0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
38+3 Haftalık hamileyim hanımlar gebeligim zorlu gecti . Eşim sagolsun destek oldu ama kizkardesim  kötü şeyler yaşattı  bana yalan söyledi arkamdan konuştu el olsa insan aman diyip geçebiliyor ama.kendi kanından birinin böyle yapmasını kaldıramıyor insan.  Ekstra hep havalar sıcak oldu yaşadığım şehirde tek başıma kaldım hamileligim boyunca burada kimsem yok ailem uzakta eşim malum işe gitmek zorunda son zamanlarda agırlastim da yatağa bağımlı gibi oldum tüm gün tek başıma evdeyim ve aklıma saçma sapan şeyler geliyor  bian hersey normal bian neden yaşıyorum ki yaşamak için yaşıyorum şuan ne anlamı var şu yaşadığım hayatın gibi düşünceler geliyor bebeğim aklıma geliyor o gelince yalnızlık gider acıların diner diyorum ama bi yandan da bu kötü düşüncelerden kurtulamıyorum acaba Depresyon falan mı geciyorum ben 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,634 puan) tarafından
Kendini namaza Kur'an'a ver duaya ver o zaman ruhun bedenin gerçek huzura kavuşur vallahi 
(55 puan) tarafından
Vermeye çalışıyorum umarım ferahlarim bian önce o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi saatlerce ağladım içimi yalnızlığımı yorgunluğumu eşime anlattip o kadar iyi geldi ki.
(4,634 puan) tarafından
Ne güzel bu huzuru zirveye taşımak için vallahi namaz kur an dua çok etkili üçlü derim sana çünkü seni yaradana sığıninca tüm dertler bir an da yok oluyor ve bunun farkına varıyorsun çünkü herşey geçici bu dünyada
-Reklam-
0 oy
tarafından
Son zamanların dayan canım az kalmış. Doğuma az kalmış yanına biri gelse iyi olur aslında tek kalma. Benimde dogumdan sonra böyle olmuştu saçma sapan şeyler düşünüyordum. Bebeğim 28 haftalık doğmuştu. Çok korkuyordum ona bisey olur diye. 
(55 puan) tarafından
Evet çok şükür sona geldik ama işte aklimdan şu düşünceleri atamıyorum bi turlu ne kadar açıp kuran dinlesemde ferahlamaya çalışsamda çıkmıyor aklımdan bu saçma düşünceler cok yoruldum bu düşüncelerle baş etmeye çalışmaktan.
tarafından
Kıyamam canım.  Yanında kalacak biri var mı
(55 puan) tarafından
Eşim akşamları yanimda oluyor Allahtan
0 oy
(566 puan) tarafından
Bebeğini kucağına alınca inan geçecek herşey unutturacak bütün sıkıntını.yalnızlığn gidecek.ğebe bölümünden konuşmuştuk orda adım garklı.naptın nasıl oldun ğittinmi hastaneye canım
(55 puan) tarafından
Cok saolun kasılmalar durdu uzaninca demek ki yalancı sancı birde galiba fazla üzüldüm bugün bebekte etkilendim gozumyasi dinmedi istemsizce aktı durdu sıkıntıdan yalnızlıktan
(566 puan) tarafından
Üzülünce kasar kendını çeker bebek yada başka şeylere sebep olur.üzülme sabret dua et az kalmıştı ztn doğunca çok mutlu olacaksın inş.4 çocuğum var o doğum anı kucağına aldığın an eve gelince ğeçırdığn vakıt çok ayrı bir duygu.rızkı Allah veriyorda şimdiki zaman çok kötü zaman benim sağlık durumum iyi değil yoksa bidaha doğururdum yani o derece
(55 puan) tarafından
Cok saolun Rabbım yardımcımız olsun insAllah.
(566 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(162 puan) tarafından
Aynı duyguları yaşıyorum bende 
(55 puan) tarafından
Rabbım içimize ferahlık versin insAllah. Allahta  eşim var benim anlayan dinleyen bugün içimdeki tüm yalnızlığı yorgunluğu ona anlattim hem anlattım hem gözyaşı döktüm gözümde ki yaşlar durmadı eşimde cok üzüldü keske daha fazla yanında olabilsem diye ama bir tek onunla olmadığını cok yorgun olduğumu anlattm
(162 puan) tarafından
Ne güzel şanslısın ben eşime anlatsam piskolojini bozuyorsun kafanda kuruyorsun diyo daha betere sarıyor beni öldürüyor
(55 puan) tarafından
Umarim bian önce gecer cok daha iyi günlerimiz olur. Rabbım hepimize ferahlık versin insAllah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 507 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervela (7,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 410 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,178 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,075 soru

12,329,912 cevap

39,194 kullanıcı

Kategoriler

...