Merhaba hanımlar Şimdi biz anneyiz bizim çocuklarımız var anneler için çocuklar ihtiyaçları en başta gelmeli ben öyle düşünüyorum benim çocuğum mutluysa Ben mutlu bir anneyimdir Gel gelelim soruya yaz geldiği için çocuklar evde sıkılıyor Ben çocuklarıma havuza almak istiyorum Eşim gerek yok patlar para boşuna gider yani benim eşim böyle hiç çocukların dilinden anlamaz ama manevi olarak hiç böyle babalık yapmaz Ben de çocuklarını havuz almak istiyorum onların mutluluğu bana yetiyor Ben de sipariş verdim şu şekilde söyleyeyim paranın cebinde kalmasını daha iyi yoksa cebinize paranız varken çocuklarınıza oyuncak minik süprizler yapmak ihtiyacı olan şeyi çocuklarınızın mutlu olunca o gözlerindeki mutluluğu görmek ve sizi mutlu ediyor Daha ablam gerek yok alma oyuncak alma falan diyor Ya da işte gereksiz falan diyorlar ama altına al cart curt benim için çocuklarım altın dan değerli abla dedim güldü elimden geldiğince cocuklarımın içinde bir sey ukte bırakmak istemiyorum küçükken annemden bebek istemiştim günlerce ağlamıştım almamıştı belki de çocuklarımın bu sebepten dolayı kıramıyorum
Daha uygunlarida vardır. Bence alın cocuklar birdaha çocuk olmayacak . Anıları hatiralari olsun.
Açıkçası durumunuz müsaitse almamız iyi olmuş yüzlerindeki mutluluk herşeye bedel kesinlikle.
Bende eşimde çocuklara çok para harcarız hatta bazen birbirimizi uyarırız bir müddet almayalım diye
Çocukların harçlıklarını onlar için harcarım hep
Ben 2 kere aldım 2side patladı çünkü içine kaydırak koydum Aquapark yaptık ama olsun çok eğlendiler 3 kardeşler balkonda okadar güzel oynadılarki küçükken şimdi büyüdüler istesemde girmezler sığmazlar içine.
Bende oğluma almayı düşündüm suyu da aşırı sever ve hep suyla oynar. Ama sonra baktım evdeki leğene koyuyorum. Aynı işi gördüğü için gerekte görmedim. Onun parasına daha başka şeyler aldım. Yoksa insan mutlu oluyor gerçekten oyuncaklarda çok güzel alıp önce kendimiz oynuyoruz çocukların mutlu olacaksa durumunda az çok varsa al
Patlamamasi için altina bez serin birde kaydırak alsanız varyaa çocuklar çıldırır
Bende aynı düşüncelerle aldırdımoğlum çok istiyordu A101 e uygun fiyata geliyor biri post açmış bende ordan gördüm biz pahalıya almışız dedim hatta 550 liraya aldık bizde
1,487,899 soru
24,322,526 cevap
345,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın