0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kıyafetler yeni ve temiz bazilari etiketli bile gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum gerçekten ihtiyacı olan yazsın 0 ve 4 yas arası kız bebek

10 Cevaplar

+2 oy
(5,345 puan) tarafından
Saglik ocagina ver onlar asi zamani koylere giderken veriyorlar burda alip satanlarlar oldu
-Reklam-
+1 oy
(8,821 puan) tarafından
Kızim bişey alamıyom kargo parası karsilayamam 
0 oy
(70 puan) tarafından
Merhabalar benim durumum biraz sıkışık  kiraciyim .ben alırım tabi sizde vermek isterseniz 
0 oy
tarafından
Bence buraya güvenme muhtarlığa bırak onlar ihtiyaç sahiplerine verir
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Burda boyle kandirilan cok oldu verme kendi etrafinda varsa oraya ver yoksa dmuhtara birak o iletir
(3,314 puan) tarafından
Nasıl kandırıyorlar merak ettim
(2,842 puan) tarafından
Burdan ihtiyacimiz var die isteyip sen gonderdikten sonra dolap uygulamamsinda satiyorlar burdan bj kac arkadas dolapta gormustu esyalarini
(3,314 puan) tarafından
Aa hiç düşünmedim :)
(2,842 puan) tarafından
Yaa bi ara boyle olaylarada karisti burasi
(3,314 puan) tarafından
Hmm her zaman giremiyorum kaçırmışım :))
(2,842 puan) tarafından
Yeni degil bu olah 3 4 sene oluyor
0 oy
tarafından
Benim ihtiyacım vardi âma malesef olmaz kızım 5 yaşında Allah hayrinizi kabul etsin
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bence burdan kimseye verme eminim çok ama çok zor durumda olan kimse yoktur 

Gercekten ihtiyaç sahibine gitsin koylerde oturanların daha çok ihtiyacı vardır 
0 oy
(298 puan) tarafından
Buradan kimseye verme tecrübeyle sabit. Güvenilmez. Yaşadığın yerde yardım kuruluşu varsa oraya verebilirsin ya da ihtiyaç sahibi biri mutlaka vardır sorup sorusturur ona verirsin 
0 oy
(538 puan) tarafından
Benim ihtiyacım var alabilir miyim 
0 oy
(6,041 puan) tarafından
Nerde otryorsunuz acaba hamileyim kızım.olacak 4 yaşında kziim.var geçen gün yeni doğan kıyafet braz sevgi elinde getrdim kadın zorla iki üç parça verdi kiradayim almak isterim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
19 Haziran 2023 Moda kategorisinde Citlenbikannesi42 (240 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 430 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
14 cevap 516 göst.

410,707 soru

12,357,680 cevap

41,163 kullanıcı

Kategoriler

...