Merhaba arkadaşlar...
Az buçuk beni önce ki postlardan tanıdınız.
Yaklaşık 1 ay önce cumartesi günü gecesi kızımla beraber öldürecek derecede darp almıştık.
Kızıma ve kendime darp raporu aldım. Ona da uzaklaştırma kararı almıştım.
Kurallara uyuyor hem de aşırı derece denetimi yanmasın diye hapise girmesin diye yeni sigortalı iş bulmuş iş yerine yakın evde bulmuş yani isterse herşeyi yapabilirmis fakat evlilik sürecinde ben dediğimde aman boşver yapıyordu bu beni daha çok sinir ediyordu şimdi gizliden taktir ediyorum onu ama bir yandan da korku sardı beni avukat korkma diyor ama ne bilim annelik iç güdüsü sanırım herşeyi rayine oturttum çocuğu da senden alacam diyor. Aslına bakarsak o gece öfke patlaması yaşayana kadar herşey yolundaydı en azından fena değildik benim gözümde neyse dün babamla konuşmuş evi işi düzenledim pişmanlığımi Merve görsün diye uğraşıyorum ne olur bir şans versin diyor babam da karar Merve'nin ama senin tamamen düzenlediğini görmeden torunumu vermem sana demiş. Ben bununla konuşsam yada avukata bilgi versem psikolojik tedavisini olsun diye gerekirse hastanede yatsın diye sizce yapar mı bir şans vermeli miyim siz olsanız ne yaparsınız aklım gitme düzelmez diyor kalbim düzelir bak uğraşıyor diyor kızımı bir yandan babasız da büyütmek istemiyorum bir yandan da her an patlamaya hazır bomba misali kişinin yanında büyümesini istemiyorum. Anlayacağınız iki arada bir derede kaldım ne yapmalıyım bana akıl verin boşanma süreci devam ediyor mahkeme Eylül ayını bulurmus ailem ailemin çevresi herkes komple bitirdim diye biliyor ve onu aşırı kötü biliyor çevre umrumda değil de aileme karşı kin besler mi düzelir mi onu bilmiyorum. Bana fikir verin lütfen gerçekten arada kaldım beynimin içinde dönüp duruyor herşey