0 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde (493 puan) tarafından
Kızlar ben bu sene baya yoruldum ev iş çocuklar sınavlarım baya beni hirpaladi eşimde dediki Karadeniz turu yapalım rafting vs şeyler yapmak istiyorum 2 3 günlüğüne çocukları acaba anneme mi bıraksam yoksa onları da mı götürsem gelmelerini istiyorum ama bir yandan da balayı gibi bişey yapmak istiyorum daha önce hiç tatile çıkmadık çünkü Annem çocuklara benden daha iyi bakar biri 3 biri 5 yaşında ailemede düşkünler beni hayatta aramazlar ama bir yandan da isterim evlatlarım da yanimda olsun siz olsaydınız ne yapardınız?

30 Cevaplar

+4 oy
(3,533 puan) tarafından
Bence eşinle baş başa git canım bi değişiklik olsun 

Çünkü çocuklar aşırı yoruyor illaki evlatlarını istersin ama kendin diyorsun çok yoruldum diye bence eşinle baş başa çık kafanı dinle derim 

Dinlenmek eğlenmek bizim de hakkimiz
(493 puan) tarafından
Valla bu sene çok yoruldum eşimle benim gerçekten bir baş başa tatile ihtiyacı var bize iyi gelecek
(3,533 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum gidin biraz kafa dinleyin
Rab'bim nasip ederse seneye de cocuklarinizla gidersiniz
(493 puan) tarafından
inşallah bacım yorumun için çok sağol ♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
(3,861 puan) tarafından
2 ve 3 gün bişey olmaz bence kafanı dinle gelince onlaroda güzel bı eğlence yerine götürsün  lunapark filannn git tatile
(493 puan) tarafından
Aslında evet mantıklı dediğiniz gelirken götürürüm eğlence yerlerine
(3,861 puan) tarafından
Onların gonlude olmuş olur öyle firsaat bende olsa giderdim
(493 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
+1 oy
(5,524 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Annende duruyorlarsa kaç birkaç günlüğüne. Dönüşte hediye alırsın olur biter. :) sağlıklı mutlu huzurlu anne çocuklara tatilden daha çok ihtiyaç 

(493 puan) tarafından
Ayy cümlene bayıldım aynen öyle ♥️
0 oy
(310 puan) tarafından
Çocuklar la gidince tatil yapabilirim gerçekten diyorsan tabiki de çocuklarıda götür yoksa tabiki tek git benim öyle imkanım olsa tek giderim:) çocuklarla da ayrı giderim 
(493 puan) tarafından
Aktivitelere katılmak istiyorum çocuklarla olsa yapamam o tür şeyleri hani tekde olsak güzel bir balayı gibi olurdu bizim için
0 oy
(11,497 puan) tarafından
Ben çocuksuz tatil yapamam ya eğlenmek gelmez içimden. Tabi herkes farklı kendine iyi geleceğini düşünüyorsam git çocukların büyükmüş
(493 puan) tarafından
Yorumun için teşekkürler canım ♥️
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben oğlum o yaşta olsa oğlumla gitmek isterdim evlat ne kadar iyi de bakılsa ben rahat edemiyorum. Şuan oğlum 9.5 aylık bı bebek olduğu için erteliyoruz ** bnde istiyorum Karadeniz turu
(493 puan) tarafından
Anlıyorum çok sağol ♥️
(12,746 puan) tarafından
Asil seninkiyle gidilir kiz o yastayken hic gidilmiyo :D helede 2 taneyse
(523 puan) tarafından
Şuan bı oglum var. Kucakta sürekli gezmek zevkli olmuyor bence. Sürekli bebeğin ihtiyaçlarıni düşünerek. Bı de bebek yollarda perisan oluyor
0 oy
tarafından
Çocukları nasıl bırakıp gidebiliyorsunuz. Ben yapamam yani annen tabiki güzel bakar ama ben bırakmam 
(493 puan) tarafından
Benim annem çok güzel baktığı için içim çok rahat sadece yanımda olsun istiyorum bir yandan
tarafından
Doğrudur canım
(12,746 puan) tarafından
Basbayagi :)) ay bende bekliyorum kucuk seninkinin yasina gelsin şuan 18 aylik emiyo. 3 yasina falan gelsin. Bende esimle yanliz tatile gidicem 2 3 gun :))
(9,718 puan) tarafından
Ya niye gidemesinler bakımlarından emin olacaklarsa dağ basına koyup gitmiyolar bacım. Keske benımde bakanım olsa bır ıkı gun eşimle kaçabilsem bi yerlere ama yok
(493 puan) tarafından
Geçerken annem çok iyi bakar arıyor diyor getir çocukları gidin tatile ben bakarım duşları hergun aldırır doyurur evin ilk ve tek torunları gözler üstünde düşünün çocuklarım oraya gidince nenelerine anne diyorlar o kadarki bağımlı olmuşlar:D
Karar verdim eşimle gidecem kızlar
0 oy
(962 puan) tarafından
Bence güvenli ise annenlere bırakıp git hem tatilin keyfini çıkarırsın eşinle 
(493 puan) tarafından
Annemlerin tek torunları benden güzel bakar valla yemesi içmesi gezmesi herşeyiyle mükemmel bir nene ve dedeler
Eşimle baş başa keyif yapmak istiyorum ve aktivelere katılmak istiyorum
0 oy
tarafından
Ne onlarla ne onlarsiz ;)) 

Yani çocuklarla daha kısıtlı olur eğer durabilirseniz ve çocuklarınız da durabiliyorsa siz olmadan birkaç günden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Tek de gidebilirsiniz. 

Ben de bazen düşünüyorum biz balayı yapmadık. Ama çocuklar olmadan da icim rahat eder mi bilemiyorum ☺️
(493 puan) tarafından
Bende şuan böyle bir ikilemdeyim
0 oy
(709 puan) tarafından
Açık soylemek gerekirse ne kadar yorgun da olsam ne kadar kafa dinlemeye ihtiyacimda olsa cocuklarimsiz asla gitmem tatil bizim hakkimiz oldugu kadar onlarinda hakki aklim kalir her kim bakarsa baksin evet basbasa kalmak ister insan ama ben yapamam sahsen bir lokma bile gecmez bogazimdan onlar olmadan tabii bu benim düşüncem  karar sizin hayat sizin
(493 puan) tarafından
Yorumun için teşekkürler canım ♥️
0 oy
tarafından
Ben kızım olmadan eğlenemem günüm geçmez sen rahat ederim dersen git tabi

Sadece bir kereliğine hastane için şehir dışına çıktım günü birlik oda her çocuk sesine gözlerim doldu kızımı almadım yanıma diye evet zor ama tatilin tadı kızımla güzel 
(493 puan) tarafından
Anlıyorum ailemin tek torunular bakma konusundaki gram kuşkum yok ama çocuklarımı özlerim diye tereddütdeyim bir yandan bu sene baya zor oldu benim için çok hirpalandim eşimde gel tatile çıkalım diyor
tarafından
Benim de ailemin ilk torunu başka da torun yok herkes pervane etrafında şuan zaten annem bakıyor kızıma ama ben de yanındayım benden daha güzel bakıyor ama ben etrafımda bebek sesi duysam çocuk sesi duysam oturur ağlarım niye getirmedim diye
(493 puan) tarafından
Anladım canım ben iyice düşüneyim bunu
0 oy
(292 puan) tarafından
3 ve 5 yaşındaki cocuklarla rafting nasıl yapacaksınız?  3 gün falan kalacaksınız çok değil eşinle baş başa git keyfini çıkar başka zaman da cocuklarla gidersiniz
(493 puan) tarafından
İşte çocukları götürsem o tür aktiviteleri yapamiyagim demek istedim
Ailem çocuklara çok düşkündur baya güzel bakarlar eşimle de baş başa gitmek istiyorum çok zor bir yıl oldu benim için kafa dağıtmaya ihtiyacim var
(292 puan) tarafından
Benim kızım 2.5 yaşında kizimla tatile gitmem çünkü durmaz daha da yorulup döneriz. iyi bakacak güvenilir yerim olsa birkac günlüğüne bırakırdım bi kafamı dinler deşarj olur dönerdim. o zaman tatil sonrası 1 sene kadar çocuğumla daha iyi ilgilenecek enerjim de olurdu. Tatil biz annelerin de ihtiyacı her yere çocuklarımızla gitmek zorunda değiliz 5 günden fazlası olmaz tabi.
(493 puan) tarafından
Yok canım 2 gece 3 gün tek kalacam gerçekten annem mükemmel bir nenedir çok güzel bakar ben onlara gidince kendi çocuklarım olduğunu unutuyorum jsjssj
0 oy
tarafından
Sırf kizimla daha rahat gidebilmek için 3 yıldır kamp tatilini erteliyorum. Ayni sizin hesap annem çok çok iyi bakar ama kızımı götürmekten sonra bir anlamı kalmıyor bir yanım eksik gibi hissedeceğime biraz büyüsün öyle hep beraber  gidelim dedik. Seneye inşallah çekirdek ailemle hel beraber yapacağız kampımızı. Aynı şekilde geçen sene de 2 günlük  deniz tatilini yine yanlız yapamadık yani aslında emzirme derdi vs hiçbir şey yoktu annem rahat bakardı ama yine gönlümüz  razı gelmedi kızım o kadar suyu denizi severken eglenemeyiz dedik beraber gitmiştik :) turlar biraz yorucu olur çocuklarla ama çocuklar çok küçük değil 5 yaşında olanla zaten her yere gidilir 3 yaş olan için de bebek arabası seviyorsa yanınıza alın gerektiği yerlerde kullanırsınız sıkıntı olmaz 
(493 puan) tarafından
Doğa sporları aktivelere gitmek istediğimden çocuklarla yapamam dedim ama gönlüm onlarin gelmesinden de yana off valla kafam iyice karıştı
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Rafting yapacaksanız çocuklarla olmaz o iş. Çocukların küçük olsa bırakma derdim. Ama büyümüşler. Ailene de duskunlermis. Bence bırak. 
(493 puan) tarafından
Aileme çok düşkünler hayatta beni aramazlar ama işte kafam karıştı bir kısmı bırak bir kısmı bırakma dedi
(19,880 puan) tarafından
Yani dostum ben böyle durumlarda evlatlarimla tatil yapmayı isterim. Hiç ayirmadim çocuklarımı şimdiye kadar.  Ama artık ikisi de büyümüş. Rafting yapacağınız için özellikle çocukları bırakın dedim. Nasıl yapacaksiniz onlarla.
(493 puan) tarafından
İlk defa da öyle bir tatil yapacam eve gelince onları da başka yerlere götürür eğlendiririz bu tatile çok ihtiyacım var
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Çocuklarda aklın kalacaksa onları düşünmekten tat alamazsan yanına al. Ama dersen ki güvenirim bırakırım hiç aklım kalmaz eşinle baş başa git hem yorgunluğunu daha iyi atarsın 
(493 puan) tarafından
Anneme gözüm kapalı güvenirim evde bile  sürekli arıyorlar çocuklarla konuşacagim ver onlara diye annem mukemmeldir gerçekten o yüzden karar verdim eşimle gidecem
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Ailenin senin gibi bakacagına eminsen götürme canım bir fırsat olur eşinde istemiş hem onunda isteklerini göz onunde bulundur. Gidin gezin yeni anılar edinin 
(493 puan) tarafından
Benden daha güzel bakarlar valla çok dikkatli ve güzel bakıyorlar bundan adım kadar eminim
0 oy
tarafından
Çocuk havuzu, çocuk etkinlikleri, animasyonların olduğu, ultra her şey bir tatil köyüne giderim ve bebeğimi de yanımda götürürüm. Ben çocukların ihtiyaçlarını sadece fizyolojik olarak düşünmüyorum. Tatil gibi şeyleri yaşasınlar isterim. Yani çocukların görmesi için giderim en başta. Ama çocuksuz gideni de yadırgamam. Biz imkan oldukça gezeriz, gideriz. Çocuksuz çok gittik belki ondan böyle düşünüyorumdur.
(493 puan) tarafından
İşte ben ilk defa gidecem eşimle balayı gibi bişey yapmak istiyorum 2 gece tek
0 oy
(1,933 puan) tarafından
2 3 gün dinlenmek senin de hakkın. Evliliğinize de size de çok iyi gelecektir. Mutlu anne baba mutlu çocuklar demek :) hem Karadeniz turu çocuklar için çok da uygun değil zaten. Otel Aquapark falan olsa anlarım ama baş başa gitmelisiniz
(493 puan) tarafından
Karadeniz turu hayalimdi hep rafting vs yapmak o yüzden yoksa başka yer olsa görürüm 2 gece baş başa eşimle kalmak istiyorum
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Eşinle cik annen çocuklara bakarsa tabi çünkü çocukla hiç bir yere gidilmez heleki gezme hiç olmaz
(493 puan) tarafından
Annem arıyor diyor hadi çocukları gönder git :D  o kadarki annemde istiyor çünkü bu sene baya yoruldum sınav stresi falan baya yıprandım farkında oda
0 oy
(7,273 puan) tarafından

Bacım bende senin gibi arada kalırdım galiba:angel: aynen benimki de 5 yaş tek çocuk annem gözü gibi bakar benide aramaz. 

(493 puan) tarafından
Ay Bacı anlıyorsin o zmn halimi ben şimdi ne edeyimjsjsjsjs
(7,273 puan) tarafından
Annenide yanında götür ne diyim sana :)))
(493 puan) tarafından
Hahahahahah

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 277 göst.
22 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 350 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 208 göst.

409,902 soru

12,323,843 cevap

39,051 kullanıcı

Kategoriler

...