevine girmiş çok şükür mesleğim var memurum şu an ücretsiz izindeyim baba evinde kalıyorum bu süreçte ama 10 yıl daha kalmayı düşünüyorum burda çok mutluyuz her istediğimiz yapılıyor :) 
(237 puan) tarafından
Annem ben bekarkende beni evde istemiyordu simdide ayni gelme diyor evinde  cikma diyor gidecekse o gitsin diyor esim sürekli defol git diyor gitmem burasi benim evim diyorum hatta bosanma davasi acacagim zaman eve geldim sen git yoksa uzaklastirma alacagim dedim. Hadi ordN benim kirasini.ödediğim evde sen kalamazsin dedi surekli beni manipüle etti eve geldi kiyafet alcM.dir giyindi nasil olmusum diye sordu bana güldü alay etti 2+1bi evimiz var oraya yerlrseyim cocuklarin nafakasini öde ben calisirm geri kalan hersey senin oldum dedim onuda kabul etmedi
(4,383 puan) tarafından
Çalışma imkanın varsa çalış canım o eve de minnet etme kendi düzenini yavaş yavaş kurarsın çocukların kreş ya da okul çağındaysa işin çok daha kolay olur
0 oy
(5,087 puan) tarafından

Yalan, yalanlar :) baktım bitmiyor yalanlar. Benim babam çok zengin bir de onun parası içinmiş. 

Sonra anında vazgeçtim 7 aylık hamileydim bir de. 

Nafaka istemedim ,çocuğuma da 3 yıl sonra bir müddet verdi sonra ödemedi. Kadrolu hemşireyim. 

(237 puan) tarafından
Ne güzel işinizde var rabbim her daim size kolayliklar versin yavrunuzla
(5,087 puan) tarafından
14 yıl önceydi ikinci evliliğimi yaptım ve bebişim bile oldu
(5,087 puan) tarafından
Aminnn cümlemize kolaylıklar versin rabbim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
27 Mayıs 2022 Aile kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 406 göst.
27 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 646 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,145 cevap

36,262 kullanıcı