0 oy
230 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (162 puan) tarafından
İhtiyaç var ise hangi marka almalıyım 

16 Cevaplar

0 oy
(13,467 puan) tarafından
yani her zaman yok ama olabilir de tabi. ben doğumdan sonra aldım bebeğim küvezde kalınca mecbur kaldım. lansinoh almıştım memnundum 
(162 puan) tarafından
Çokta pahalı pompalar
(13,467 puan) tarafından
öyle ama mecbur kalınırsa alıyorsun. 14 gün boyunca süt sağıp hastaneye götürdüm
-Reklam-
0 oy
(4,761 puan) tarafından
Ben kullanmadım çalışmıyorsanız çok gerekli görmüyorum ben tabi meme tutmazsa biberon tutarsa oda sonradan alınabilecek bir şey alırsanız da eller havada sağma makinaları var rahat oluyor kullananlar memnun
(162 puan) tarafından
Nasıl yani nası Bi sağma yok çalışmıyorum ben
(4,761 puan) tarafından
Ben sürekli evdeyim sağma yapmadım hiç sürekli emzirdim
(162 puan) tarafından
Benim ilk doğumda ben ihtiyaç duydum çok yara için de kaldım çünkü nemlendirici sürmemişim acemilik oldu kimsede Bi faydası olmadı kendi kendime zaten sütüm kesildi bitti üç ayda bunda o yüzden anlayamıyorum
(4,761 puan) tarafından
Yaraya çözüm bulursan çok ihtiyaç olmuyor dediğim gibi ama ihtiyaç olursa da eller serbest göğüs pompaları iyi oluyor
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Almana gerek yok canım ilk zamanlar zaten kullanılıyor oda hastanede var 2 gün kalsan da kullansan yeter sonra yavaştan gelir zaten sütün 
(162 puan) tarafından
Ben bigün yatıp çıkmayı düşünüyorum kuzum imza atıp
0 oy
tarafından
İlk cocugumda emzirdi.m hiç gerek duymadım.  İkinci bebegim 1 hafta kuvezde kaldı süt götürdük o yüzden lazımdı gorumcem verdi ödünç.  Markasını unuttum suan . Ama acitiyo memeyi .

Bence gerek yok 
0 oy
(756 puan) tarafından
Doğum olmadan alma bence canım. Mesela ben hiç gerek duymadım 
(162 puan) tarafından
Öyle yapıyım o zaman şimdilik dursun
0 oy
(13,773 puan) tarafından
Ben almadım gerek de olmadı bi ilk gün bebeğim meme tutmadı ama onu da hastanede var galiba elimle sagip vermiştim ben doğum sonrası alınabilecek bisi bence o
(162 puan) tarafından
Tamam canım almayım şimdi teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bence doğumu bekle lazım olursa alırsın kimine çok lazım olur kimine hiç lazım olmaz 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Olabilirde bilemezsin canım al bence
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bende almamıştım ilk doğumda sonradan sütüm çok fazlaydı çok ağrıyordu kuzenim vermişti sağ olsun çok faydasını gördüm eğer vermeseydi de alacaktık şimdi ikinci çocuğumda da kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Bende ikiz oldugu icin kuveze gitme ihtimali var o yuzden aldım kivi nin manuel olaninı aldim otomatikler cok pahali cunku gereksiz geldi bana birde 
0 oy
(10,465 puan) tarafından
Her annenin ihtiyacı olmuyo. Büyük oğlum kuvozde kaldığı için sağmak zorunda kaldım onun için aldim. Ama inşallah sen kullanmak zorunda kalmazsin
0 oy
(947 puan) tarafından

İlk bebegimde almamistim ama gercekten cok ihtiyac duyuluyor 

Şuan 7+3 haftalik hamileyim bebegime aldigim ilk sey göğüs pompası o kadar düşün ne kadar lazım olduğunu :D

Bu arada ben kiwi'nin elektrikli göğüs pompasıni aldim bakalim kullandikca nasil olacak memnun olabilecekmiyim 

0 oy
(3,619 puan) tarafından
Çalışıyorsan gerekli iyi bir şey al çalışmıyorsan Evdeysen sütün az geliyorsa pratik bir şey alabilirsin çarşıya pazara giderken bebeğini bırakmak zorunda kalırsan sütünü sağıp bırakabilirsin
0 oy
(5,484 puan) tarafından
Biz almamistik hamileykenama sütüm hemen inmedi dogumdan sonra aldik sık sık sagdim pompayla oyle indi bir sure bebegim meme reddi yapti her ay bir hafta red etti beni o sira her yere goturuyordum bende sagiyordum elektrikli al daha pratik oluyor
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Benm oldu kızım erken doğdu emiyordu pompa çok işime yaradı öyle sütümü sağıp kaşıkla şırıngayla veriyordum
0 oy
(498 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim oldu  Hele ki  normal doğum olunca ilk 3 gün içinde göğsüne balon kadar sütle şişer süt kanalları açılıyor sağdan gerek ucu kaybolurbebek kavrayamaz bu sefer sarılık olur. 

Birde silikon göğüs ucu mutlaka al .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cananim (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 168 göst.
+1 oy
26 cevap 899 göst.
6 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 434 göst.
27 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (810 puan) tarafından soruldu

411,125 soru

12,374,756 cevap

42,738 kullanıcı

Kategoriler

...