0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Kizlar gorumcemler bize geldi bı 20 gündür burdalar kızları bitliymis benim kızıma da geçmiş aynı şekilde esimede öyle kızımın saçında birkaç tane büyük gordum eczaneden sapmuan aldım tarak aldım saçlarını yıkayıp taradim bit gözle görülen yok ama sirke var çok napabilirim sirkeyi öldürmüyor mu bu şampuan ilaçlar bide ben bilmedim saçını yatakta taradım aslında daha farketmemistim bit olduğunu şimdi yatağa baktım örtüsünde iki küçük bit gördüm sirkeledim iyice örtüyü sonrasında bisi görmedim sizce kalmamıştır ortude degilmi ortude renkli yüksek derece ye atamıyorum makinede 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,471 puan) tarafından
Postu okurken kaşınanlar butonu :D
(5,471 puan) tarafından
Kız öbür taraftaki yorumuna çok güldüm. Kıyamamış kocasına hasbam :D
(406 puan) tarafından
Postu silmiş en sonunda mfkdkdkskdj
(406 puan) tarafından
Başkaları sen haksızın diyerek kadının üstüne gelirken onlara bi şey demiyor, ben korumaya çalışınca köpek oluyorum :) Bazı kadınları geçekten anlayamıyorum.
(5,471 puan) tarafından
Oraya da yazdım da dediğin gibi kapattı. İşte insanlar dışarıda şiddet gören bir kadına bu yüzden müdahale edemiyor. Bir de karakola gelip kocamı dövdüler kocam da kocam diye ifade veriyorlar
(406 puan) tarafından
Şimdi daha iyi anlıyorum. O kadınlara hep kızardım. Hiç anlam vermezdim yaptıklarına. Müdahale etmeyenlere de kızardım. Şimdi karşılaşınca baya şaşırdım. Karışmamak en iyisiymiş gerçekten. Yarın öbür gün "Kocam beni dövdü" postu açmazsa iyi.
-Reklam-
0 oy
(4,452 puan) tarafından
Renkli de olsa at yüksek dereceye, dönüp dönüp tekrar bulaşırsa kurtulmak zor olur. Benim bildiğim sirkeyi de öldürür şampuan, acaba başka bir ürün mü alsanız eczaneye sorup.
(41 puan) tarafından
Sprey alayım ya herkes sprey dedi
0 oy
tarafından
Canım bendede vardı yeğenimden bulaşıyor iki defa oldu. Pazartesi günü eczaneden bit için set aldım 200 tlye. Önce spreyi sıkıyorsun kuru saça yarım saat sonra bit taragiyla taradım.  Akşamda bit sampuaniyla yıkadım şuan kaşınmiyor saçım. 2 gün sonra yine tekrarlicam bitiyor öyle sende sprey al canım çok etkili
0 oy
(108 puan) tarafından
Sirkeyi öldürmez 

Elinle tek tek çekeceksin

Taragi varsa tarakla tarayarak sirkeleri temizlemelisin 

Bit taraklari olur 
(41 puan) tarafından
Öyle yapayim sağol canim
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Canm sirke biraz tehlikeli bit gibi degik sen ilacini sık yika sonra sac duzlestiriciyle en son sicaklikta saclarinizi duzlestirin o sirkelero patlatiyor sonra elinle yavas yavas cek.duzlestiriciden sonra kolay oluyor sirke kalmaz temizlenirsnz.ve mumkunse yatak yorgan yastim yika sirkele koltuklerini ve halilarinjda mumkunse wger temzle dustuyse falan cigalabilir
(41 puan) tarafından
Ayy deme canım yaaa off kızımın saçlarını  duzlestirip elimle ayikladim ama ne kadar baksam da illa buluyorum sirke

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 318 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyacicegi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mys62 (2,917 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.

404,789 soru

12,125,817 cevap

36,484 kullanıcı

...