Bizde 5 senelik evliyiz. Eşimle beraberngidebildigimiz tek yer kaynananlarim evi ve kendi ailemin evim onun dışında eşim asla gezmeyi tozmayi bsyler yapmayı sevmezm başlarda gözüme batmiyordu artık acayip batıyor. Ben herşeyi kendim yapıyorum gezeceksem kendim geziyorum kızımla. Byere gideceksem kendim gidiyorum. Çocuğu da alıp öyle dışarı çıkıp gezdirmez etmezm götürdüğü yer babanesinin evi. Artık çocuk banasiylada byere gitmiyor. Sırf bu yüzden de aramız açık aynı evin içinde 2 yabancı modundayizm herşey gezmek mi diyenler olacak belki , tabi ki herşey gezmek değil .. ailecek bı aktivite bsyler yapabilmek. Ama biz eşimle ne yazikki hc bsy yapamıyoruz. Bende neden evliyim diye sorguliyorum. Herşeyi kendim yapacaksam neden evliyim kafasindaydim. Eşime de bahsettim. Bize gelince bahaneleri bitmiyor yok haba sicak yok arabaya yer bulamıyorum cart curt. Birlikte başbaşa yaptığımız hiç bsy yok. Pikniğe gidiyporuz ailesiyle. Ben istiyorum beraber gitmek. Ailesi çok iyi insanlar fakat eşim kıl kurdu çıkmış içlerinden. Bu konuda o kadar doluyum ki artık kendimi dul kadın gibi hssediyorum. Eşim eve sadece para getirmekle yükümlü. Ben bı tek paramı kazanmiyorum paramı kazandan direk dava acicam. Onun da vaktini bekliyorum. Çünkü bıktım bu monoton hayattan. Bı denize bı javuza gitmek bu kdr zor olmamali. Byere gideceği zaman bile suratı 5 karış. Şaşırıyorum haliyle ve soğuyorum ki soğudum da