Kızlar çalışıyorum ve işten 6da çıkıyorum eşim işe 4de gidiyo 2 saat çocuğu kayınvalideme bırakıyo normalde kızıma annem bakıyor annem şehir dışında. Görümcem ve kayınvalidem altlı üstlü oturuyo. Görümcem genel olarak çocuğu kayınvalideme bırakıyo durmuyo falan diye 1.5 yaşında çocuğu. Görümcemin çocuğu el ayak hastalığı olmuş bende kayınvalideme ayrı gorumcemi ayrı uyardım bu hastalik bulaşıci bir arada olmasın ben 2 saat sonra gelicem işten zaten dedim evim işe çok yakın zaten neyse az önce kızımı aradım görümcemin bebeği ile oynuyo kayınvalideme sordum e annesi yorulmuş uyuyo dedi uyumuyo da biz de özelden konuşuyoduk yoo uyumuyo biz mesajlasiyoruz dedim dinleniyodur dedi anne bulaşıcı bı hastalık ya hani kızım da daah yeni iyileşti ishaldi 2 hafta çektik 2 saat sabretseydi keşke dedim kapattım telefonu sinirden deli oluyorum ya ben uykusuzluktan geberiyorum çalışmak zorundayım ihtiyaçtan dolayı günlük 5-6 saatlik uyku ile işe gidiyorum yine de işten çıkınca saatlerce kızımla oynuyorum dinlenmek yerine şimdi bu çocuk hasta olursa bunları boğsam haksiz miyim ya göz göre göre