0 oy
1,555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (520 puan) tarafından
Kizlar biraz önce uyuyup uyandım teli bir bakayım dedim tel eşimin eski teli mesenger face Instagram filan hepsi var mesajları gorebiliyorum bir kaç gün önceden bu kadının mesajları vardı ben bakmadan silmiş şimdi kadın yine mesaj atmış 2 saat kadar önce nerdesin diye kadın facete ekli ne yapcam bilmedim yarın sabah takip etcem cvp yazckmi ne dicek diye gözüme uyku girmiyo sinirden deliriyorum o kadın ne curetle gece vakti yazabiliyo aldatıyor mu diye deliriyorum 3 yaşında kızım var 4 yıl olcak evleneli 2 inciye hamileyim ve riskli bı hamilelik onu zaten kafaya takıyorum korkuyorum ne sabahı nasıl etcem bakalim

22 Cevaplar

+1 oy
(520 puan) tarafından
Kizlar az önce eşim mesajı silmiş ve kadını engellemiş ama ben bu işin peşini birakmicam hala takip etcem çünkü bu kadını neden ekledi bu kadın ne curetle gece 11 de eşime mesaj atabiliyor kafam allak bullak
(756 puan) tarafından
Ya sabır suçlu görünmemek İçin mi siliyor canım ya ağrım var diyorsun lütfen dinlen
(520 puan) tarafından
Dinleniyorum kızıma yemek yedirdim biraz
-Reklam-
0 oy
(709 puan) tarafından
Ben seni yerinde oluyum burdayim evdeyim efendim filan diye cevap atarim asla sabredip sabahi bekleyemem acikcasi ama tabi esin sana şiddet  vs uygulamiyorsa
(7,265 puan) tarafından
Neyla katılıyorum sana. Esaslı düşünüyon kız.. Erkek milleti güven sarsanı çıkıyor belli günler sonra.
(435 puan) tarafından
Yaaa telini kontrol etcem dedın de  baksana bugüne kadar hep silmiş yakalayamamıssn     gene silmiştir bu erkeklerın çoğu karısı gebeyken aldatır  bı kısmı da karısı gebeyken karısı için canını verir
(520 puan) tarafından
Uyumadı daha ve çok yakın arkadaşının vefat haberini aldı az önce çok kötü oldu
(435 puan) tarafından
Kız sende tanıyon mu onu  yalan söylüyor olmasın
(520 puan) tarafından
Tanıyorum ve kaç kişi arıyor su anda teli hiç susmuyo arkadaşları hep arıyorlar birbirlerini
0 oy
(838 puan) tarafından
Ayy cane üzülme ne olır allahım yardım cın olsun belkı kadın sucludur yarın takıpte kal
(520 puan) tarafından
Öyle yapicam sinir oldum gece gece ama öyle bir şey yaptıysa ne çocukların ne benim yüzümü gorebilir çünkü daha henüz evlenmeden ben onu uyardım hata yaparsan biter çocukları bile göstermem diye
(838 puan) tarafından
Varmı bı haber
(520 puan) tarafından
Görmedi mesajı hala delirmek üzereyim ise gitti offff
0 oy
(2,395 puan) tarafından
Güle güle tatlım soğuk su iç üstüne... İkinciyi de yapmışsın hemen kolay gelsin bu saaten sonra 
(242 puan) tarafından
Adamın aldatıcağını nerden bilecek ki ikinci yapmışsın diyorsunuz
(520 puan) tarafından
Bkliyorum hala gorsebi şu mesajı yazsa cvap
(242 puan) tarafından
Eşinin rutin evde olma saatinde mi nerdesin yazmış yoksa dışarıda olabildiği saatte mi nerdesin diye soruyor eşini tanıyıp nerde olduğuna emin olamamış ve ilk önce nerdesin diye sormuş benim aklıma bu geliyor
tarafından
mesajları sessize alabilir dikkat et girip çık arada. birde whatsapp üzerinden geri dönüş yapmış olabilir mi?
(520 puan) tarafından
Evdeyken gece saat 11 buçuk gibi
0 oy
(756 puan) tarafından
Canım inşAllah o yazmıştır eşin yapmamıştır  söz verdik İlk baştan diyorsun bu erkekler neden böyle ya :(
(756 puan) tarafından
Cünkü bende saçma konudan hasta oldum şimdi iyiyim dikkat et çok takma ben gibi olma çok zor anlatsam bitmez
(520 puan) tarafından
Bakalım ne yapcak ne yazcak bekliyorum
0 oy
(4,015 puan) tarafından
Gece vakti bir kadının yazıp neredesin demesi hayra alamet değil, rabbim yardımcın olsun inşallah kardeşim benim 
(756 puan) tarafından
Canım sen diyince farketim ya nerdesin yazmış
(520 puan) tarafından
Bakalım ne yazcak eşim bkliyorum
(4,015 puan) tarafından
Tetikte ol umarım adam akıllı bir açıklaması vardır ama pek sanmıyorum
(520 puan) tarafından
Bkliyorum hala yazmamis
(4,015 puan) tarafından
Bekle bakalım neler olacak aman dikkat et de eşin çakmasin olayı
(520 puan) tarafından
Cakarsada zeytin yağ gibi üste çıkmaya kalkamaz çünkü mesajlar elimde olcak
(4,015 puan) tarafından
O da iyi var mı bı gelisme
(520 puan) tarafından
Yok hala yazmadi
(4,015 puan) tarafından
Allah Allah
(520 puan) tarafından
Dinlencem biraz gece boyunca deli tavuk gibi gezindim durdum evin içinde ağrım var biraz adet ağrısı gibi ve belime vuruyo kızımın karnını doyurayim bii uzancam uyutucam kızıda
(4,015 puan) tarafından
Stres yapma canısı gebesin bebeğini düşün inşallah düşüncelerinde yanılırsin ne diyim
(520 puan) tarafından
İnsallah
(4,015 puan) tarafından
Var mı bir gelişme
(520 puan) tarafından
Yok ne kadın mesaj attı ne de eşim teli baktım kadının nosu yok başka mesaj da yok
(756 puan) tarafından
Engelimi kaldırdı canım karının atardı nerdesin diye bende sen gibi dün aldım haber yapman dedigin insan aldatırmı ya karısını gül gibi teyzemde sen gibi 2 ciye aldatıldı ilki affetmiş çocuklar için başına gelmedik kalmamış çok üzüldüm onada kanı bozuk olurmuş aldatanlar sen iyimisin onu söyle bebeğin
(520 puan) tarafından
Engeli kaldırmadı watsapta da nosu yok kadının galiba kadın eşime takik
(756 puan) tarafından
İnşAllah senin İçin öyledir canım yeterki üzülme mahvettin kendini ya
(520 puan) tarafından
Üzülmüyorum çünkü dün bayağı kötü oldum ağrım oldu gün boyunca bebeğime bişey olmasını istemiyorum
(756 puan) tarafından
Ayn canım öyle yap zaten :)
(520 puan) tarafından
Aldatıyor olsa ilgisi azalır soğukluk olur ne bileyim geç gelmeleri olur daha önce yaşadım yalan söyler ne bileyim telini saklar  benim eşim bunların hiç birini ypmiyo akşam hep evde teli ortada şifresini bende biliyorum ne bileyim bir yere gitcek olsa beni de götürür çocuğu alıp götürüyor gezdiriyo
(756 puan) tarafından
Ama yazdı diye söylese sen süpelenmicen ama üzdün mahvettin kendini o gün
(520 puan) tarafından
Aynen öyle bir şey soylemiyo sakliyo belki hamileyim diye sakliyo uzulmeyeyim diye de ama insanın içine kurt düşüyor
(756 puan) tarafından
Dedimya sana teyzem aldatıldı hic Bi degişiklik yokmuş belli etmedi dedi teyzem bide 4 tane çocuk var çok çok zor üzüntü dünyası ya
(520 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(756 puan) tarafından
Saol canım her konuda hepimize
(520 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(38 puan) tarafından
Haber varmı 
(520 puan) tarafından
Yok görmedi mesajı daha
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Gece zamanı böyle bir mesaj hiçde hayra alamet değil..
(520 puan) tarafından
Bilmiyorum delircem görmedi daha mesajı takip etcem bu gün ne yazcak
(2,027 puan) tarafından
Ne kadar burnuma hoş kokular gelmese bile inş. Korktuğunuz gibi değildir..
(520 puan) tarafından
Of delirmek üzereyim kızımın yüzüne bakamıyorum gözlerim doluyo öyle bişey yaptıysa yada yapıyorsa bu köyü onun başına yıkmayı bliyorum
0 oy
(211 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım ama gece yarısı bir kadın yazıyorsa hiç normal değil 
(520 puan) tarafından
Bakalım geçenlerde de kadının biri yazmıştı engelledi kadını buna neyapcak bkliyorum mesajı görmedi daha
(520 puan) tarafından
Ya mesenger bir sürü kadın engellemis  onu biliyorum watsap bakmadım hiç bu gece o uyurken onu da bakayım bii öyle bir hata yapmissa bu evi onun başına yıkmayı da bilirim ben mesaj yazmadı daha delircm
(148 puan) tarafından
Canım hamilesin bebeğine bişey olur Allah korusun dikkat et :( açıkça fikrimi söyleyim eşimin wp yada messenger yada Instagram da engelli kadın görsem direk zaten esip gürlerim çünkü neden engelli olsun durduk yere seninkinde erkekler engelli mi yada bende bir sebebi varki engelliyor hepsinin hesabını sor seni en iyi ben anlarım :(
(520 puan) tarafından
Bir su kadının ne *** olduğunu anlatayim
0 oy
(585 puan) tarafından
Gördü mü kız merak ettim
(520 puan) tarafından
Bakmadı ise gitti kahvaltı yapıp
(520 puan) tarafından
Şeytan diyor ağzına geleni saydir kadina
(520 puan) tarafından
Watsaptan değil mesengerden yazdı kadin
(585 puan) tarafından
Onun telefonunda da vardır Messenger
(520 puan) tarafından
Evet benim telde onun eski teli o yüzden face mesenger Instagram filan hepsi yüklü bendede şifresiz gorebiliyorum
0 oy
(4,237 puan) tarafından
İnşAllah öyle bir durum yoktur. Rabbim selamete erdirsin feraha erdirsin. 
(520 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Sessizce pusuya yat ve bekle. Umarım her şeyi siz yanlış anlamış olasınız ve öyle bir şey olmamış olsun. 
(520 puan) tarafından
İnşallah öyledir çünkü bu bnm ikinci evliliğim ilk evlilik bu nedenden bitti bu da öyle olursa bu evi onun basinayikarim
(1,125 puan) tarafından
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
(520 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Esin bilerek bakmamiştir işe gidip yazacak belki uyarır gece yazma ben sana yazana kadr diye inşallah aldatma yoktur sen akşam o yatınca dikkatlice bak ama bilmesin senin baktığını 
(520 puan) tarafından
Benim tele de geliyo mesajlar çünkü onun face mesenger Instagram hepsi bendede yüklü sideyip duruyordu silmiyordum ben
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Kadin yazar engellesin kocan . İki taraf suçlu valla .senin adına üzüldüm daha 4 yıl olmuş evleneli 2 çocuk birde
(520 puan) tarafından
O kadar fazla yoruldum ki o kadar ağır şeyler yaşadım ki anlatsam bitmez artık kaldircak halim kalmadı çocuklarım için güçlü olmaya çalışıyorum ama bakalim
(7,494 puan) tarafından
Güçlü olmak tan başka çare yok.  Belki orta yolu bulunur. Allahtan ümit kesilmez
(520 puan) tarafından
Şu halimle ugrastigim şeye bak oturdum eşim o kadına yazacak mi diye bkliyorum
(7,494 puan) tarafından
Bekle bakalım neolacak :(
(520 puan) tarafından
Bkliyorum gece telini karistircam iyice bı uyurken tel nosu filan var mı diye kontrol etcem
0 oy
(756 puan) tarafından
Canım ya sen gibi insan deli olucak hamile olunca insan çok takıyor yani senin yaşadığını ben yaşıyorum gibi oldum ondan delircem ya senin gibiyim ya sabır 
(520 puan) tarafından
Bul kadını yol saçını başını eşimide köy kapının onune
(756 puan) tarafından
Doğru böyle oldu
(520 puan) tarafından
Offff
(756 puan) tarafından
Canım oflama Allahın izniyle biz güçlüyüz bende dayanamadığımda ağlıyorum insan rahatlıyor içten olarak ama geçmiyor aklında yaşadıkların anlıyorum seni sakin sakin nefes al kolay degil biliyorum üzülüyorum sen böyle yaptıkçada hamileyiz bebeğimiz İçin
(520 puan) tarafından
Biraz dinlensem iyi olcak önce kızımın karnını doyurayim uyuyayım dinleneyim kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrım var ve belime vuruyo
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Sen bekliyorsun daha mesaj yazmasını ama mesajı esin üstten bakıp cevap vermeyip aramista olabilir onu nerden bileceksin ki arama kayıtlarını da siler canjm
(520 puan) tarafından
Arasada görünür illa
(520 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Akşam kontrol etcem kadının teli var mı eşimde
0 oy
(20,473 puan) tarafından
:(((( çok üzüldüm ben
(520 puan) tarafından
Sorma canım dün geceden beri deliriyorum
(20,473 puan) tarafından
:( peki napmayı düşünüyosun konuştunmu eşinle
(520 puan) tarafından
Hyr ama takip etmeye devam edicem
0 oy
(19,533 puan) tarafından
Öğrenince boşanacak misin . Bosanmam diyorsan hiç kurcalamâ. Bosanirim diyorsan da pusuya yat. Hiç farkında değilmiş gibi sessizce delil topla

. Delil toplamadan asla soru dahi sorma. 
(520 puan) tarafından
Öyle bir şey varsa asla affedemem ve takip etmeye devam ediyorum
(19,533 puan) tarafından
Haber alınca yaz bize de merak ederim
(520 puan) tarafından
Kötü haber aldı uyumaya calisiyoruz
0 oy
(7,265 puan) tarafından

Post yukarı doğru çıksın :'( üzülerek merak ediyoruz. 

(2,265 puan) tarafından
yeni post açmış, kocası msjı silip o kadını engellemiş
(520 puan) tarafından
Şimdi evde arkadaşı efat etmiş ona üzüldü bayagi
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Yorumları okudum da kadin şu pis fakr hesaplardan da olabilir. Gece erkeklerin kafasını karıştırmak ve cinsel içerikli konuşmaya daha meyilli oldukları için yazıyorlar. Mesela biz sevgiliyken biri eşime istek atınca hemen kabul ediyordu tanıdık tanımadık. Ama şimdi biri istek atınca bile bana gösterir önce tanıyor musun der, tanıdık değilse siler isteği. 

Örneğin başıma belan olan eşime yazan bir kadın vardı. Biz daha tanışmadan önce konuşmuşlar. Sabaha doğru 3 -4 gibi güya eşimin bir arkadaşını sormak için yazmış. O sorduğu kişide arkadaşının sevgilisi. Konusma ilerleyince eşimden yüz bulunca seninle tanışmak için yazdım aslında diyip kadinligini kullanıyor sonrada uzaklaştırmak için mahkemelik olduk. 
(1,132 puan) tarafından
Burada masum olmayan iki konu var . Eşinle daha önce konuşmuş olmaları ve gece direkt neredesin diye sorması.
(520 puan) tarafından
Bende ona şaşırıyorum yaa

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,834 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 729 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Masalgibiydi (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,347 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif7474 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 473 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,515 puan) tarafından soruldu

408,525 soru

12,275,227 cevap

37,718 kullanıcı

Kategoriler

...