0 oy
186 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
Herkese merhabalar hep aynı konuyu soruyormusum gibi oluyor ama bir gelişme olduğu için tekrar fikirlerinizi almak istedim .

Eşimin ailesi dış görünüşüm işte daha yaşlı gözüktüğüm burnum hakkında vb imalarda bulunuyorlar bende kırılıyorum kendimce ama şimdiye kadar geri bir şeyde demedim her neyse.

Hem görümcelerim hem kayınvalidem hemde halasının kızı bu şekilde ..

Daha önce halasinin kızı düğünden önce gitti dağ gibi oğlan vb kelimeler kullanmıştı işte karşılaştığımızda  kilo almışsın vb bu tarz yani bilirsiniz yan yana geldiğinizde ruhunuzu emen insanlar .. bir kere de çağ döner yerken yavaş ye de boğazına kalmasın filan demişti bende bunların bu davranışlarından ötürü mesafe koymaya başladım.

Geçenlerde sülalecek piknik yaptılar görümceler bana da söyledi bende aynı tarz şeyler yaşanacağını düşündüğüm için gitmedim az önce aşağıda kedimi gezdiriyordum ve halasının kızıyla karşılaştık bana neden pikniğe gelmedigimi bilerek gelmedin demi filan dedi bende evet gelmek istemedim dedim sonra ağzımı aramaya başladı sen bir soguk davranıyorsun filan dedi bende dedim en başından beri mi öyleyim yok bu aralar dedi bende ne dediğimi hatırlamıyorum çünkü hiç beklemiyordum o anda bir şeyler dedim daha sonra bana kırıldığını düşünmüyorum kime kirildin filan dedi takma okadar filan gibi bir şeyler dedi bende kirilmadim kırılacak insan var kirilinmayacak insan var her şeyi takarsak ohoo filan dedim ya benim anlamadığım neden böyle bir şey sordu acaba cidden bilmeden mi yaptı daha önce olanlsri ben haksızlık mı ettim hata mı ettim bugün de öyle konuşarak takıldım şimdi :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam sizin gibi boş boğazlilarla aynı ortamda durmak istemiyorum der geçerdim onlar seni kırıyorsa sende onları kır senden değerli mi
(141 puan) tarafından
Ya aslında öyle bile demeidm biraz daha kibar olmaya çalıştım ama yine acaba haksızlık mı ettim demese mıydım diye kendimi yiyorum niye bu kadar salagim ya
tarafından
Kalbimi kiranin kalbi kırılsın
-Reklam-
0 oy
(17,216 puan) tarafından
Kendince şaka yapmaya çalışırken haddini aşmışsa bile uzak dur patavatsiz insandanda hayır gelmez 
(141 puan) tarafından
Şaka degil yani gayet laf sokup imalıyorlar isteyerek kalp kırıyorlar özellikle görümcelerimin yaşlı durdugum hakkındaki imalari ama bu hala kızı hani kırıp kirmadigini filan sorunca acaba dedim haksızlık mı ettim hemen yumusuyorum ya :(
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Basbaya dalga geçmişler seninle sen hala iyi niyetli düşünüyorsun yapma bence mesafe koymaya devam et hiç masumca gelmedi çünkü bana dedikodu malzemesi arıyor işte sana sorarak ağzından laf alıp yine kendi aralarindan dedikodu yapmak için 
(141 puan) tarafından
Yine doğru düzgün cevap vermedim ama heyecanlandım soylediklerime de sonrasında pişman oldum off neden böyleyim ben acaba WhatsApp tan msj mı atsam ?
(3,572 puan) tarafından
Vallahi canım sakın öyle WhatsApp'tan mesaj atma işine falan girme bence senin yerinde olsam aynı ortamda hiçbirisiyle bulunmam zorunlu haller dışında tekrar sorduklarında da açık açık muhabbetiniz arkadaşlığınız bana hitap etmiyor benim arkadaşlık anlayışımla sizin arkadaşlık anlayışınız aynı değil ben zaten dedikodu olayında sevmiyorum dedikodu malzemesi olmayı da sevmiyorum gibi şeyler söylerdim sen anladığım kadarıyla biraz çekingensin ya da birisi bir şey sorduğunda elin ayağın birbirine dolaşıyor Emin ol bu onlar için de zamanla dalga geçme malzemesi haline gelecek sadece kilonla da değil Bir şey söylediklerinde cevap veremeyişinde de dalga geçecekler o yüzden hiç bulaşma
(141 puan) tarafından
Evet cekingenin ve elim ayağıma dolaşıyor sonradan diyorum keşke şunu şunu deseydim diye acaba çok mu saçma cevap vermişim dedikodu malzemesi olur muyum . Keşke hayatımdan çıkıp gitseler zaten zorunluluk olmadan yan yana gelmiyorum artık
(141 puan) tarafından
Cevabınız için de çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım
(3,572 puan) tarafından
Yani zaten belli ki yine hep bir araya geldiklerinde senin dedikodunu yapmak için senin ağzını aramış apaçık belli kendi aralarında senin söylediğin şeyleri konuşacakları da belli o yüzden daha fazla malzeme verme yolda görsen bile başını çevir ya da merhaba dersin konuşmaya çalışırsa da acelem var kusura bakma dersin hani madem cevap veremiyorsun muhabbete girme acelem var de işim var de konuşmamaya çalış
(141 puan) tarafından
Bende bu iki seçeneği düşündüm ya ağzımdan laf alıp digerleirne söylemek dedikodu amaçlı yada acabaa gerçekten kırdım mı diye üzüldüğü için ama o felfecir gözlerden de hiç ikinciyi beklemiyorum ama yinede ya ben kötü niyetli düşünüyorsam diye de içim içimi yiyor.
Ya neden böyle yapıyorlar peki ne yaptım ben onlara Allah aşkına.
(3,572 puan) tarafından
2 seçenek bence de tamamen senin iyi niyetinle alakalı kesinlikle o şekilde düşünüp senin ağzını aradığını düşünmüyorum bazı insanların dedikodu yapması için senin onlara bir şey yapman gerekmez bir şey söylemene de gerek yok bir kötülük yapmana da gerek yok tamamen onların dedikodu yapmaktan hoşlanmasına bağlı bu benim şahsi düşüncem her zaman şöyledir kendi hayatlarında kayda değer bir şey bulamayan insanlar başkalarının hayatları hakkında konuşmaya yorum yapmaya dedikodu yapmaya bayılırlar o yüzden boş ver
(141 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşAllah öyledir de onlar gibi kırıcı bir insan olmamisimdir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
21 Mart 2023 Aile kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.