0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
Eşiniz bir yere gitmezseniz ne yapardınız birde sizde onun iş zamanı destek olur muydunuz

21 Cevaplar

0 oy
(14,289 puan) tarafından
Hiç mi birlikte çıkmadınız Yada başkalarıyla çıkıypr seninle mi çıkmıyor 
(179 puan) tarafından
Valla daha başbaşa hiç birşey yapamadık
(14,289 puan) tarafından
Ne kadarlık evlisiniz
(179 puan) tarafından
Altı yildir
(14,289 puan) tarafından
6 yıldır nasıl zaman geçirdin çok zor olmuştur
tarafından
Canım alt yorumda demısısn kaynanam aılem dısında bıryere ızın vermiyor dıye sen 6 yılı nasıl gecırdın
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
İnsan sıkılmaz mı nebilim hep ev de aynı şeyler 
(179 puan) tarafından
Sıkıntıdan ölüyorum
(144 puan) tarafından
Ailen yok mu öyle Bi yerlere kendin git gel
(179 puan) tarafından
Ailen dışında kaynanam dışında bir yere izin vermiyor
(144 puan) tarafından
Oda çok kötü niye ki
0 oy
tarafından
Empati kurmuyorum birebir yasiyorum  anliyorum seni :)) adam sevmiyo gezmeyi gitmeyi ev kusu . Kizmiyo degilim ama kotu bi insan degilse is zamani destek de olurum kocam sonucta gezmiyo diye kin gudecek degilim napalim :) 
(4,734 puan) tarafından
Ama karısına da izin vermıyor us bu
tarafından
Mal heralde hangi devirdeyiz acaba.
0 oy
(2,585 puan) tarafından
1 yıl her izin günnde ailesine gitti aralıksız en son bende mesefeli davranmaya başladım derken kavga gürültü eksik olmazdı neyseki sonra dan düzeldi
(179 puan) tarafından
Neler yaptın da duzelti
(2,585 puan) tarafından
Aramıza soğukluk girdi gittiğimiz yerlerde artık keyfim olmuyordu bana neden ailesine böyle davrandığımı sordu bende anlattım sonra tartışma çıktı ama baktı haklıyım daha dikkatli olmaya başladı 3 yıl sonra ilk kez tatile filan çıktık o kavgadan sonra
(2,585 puan) tarafından
Öncesinde bayramlarda aileme bile götürmüyordu durumu siz düşünün
0 oy
(2,603 puan) tarafından
11 yıldır evliyim 1 kere sinema tiyatro mangal piknik deniz yürüyüş bile yapmadık tek yaptığımız memlekete gidip orda biraz gezmek onda da burnumdan getirmişti ben çoktan vazgeçtim onsuz geziyorum yıllardır yok hükmünde benim için 
tarafından
Okuyunca çok üzüldüm
tarafından
Aynisi valla
Cok yazik gecen giden zamana. 13 yil oldu birlikte hic bi yere gitmiyoruz 40 yila bir gitsek bile ailesiyle gidiyoruz . Madem oyle oluyo ben de cumbur cemaat gitmemeye calisiyorum
(8,927 puan) tarafından
:((((((
0 oy
(7,133 puan) tarafından
İnsan evde bunalıma giriyor ya bizde ayda yılda bir çıkarız ama ona rağmen çok boğulduğımu hissediyorum evdeyken eşim gelsin diye kapılara bakıyorum sıkıntıdan
0 oy
(1,746 puan) tarafından
İlk zamanlarda ne yazık ki bu durumu yaşadık Altan aldım eşim için, sabrettim şimdi eşim elinden geldiğince beni gezdirmeye güzel yerlere götürmeye çalışır herşey vaktinde güzel 
0 oy
(13,119 puan) tarafından
6 senede 6 kere gittik mi bi yerlere emin değilim tatil zaten yapmaz bi pazar evde durmaz bazen bunaldigimda tabiki olay yaratıyorum ama onun dışında çok da sorun yapmıyorum ki şimdi hayvancılık yapıyor zaten bi yere gidemez onları bırakıp. İş konusunda da yeni yeni buzagalari emziriveriyorum o bile yetiyor esime
0 oy
tarafından
Çok buyuk olay çıkarırdım durumu yoksa ayrı ama 6 yıl diyosun aile olmanın ne anlamı var? Nasıl anırlar bırıktırıcez çocuklarımızla gezmeyecez de ne yapıcaz? Herşey para da değil insan bır mangala AVM ye alısverıse bır oyun alanına vs beraber çıkmaz mı ya 
0 oy
tarafından
Anlamadım ki heryere gideriz yani canım yani soruna göre cevap yazayım kaç yilliksiniz birde neden gitmiyorsu uz maddi yüzünden mi
tarafından
Üzüldüm yorumlarda başka kişilerde yazmış hiç gitmeyiz diye ben 8. Yılima girdim eşimle 4 senedir de evliyiz sayısını bilmiyorum ama her pazar biryer seçip gidiyoeuz çocuklarla
tarafından
Bizde çok gezeriz canım ama kırıcı bişey yazarım diye pek bişey yazmadim
0 oy
tarafından

5 yillik evliyim ve duramazdim sahsen götürmüyo desem yalan olur ama çoğu zaman gezmez kendide 

Eee biyere gitmenede izi  vermiyomus o  nasil oluyo yada kendi geziyo es dost arkadasla
0 oy
(1,261 puan) tarafından
Bizde 5 senelik evliyiz. Eşimle beraberngidebildigimiz tek yer kaynananlarim evi ve kendi ailemin evim onun dışında eşim asla gezmeyi tozmayi bsyler yapmayı sevmezm başlarda gözüme batmiyordu artık acayip batıyor. Ben herşeyi kendim yapıyorum gezeceksem kendim geziyorum kızımla. Byere gideceksem kendim gidiyorum. Çocuğu da alıp öyle dışarı çıkıp gezdirmez etmezm götürdüğü yer babanesinin evi. Artık çocuk banasiylada byere gitmiyor. Sırf bu yüzden de aramız açık aynı evin içinde 2 yabancı modundayizm herşey gezmek mi diyenler olacak belki , tabi ki herşey gezmek değil .. ailecek bı aktivite bsyler yapabilmek. Ama biz eşimle ne yazikki hc bsy yapamıyoruz. Bende neden evliyim diye sorguliyorum. Herşeyi kendim yapacaksam neden evliyim kafasindaydim. Eşime de bahsettim. Bize gelince bahaneleri bitmiyor yok haba sicak yok arabaya yer bulamıyorum cart curt. Birlikte başbaşa yaptığımız hiç bsy yok. Pikniğe gidiyporuz ailesiyle. Ben istiyorum beraber gitmek. Ailesi çok iyi insanlar fakat eşim kıl kurdu çıkmış içlerinden. Bu konuda o kadar doluyum ki artık kendimi dul kadın gibi hssediyorum. Eşim eve sadece para getirmekle yükümlü. Ben bı tek paramı kazanmiyorum paramı kazandan direk dava acicam. Onun da vaktini bekliyorum. Çünkü bıktım bu monoton hayattan. Bı denize bı javuza gitmek bu kdr zor olmamali. Byere gideceği zaman bile suratı 5 karış. Şaşırıyorum haliyle ve soğuyorum ki soğudum da
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Öyle kocadan bana bunalım gelir koynuma alasim bile gelmez benim eşimde hiç sevmez ama benim için çıkar eşim çok bunalmış diye dondurma yemeğe bile olsa götürür öyle bı adamla ömür geciremezdim sanirim
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Kocalık yada karılık sadece yatakta olmaz. Dışarı çıkarıp seni ve çocuğunuzu eğlendirmek zorunda. Zamanı yada parası yoksa evlenmeyecek. 
0 oy
(9,534 puan) tarafından
Yaşamadım bilmiyorum canım. Hamdolsun babamın evınde gezmediğimi görmediğimi koca evınde goruyorum. 
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Gezmeyi sevmiyor ve sürekli çalışıyor ya pazar gunleri bile evde kaldığı sürece de ben uyuyacam dinlenecem diyor arada bir bizle oturuyor flim izliyoruz onun dışında ben tek gezerim 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Hiç mi bir yere çıkmadın ya çarşı pazar yorumlarda gördüm de öyle şey mi olur
0 oy
(257 puan) tarafından
İnsan nasıl eşine zaman ayırmaz yaa ben anlamıyorum bu erkekleri vallahi yaa al eşini tak koluna git dolaş yürüyüş yap gel insanın hava almaya ihtiyacı var Allah razı olsun eşimden hemen hemen her gün çıkarız yürüyüşe parka falan önceki gün bundan sonra bir yere gitmek yok diye kızdı bana tamam dedim dün hadi. Gidelim dedi sen böyle dedin yaa dedim aman bana bakma dedi bir saat yürüdük parkta oturduk geldik
0 oy
(409 puan) tarafından
Evlilikten saymazdim herşey yatak yada aynı evin içinde yaşamak değil birbirimizle yaşayacağımız güzel anılarımız yoksa ne anlamı var
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Kızım olmadan önce kendim çikardim arkqdaslarımla. O da arkadasları ile çıkardı o gün. Ama genelde çocuktan önce evde durmadık. Çocuk oldu 1 yas doldu ben kızımla evde durmamaya başladım. Oda arada eşlik eder bize ama arada :D

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 622 göst.
0 oy
18 cevap 455 göst.
+2 oy
34 cevap 907 göst.
0 oy
32 cevap 349 göst.
3 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,977 soru

12,101,990 cevap