0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (748 puan) tarafından
Gurbetlik mi zor, yoksa evin içindeki mesafeler ki, gerçi kendi memleketinde olsan ne olur kimsenin kimseye selami sabahı yok çok yanlizim gerçekten çok bunaldım. 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yalnızlık ıyıdır ve kahveyi sever aç kıtap oku, dızı izle ben asla sıkılmam kendımle baş başa kalınca hatta uyumadan deşarj olur dinlenirim resmen
(748 puan) tarafından
Kafamı kaldı kitap okuyacak kız
-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından
Ben kalabalıktan hic hoşlanmam yalnızlık iyi bana göre burcumdanmı kaynaklı bilmiyorum ama cocuklugumu hatırlıyorum hep yanlız kalmayı severdim halen öyleyim 
(748 puan) tarafından
Yalnızlık kuru kalabalıktan çok iyi ama insanin dertleşecek birini arıyor
(690 puan) tarafından
Ben cok zarar gördügüm İcin insanlardan akraba yakınlar uzak yasamayı tercih ettim kafam çok rahat
(748 puan) tarafından
Buda iyi sanki hangisi gercekki
(690 puan) tarafından
Böylesi daha rahat enazından eşini cocugunu dert edersin etrafın ne dedigi ne yaptıgı duymazsın bence
0 oy
(6,179 puan) tarafından

Kendini yalnızlığa alıştır ben öyle yapıyorum. Kimsenin dırdırı yok ne rahat hayat:D

(748 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(709 puan) tarafından
Valla cocuklar uyuyunca  esimle kendime zaman ayiriyoruz kahvemizi yapip atistirmalik alip hemen tv aciyoruz gunun yorgunlugu gidiyor esim ve cocuklarim yanimda olsun baska kimseye gerek yok bosver elalemi amaaan
(748 puan) tarafından
İşte eşim yanımda olsa dediğin doğru papci le kafayı bozan biri
(709 puan) tarafından
Canim bak ben bazen boyle yazinca insanlar beni yanlis anliyor ama inanki kotu anlamda yazmiyorum bazen benim esimde telefona daliyor hic ses etmiyorum o telefona dalinca gidip odaya susleniyorum bi resim cekip atiyorum adam telefonu firlatip geliyor biz kadiniz hersey bizim elimizde demekki  bazen onlarin dikkatini yeterince cekemiyoruz ha tamam hep bizle ilgilenemzler illaki oyun tv vs bakacaklar ama seninki bunu cok sık  yapiyorsa kalk dedigimi bir dene ve bana sonucla gel:))
(748 puan) tarafından
Çok haklısın asla kızmıyorum da ama o kadar kırgınım ki hayata eşime kaderime artık hicbirsey yapasım gelmiyor zamanında yapmadım mı alasını yaptım tesetturluyum ama evde esim için herseyi giyerdim elbiseler sipariş verirdim hazırlandım gel derdim 20 dk der gelirdi ama hep ben olmaz artık çabalamaktan yoruldum aslında tek es değil oğlum dan olmasa yarın oburgun anne beni neden bıraktın demese yaşama hevesim yok amman neyse ya bosver kız.
(709 puan) tarafından
Pisttt kiz dur  sen guclu bir annesin pes etmek yok aman diyim aklini basina topla al esini karsina bak boyle olmuyor ben mahvoldum ben bittim cok bisey degil biraz ilgi istiyorum diye yapis yakasina ama kavga tarzinda degil anlat gerekirse agla dök icini benim senden ve evladimdan baska kimim var sende bana bunu yapma vs guzelce anlat canim ama asla pes etme esine beni gor artik ben gozunun onunde bitiyorum filan diye anlat biraz kafasina dank etmesini sagla canim olmaz boyle evin icinde iki yabanci gibi
(1,457 puan) tarafından
Zamanında benim de eşim pubg bagimlisiydi
Vazgeciremedim ve naptım
Bende yükledim onunla oynadım
Baktım bu oyunda uc satın alıyor bana da alacaksın ne alırsan dedim baktı paralar gidecek sildi oyunu bende sildim :)
0 oy
(8,995 puan) tarafından
Oğlum uyuyunca bir bosluga düşüyorum 
(748 puan) tarafından
Bende çok büyük hemde
0 oy
(509 puan) tarafından
Ne güzel kafa dinle yaprak dökümü izle. Karanlıkta balkonda otur  mis
(748 puan) tarafından
Kafa kalmadık kız bunları yapacak
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bende çocukları uyutana kadar eşim de uyuyor bende burda takılıyorum TV açsam uyaniyorlar ışık zaten açamam boßboş geziyorum burda işte 
(748 puan) tarafından
Bende yazıyorum işte günlük E içini dökersin ya öyle bise
0 oy
(156 puan) tarafından
İkinci çocuğu yapmammin sebeplerinden bı tanesi işte 
0 oy
(315 puan) tarafından
Çalışıyorum. Sıkılacak vaktim bile olmuyor. İşe git eve gel. Yemek temizlik çamaşır birde oğlumu parka götürüyorum. Yedir içir giydir. Eşim geç geliyor işten. Geldiğinde sürekli işle ilgili vs. Hep telefonda. Bütün sorumluluk bende evin ihtiyaçlarını alışverişi yapan benim. Ve okadar yorgunum ki kalabalıkta bende yalnızım. Oğlumu uyurken bile heran özlüyorum. Hep ona yetemiyormuşum hissi var
0 oy
(367 puan) tarafından
tadini cikar canim. keske benim bebeerde erkenden yatip sabaha kadar uyusalar nerdeeee kafami dinleyecek yarim saatim yok. bebekler yatar koca çene yapar :( bu aralar bende bunalimdayim sanki yalniz kalmak sessizlik istiyorum, ses oldugu zaman migdem kalkiyor sanki :(
0 oy
(191 puan) tarafından
Yinede her haline şükür et evinde ses var çocuğun var o sana en büyük arkadaş olur ben gurbeteyim 4 yıldır çocuğum olmuyor dört duvar arasında kalmışım 4 yılda toplasan ailemi 2 defa görmüşümdür bu mesajı kim okursa Allah rızası için bana dua etsin hayırlı bir evladım olsun 
(3,024 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda sana sağlık eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip etsin canım
0 oy
(591 puan) tarafından

Yanlız kalıyosan benim bebişleri yollim kız başına sıkıntımı arıyon ne güzel işte benim gibi kaynanaylan oturmuyon hergün dip dibe göz göze gelmiyon daha ne ister insan 8-)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 3,859 göst.
0 oy
19 cevap 548 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,037 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Birmelekannesiii (74 puan) tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,146 cevap

36,461 kullanıcı

...