0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kıyafetler yeni ve temiz bazilari etiketli bile gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum gerçekten ihtiyacı olan yazsın 0 ve 4 yas arası kız bebek

10 Cevaplar

+2 oy
(5,345 puan) tarafından
Saglik ocagina ver onlar asi zamani koylere giderken veriyorlar burda alip satanlarlar oldu
-Reklam-
+1 oy
(8,812 puan) tarafından
Kızim bişey alamıyom kargo parası karsilayamam 
0 oy
(70 puan) tarafından
Merhabalar benim durumum biraz sıkışık  kiraciyim .ben alırım tabi sizde vermek isterseniz 
0 oy
tarafından
Bence buraya güvenme muhtarlığa bırak onlar ihtiyaç sahiplerine verir
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Burda boyle kandirilan cok oldu verme kendi etrafinda varsa oraya ver yoksa dmuhtara birak o iletir
(2,842 puan) tarafından
Burdan ihtiyacimiz var die isteyip sen gonderdikten sonra dolap uygulamamsinda satiyorlar burdan bj kac arkadas dolapta gormustu esyalarini
(3,306 puan) tarafından
Aa hiç düşünmedim :)
(2,842 puan) tarafından
Yaa bi ara boyle olaylarada karisti burasi
(3,306 puan) tarafından
Hmm her zaman giremiyorum kaçırmışım :))
(2,842 puan) tarafından
Yeni degil bu olah 3 4 sene oluyor
0 oy
tarafından
Benim ihtiyacım vardi âma malesef olmaz kızım 5 yaşında Allah hayrinizi kabul etsin
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Bence burdan kimseye verme eminim çok ama çok zor durumda olan kimse yoktur 

Gercekten ihtiyaç sahibine gitsin koylerde oturanların daha çok ihtiyacı vardır 
0 oy
(298 puan) tarafından
Buradan kimseye verme tecrübeyle sabit. Güvenilmez. Yaşadığın yerde yardım kuruluşu varsa oraya verebilirsin ya da ihtiyaç sahibi biri mutlaka vardır sorup sorusturur ona verirsin 
0 oy
(538 puan) tarafından
Benim ihtiyacım var alabilir miyim 
0 oy
(6,037 puan) tarafından
Nerde otryorsunuz acaba hamileyim kızım.olacak 4 yaşında kziim.var geçen gün yeni doğan kıyafet braz sevgi elinde getrdim kadın zorla iki üç parça verdi kiradayim almak isterim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
19 Haziran 2023 Moda kategorisinde Citlenbikannesi42 (240 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 430 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
14 cevap 516 göst.

410,659 soru

12,354,549 cevap

40,826 kullanıcı

Kategoriler

...