0 oy
1,240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar 

35 Cevaplar

0 oy
(2,050 puan) tarafından
Eşim bana kapan dedi o an ki aklımla 17 yaşında kapandım 2 ay sonra pişman oldum ne ettim etmedim izin vermedi bende günahım senin boynuna sana kandım kapandım dedim çünkü içinde çok şey vardı şuan kapaliyim ama keşke istediğimi yapıp sonra kapansaydim diyorum 

Bekarken saçım çok uzundu hep farklı modeller yapardım sacimla çok aynardim çok seviyordum evlendim gitti saçlarım o yuzden
-Reklam-
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Ben kapaliydim zaten pantolon giyiyordum eşim benim için değil Allahin rızası için giyme dedi o günden sonra asla pantolon giymedim 7 yıl oldu ☺️ 
0 oy
tarafından
Eşim asla karışmaz bu tarz şeylere şuan açılsam allah korusun tabi birşey demez 
0 oy
(506 puan) tarafından
Kendini hazır hissetmiyorsan hiç uğraşma başkası için kapanma 

Kaç kez dedi bende dedim elin açık saçık karilarina bakacan ama bana kara çarşaf geçireceksin öyle mi yok öyle sen kara çarşaf giy ben etrafa bakayım dedim kavga etti hiç kavga etme ne zaman hazır hissedersem yaparım o kadar basit dedim sonra konusu açılmadı 
0 oy
(539 puan) tarafından
Ben kapaliyim tesetturluyum 13 yaşından beri tesetturemede dikkat ederim yanı eşim gecenlerde diorki sen carsafin icinde daha güzel durursun görünürsün falan duymamazliktan geldim ikinci kez tekrar dedi dedim bak canim ben kimsenin tesetturune karışmam carsafli olana açık olana kapali olana mini etekli bile olsa herkese saygim var beni kimse ilgilendirmez herkes her haliyle çok güzel dedim ama sen beni oldugum durumdan baska bir duruma sirf sen istiyosun diye giremem girmem ben sana şalvar tekke gez diyormuyum karisiyormuyum o zaman herkesin bi siniri ne sen benim sınırımı ne ben senin sınırını aşmayalim herkes durmasi gerektigi yeri bilsin birdaha ayni sey icin beni zorlarsan bukadar nazik ve dikkatli konusmam dedim tamam hanim dedi bidaha demedi 
0 oy
(1,132 puan) tarafından
İsteyemez..kapatamaz....böyle gördü böyle evlendi:))) ben kısa sacliyim 14 yıldır saçımı uzattiramadi :))
0 oy
(209 puan) tarafından
Eğer açık olsaydım evlenmeden önce eşim istedi diye kapanmazdım yani ne bileyim buna karışmasına müsaade etmezdim. Sonuçta kendi günahım varsa da kendime sevabımsa kendime yani. Bu onu bağlamaz. Kendi hür irademle kapanırsam kapanırdım. İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapmalı. Birilerinin baskısı altında yapılan her şey insana eziyet verir.
0 oy
(701 puan) tarafından
Eşiniz size kapanmalısın diyebilir. Müslüman müslümanı uyarmalı emir ve yasakları tebliğ etmelidir. Ama yapıp yapmauacağınıza karışamaz tabiki. O size söylemiş gerekeni yapmış mesuliyet ondan çıkmış. Sizde tabi eşiniz dedi diye değil Allah için örtünmelisiniz. 

Eşiniz de keşke başka yollar bulsa direk söyleyeceğine, yavaş yavaş sevdirmeye çalışsa 
0 oy
(242 puan) tarafından
Düşünmek için biraz zaman isterdim
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Kendi ailem adına eşim öyle bir talep ile gelmez ,benimde öyle bir düşüncem yok açıkçası.

Eşim başkası olsaydı ve bu yönde bir talebi olsaydı ( bu talebe uygun yaşıyor olması koşuluyla max saygili ve ozverirli davranirdim ,zaten en basindan bu sekilde bir talebin gelecegini bilirdim sasirmazdim ama ben de gecen surede bos durmaz bu konudaki kendi kararlarimdan bahseder bu teklifi geciktirir ,geldiginde olay baskiya dönemesin diye dusunceli olmasi konusunda gerekli zemini hazirlamis olurdum.

Ama durumla alakasi olmayip sadece bana özel bir kararmış gibi  bana bu durumu teklif etse bu konuda kesinlikle had bildirirdim hiç eyvallahım olmaz.
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Ben istemiyorum kabul etmem cok buyuk problem olur aramizda 
0 oy
(3,573 puan) tarafından
Benim eşim  bana teklif etti ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum oda beni bu konuda hiç zorlamıyor bende açık giyinmiyorum genelde uzun kollu ve bol giyiniyorum  bi saçım açık 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Ben açığım ve ona göre bir eş seçtim. Eşim kapanmamı asla istemez bende düşünmüyorum. Bence bu tarz konular evlenmeden konuşulmalı ki ileride sorun teşkil etmesin. 
0 oy
tarafından
Tabiki olmaz derim zorlamaz böyle işlere sadece namaz kılmazsam kızar asla kapan demez 
0 oy
tarafından
Baski seklinde istemesi yanlis bence ama ben tutupta esim istiyor diye degil kendim hazır hissettigimde duzgun ve uygun bir sekilde tesettüre girmek istiyorum 

Aramizda da oyle bi muhabbet gecti aynen bu sekilde soyledim konu kapandı israrci olmaya hakki yok zaten hicbir erkegin hanimini zorla kapatmaya hakki da yok sonucta her koyun kendi bacağından asılmayacskmi 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,135 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,123 göst.
0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
62 cevap 1,337 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu

410,667 soru