0 oy
329 göst.
Aile kategorisinde (409 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba arkadaşlar... 

Az buçuk beni önce ki postlardan tanıdınız. 

Yaklaşık 1 ay önce cumartesi günü gecesi kızımla beraber öldürecek derecede darp almıştık. 

Kızıma ve kendime darp raporu aldım. Ona da uzaklaştırma kararı almıştım. 

Kurallara uyuyor hem de aşırı derece denetimi yanmasın diye hapise girmesin diye yeni sigortalı iş bulmuş iş yerine yakın evde bulmuş yani isterse herşeyi yapabilirmis fakat evlilik sürecinde ben dediğimde aman boşver yapıyordu bu beni daha çok sinir ediyordu şimdi gizliden taktir ediyorum onu ama bir yandan da korku sardı beni avukat korkma diyor ama ne bilim annelik iç güdüsü sanırım herşeyi rayine oturttum çocuğu da senden alacam diyor. Aslına bakarsak o gece öfke patlaması yaşayana kadar herşey yolundaydı en azından fena değildik benim gözümde neyse dün babamla konuşmuş evi işi düzenledim pişmanlığımi Merve görsün diye uğraşıyorum ne olur bir şans versin diyor babam da karar Merve'nin ama senin tamamen düzenlediğini görmeden torunumu vermem sana demiş. Ben bununla konuşsam yada avukata bilgi versem psikolojik tedavisini olsun diye gerekirse hastanede yatsın diye sizce yapar mı bir şans vermeli miyim siz olsanız ne yaparsınız aklım gitme düzelmez diyor kalbim düzelir bak uğraşıyor diyor kızımı bir yandan babasız da büyütmek istemiyorum bir yandan da her an patlamaya hazır bomba misali kişinin yanında büyümesini istemiyorum. Anlayacağınız iki arada bir derede kaldım ne yapmalıyım bana akıl verin boşanma süreci devam ediyor mahkeme Eylül ayını bulurmus ailem ailemin çevresi herkes komple bitirdim diye biliyor ve onu aşırı kötü biliyor çevre umrumda değil de aileme karşı kin besler mi düzelir mi onu bilmiyorum. Bana fikir verin lütfen gerçekten arada kaldım beynimin içinde dönüp duruyor herşey 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(14,636 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun vebal almak istemem ayrilma veya ayril diyerek. minik nasi iyi mi 
(409 puan) tarafından
Çok şükür topluyor kendini şimdi diş çıkarma sürecinde onun huysuzlugu var...
Bende ikilemde kaldım psikolojik destek mi alsam ama mahkemeyi nasıl etkiler bu süreç bilmiyorum.
(14,636 puan) tarafından
Allahim saglik versin ileri zamanlarda karsisina iyi insanlar ciksin ❤
(409 puan) tarafından
İnşallah sağol canım
-Reklam-
0 oy
(6,315 puan) tarafından
İnan o el bir kere kalınca devamı geliyor sen kendine olanı affettin diyelim ki bence affetme , kızıma öldüresiye şiddet uygulayacak adamın adını ağzıma dahi almam ki bu ispatlı sence mahkeme böyle bir adama çocuk verirmi 
(409 puan) tarafından
Haklısınız...
(1,784 puan) tarafından
Yorum yapma kapalı ama post sahibi görür umarım bir eş karısına vursa neyse ama çocuğuna bile vuruyorsa o evlilik bitmiştir bir insan nasıl çocuğuna öldürüyise derecede vurabilir hiç mi canın acımadı şimdi o ev alsın iş yeri açsın sen unutsam o çocuğun acaba unutur mu ne psikolojik sorunlar yaşar ama unutma yapan her türlü yapar şimdi boşanıp boşanmak sana kalmiş ama düşün iyice
(12,571 puan) tarafından
Yoruma kapalı buraya yazayım hadi kendine yapılanı unuttun 6 aylık bebeğe el kaldırmış bir İNSAN (!)  Ben evladıma yapılanı unutmam. Tedavisini olup ötede oynasın benden uzak olsun derim. Çocuğu da afedersin nah alır
(9,726 puan) tarafından
Sen affedeceksin merve adım gibii eminim
(1,784 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum umarım eşi düzelir 6aylik bebeğe şiddet uyguluyorsa o kişi tedavi olması gerekiyor yorumları görüyorsundur esin işe girsin sigorta yapsın hepsinden önemlisi tedavi olması gerek yoksa aynı şeyi yine yapar Allah korusun bu sefer bebeğine birşey olabilir sonra buraya yine post açma bebeğime ..... Oldu diye
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Büyük sözüme tövbe ama ben kızıma yapılanı sineye çekemem. 
(409 puan) tarafından
Beni de durduran düşündüren o ya kendimi geçtim çevreyi zaten umursamıyorum. Tedavi olsa peki affeder miydiniz
(2,944 puan) tarafından
Çok çok zor. Eşim kızıma sesini yükselttiğinde bile 2 gün aklıma gelip kuruluyorum ona
0 oy
(493 puan) tarafından
Şiddet hep varsa ayrıl ama eger ilk defa olmuş bişeyse dedigin gibi öfke kontrolu icin tedavi şartıyla barışabilirsin hatta barışmadan tedaviye başlamasını söyle bi kac seans tedavisini görsün öyle barısmayı kabul ediyorum de eger baska kumarı karı kızı yoksa evine bakıyorsa sadece öfkeden dolayı ayırlıypr isen barısma imkanın olabilir ama dayak varsa barışma cocuguna ilerde travma olur bu yasadıkların
(409 puan) tarafından
Önce tedavi olsun diyorum o süreçte ailemin yanında kalsa kızım olur mu ki
(493 puan) tarafından
Bence sende bekle kızınlı birlikte kızın ayrı kalmasın sende inan ne kada uzun ayrı kalırsanız kocan okadar daha cok akıllanır
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Eşim beni dövse çok pişman olsa bir daha yapmasa ben affederim  çünkü bende kendimi savunup karşılık verebilirim ama bebeğime dokunamaz savunmasız karşılık veremez kimbilir neler hissetti o küçüçük kalbiyle ben okuyunca başıma ağlarılar girmişti iyi baba değil kesinlikle evladım babasız büyümesin düşüncesi yanlış acaba bebeğin ileride büyünce babasının onu bebekken öldüresiye dövdüğünü duysa ne yapar yavrunun sağlıklı ortam da büyüt eğer gerçekten düzeldiyse tedavi olur ve seni evladınla tehdit etmez düzelmiş insan ayrılırkende bunu gösterir burda kararı sen vereceksin eğrisi doğrusu ne ortaya koy O'na göre karar ver
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Bebeginidemi darp etti :(( elleri kırılsın ya sana bebeğine Allah yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Canım benim seni çok iyi anlıyorum bu ikilemlerin çok normal ama dayak konusu bir kere el kalktiysa daha da kalkar bir insan neyse o dur değişmez kendine yapılani af edebilirsin ama yarın bugün kızına yapmiycagi ne malum hiç gerek yok riske atmaya ama tabiki karar senin kimsede sorgulayamaz
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Canm diger postlqrina baktimda bebgin 6aylik sanirim.yani 6aylik bir bebegi doven adamin duzelcegnjmi dusunuyorsn.bence sen tedavi olmalisjn.yani zor duurmdasn evet ama bu adamdan sana hayir gelmez bebegni doven bi adam adam degldir
0 oy
(676 puan) tarafından
Canım Allah aşkına beni ve kızımı öldüresiye dövmüş diyorsun daha neyi bekliyorsun oldurmesinimi yapma bunu kendine  çokta boşanmak istemiyorsan bu adamın madde ve kişilik bozukluğu için en az bence bı yıl kadar tedavi olması lazımdır küçücük bir bebeği morartincaya kadar dövmesi bana göre insan işi diyil
0 oy
(9,726 puan) tarafından
Bende yazacak bişey bulamadım....
0 oy
tarafından
Böyle bi adam cehennem ateşi yaksa ben bidaha ısınmam ne barışması boşa gitsin dönme yolundan o el bırak minicik bebegi sana bile kalkmamali...

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 293 göst.
+1 oy
37 cevap 702 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Nur343746 (7,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu

403,571 soru

12,090,815 cevap

36,383 kullanıcı

...