Ne diyeyim değişik hayatlar bunlar bana uygun değil biz de her aldığımız şeyi ortak alırız ortak hesabımızda herkes kendi kartını borcunu ödedikten sonra herkes kendi ihtiyacını aldıktan sonra geriye kalan parayı birleştiririz senin yerinde olsam başlardım şimdi yorumlarda okudum o kola postuna ben de cevap vermiştim niye çocuğunu zehirliyorsun Bir de bilerek yapıyorsun buraya da marifetmiş gibi post açıyorsun diye o kişinin sen olduğunu diğer cevapları okuyunca gördüm Bir de arkadaşa sen bu kafayla bakıcı tut ben onların annesiyim falan yazmışsın benim oğlum 4,5 yaşında kesinlikle bunları seni kırmak için söylemiyorum bu arada bakıcı konusuna gelince oğlum bakıcı ile büyüdü son iki buçuk aydır kreşe gidiyor hiçbir zaman çocuğunu bakıcıya veren annenin kötü bir anne olduğunu düşünmedim senin ima ettiğin gibi öyle bir anne de olmadım aksine çocuğunu zehirlemek amacıyla kola veren bir anne bence daha kötü bir annedir sana tavsiyem bir an önce çalışmaya başla en azından sigortan yatar kocandan bağımsız eline üç beş kuruş para geçer