Herkese merhabalar hep aynı konuyu soruyormusum gibi oluyor ama bir gelişme olduğu için tekrar fikirlerinizi almak istedim .
Eşimin ailesi dış görünüşüm işte daha yaşlı gözüktüğüm burnum hakkında vb imalarda bulunuyorlar bende kırılıyorum kendimce ama şimdiye kadar geri bir şeyde demedim her neyse.
Hem görümcelerim hem kayınvalidem hemde halasının kızı bu şekilde ..
Daha önce halasinin kızı düğünden önce gitti dağ gibi oğlan vb kelimeler kullanmıştı işte karşılaştığımızda kilo almışsın vb bu tarz yani bilirsiniz yan yana geldiğinizde ruhunuzu emen insanlar .. bir kere de çağ döner yerken yavaş ye de boğazına kalmasın filan demişti bende bunların bu davranışlarından ötürü mesafe koymaya başladım.
Geçenlerde sülalecek piknik yaptılar görümceler bana da söyledi bende aynı tarz şeyler yaşanacağını düşündüğüm için gitmedim az önce aşağıda kedimi gezdiriyordum ve halasının kızıyla karşılaştık bana neden pikniğe gelmedigimi bilerek gelmedin demi filan dedi bende evet gelmek istemedim dedim sonra ağzımı aramaya başladı sen bir soguk davranıyorsun filan dedi bende dedim en başından beri mi öyleyim yok bu aralar dedi bende ne dediğimi hatırlamıyorum çünkü hiç beklemiyordum o anda bir şeyler dedim daha sonra bana kırıldığını düşünmüyorum kime kirildin filan dedi takma okadar filan gibi bir şeyler dedi bende kirilmadim kırılacak insan var kirilinmayacak insan var her şeyi takarsak ohoo filan dedim ya benim anlamadığım neden böyle bir şey sordu acaba cidden bilmeden mi yaptı daha önce olanlsri ben haksızlık mı ettim hata mı ettim bugün de öyle konuşarak takıldım şimdi :(