0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar senede bir günlüğüne memlekete günü birlik eşimle gitme kararı aldık yani zaten sürekli giden birisi değilim ama kaynanamgilde gittiğimiz zaman yemek yapmaz biz uzak yoldan gidiyoruz hep eşime bunları söylesem beni suçlu bilir misafir agirlamasini bilmezler çocuklarım gelmiş yemek yapayım vs evi de temizlemez altı ahır üstü ev ahırdan çıkıyorsun eve misafirim gelmesin dermiş kaynanam oğlunu da hesap almıyor demek ki geçen anneme dedim size geleceğim kucuk bebeğim de var sürekli özledik derler şey diyor zaten günü birlik sabah erken çıksak öğlene variriz kaynanamgile gidin diyor bana ben kendi ailemle vakit geçirmek istemistim ama insan önemsenmedigi yere sırf ayıp olmasın diye gider mi onlara münasip diyor yani onlara gidilmesi görgü oluyormuş aman siz olsanız ne yaparsınız . Millet 1 ay ailesinde kalıyor bir günü çok görüyorlar ne bayramda ne normal günde 

Sizin anneniz eşinizin ailesi sizi umursamasa ne der böyle durumda 

11 Cevaplar

+1 oy
(4,746 puan) tarafından
Annen kötü art niyetli dememiş bence seni istemediğinden falan değil kayınvaliden laf etmesin öncelik onların onlara git demek istemiş eski kafa düşünmüş biraz 
tarafından
İyide ben zaten sabah gidip akşam döneceğim
(4,746 puan) tarafından
Gitmeyin en iyisi kayinvalidengil gittiğine değmeyecek annen de böyle dediyse anne ben seni virmeye gelecektim madem öyle gelmiyorum deyin
tarafından
O hep başkaları memnun olsun diye düşünür benim huzurumu kimse düşünmüyor annem bile bana ettikleri lafları da bilir hala saf olmamı istiyor
(4,746 puan) tarafından
Benim annem de öyleydi sürekli basklarini memnun etmeye çalıştı sonra herkes annem sanki hiç birşey yapmamış gibi sırtını döndü sebebsizce sonra bize tek öğüdü gerekeni yapın fazlasını yapmayın saygıda kusur etmeyin ama ezdirmeyin de kendinizi  sen anneni dinleme anneni ozlediysen git gir annene de anne ben kimseyi memnun etmek istemiyorum de
tarafından
Hep diyorum ya bak ben doğum yaptım emziriyorum uzun yoldan gittim oraya eşimin annesi yemek yapmamış ben açımdan bayilacam eşim hala beni oraya götürme derdinde bazı şeyleri unutmam annesi cok vurdumduymaz hakkımı helal etmiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Bu lafi duyduktan sonra gitmezdim 
tarafından
Bende öyle karar aldım bir yere sigamadik diğer eltilerim bile yapamadığı için gitmiyor ben zorunda mıyım
(3,791 puan) tarafından
Yo gitme sende ikisine de git tatil yap gez dolaş
tarafından
Dimi ya milletin gönlünu edecem derken bizimki ne olacak
(3,791 puan) tarafından
Valla ben olsam sırf inat için giderdim..ahh benim anacım da hiç demez öyle Allah var kaynanam da öyle demedi o aksine hep gidelim istiyor :D onu da ben istemiyorum
0 oy
(6,213 puan) tarafından
Bnm annem öyle dese gitmezdim
tarafından
Sizin anneniz ne der böyle durumda
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Senede bir kere mi gidiyorsunuz orayı anlamadım ama senede bir kere gidiyorsanız gidin diye söylemiştir canım 1 kaç saat gitmeden ne olacak sanki annen de kötü bir niyetle dememiştir kaynana gelince o da onun ayıbı olsun size uzak yoldan geldiniz diye yemek bile yapmiyorsa
tarafından
Vallaha yapmıyor yüzlerine vurasim var artık bizi iftara çağırdı geçen sene yoldan gittik ben hazırladım kızı da ordaymis abim gelecek diye yemek bile yapmaya gelmemis çocuğum uyuyordu diyor ben yaptım görümcem eline sağlık güzel olmuş dedi
(1,113 puan) tarafından
Bosver canım senede bir kere görüyormuşun hemde bir kaç saat bosver onun için taktigina bile değmez
0 oy
(324 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim gitmiyorumda
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Lütfen bana kızmayın ama benim bakis açım farklı. sen kaynananın kızısın misafiri degilki niye sana hizmet etsin yaşlı kadın aksine otur anne torunla ilgilen diyip etrafa bi çeki düzen verir güzel yemek pişirir hep beraber yerdik kaynanam da mutlu olur eşimde aile demek bu demek sonuçta ona anne diyosun insan annesine kıyamaz bilemiyorum belki yanlış ama ben ailemden böyle gördüm böyle uygularım 10 senedir kızından çok sever
tarafından
Ben yapamam maalesef. Kırk yılda bir gidiyoruz bir zahmet yapsın
(5,496 puan) tarafından
Tabi normalde dediginiz sekil olur. Hastalik ,yaslilik disinda yoldan gelen insana da bi sofra hazirlanir. Hic bisey yapamiyosa cay yanina biseyler hazirlanir ,kahvaltilik konulur. Yol insani cok yoruyo yoldan gelip bide hizmet mi etsin. Kucuk bebegi de varmis zaten.
tarafından
Nerde düşüncesiz insan var beni buluyor eş aile çok önemli
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Boş ver gel burada kal, der annem. Bende umursanmadığım yeri çok da umursamam. Misafir gibi gider biraz oturur kalkarım. 
tarafından
Zaten öyle elimi sürmem hiçbir şeye
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ailenin seni onemsemedigini düşünmüyorum sen eşinle iyi ol ailesiyle iyi ol diye düşünüyorlar çünkü geçmişte herkes öyle görmüş önce erkeğin ailesi demiş.

Ama bir oğlum olursa şayet önce karın, karinin ailesi diye yetiştirmek istiyorum. Bir evde kadın mutluysa herkes mutlu çünkü 
tarafından
Kesinlikle benimde oğlum var önceliğin karın siz olun biz değil diye yetiştireceğm . Çünkü kadın mutlu olmayınca eşinden soğuyor tatile gitsinler bize gelmeleri şart değil iyiki yakın oturmuyorum
(13,559 puan) tarafından
Ben 6 senedir bunun savaşını veriyorum yok adamın varsa yoksa işi köyü
0 oy
(835 puan) tarafından
Yılda bir memlekete gelirim annemlere 2,5 ay kalırım yinede gitme biraz daha kal derler şuan oradayım kendi evim gibi rahatım sanki bekarım bazı aileleri anlayamiyorum cidden
tarafından
Soguttular kendilerinden çevremde bir tane arkadaş var yaz boyu ailesinde annesiyle
0 oy
tarafından
Rahat etmediğim yere gitmezdim ben. Eşin ne diyor peki annesinin bu davranışlarına. O da gitmeme taraftarı mi 
tarafından
Görmezden gelelim diyor hep
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Madem oyle ikisine de gitme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (985 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 373 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 678 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...