0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kizlar hayırlı geceler 

3 yaşında bi tane kizim var çok şükür Rabbime 

Ama cok aksi çok huysuz sürekli aglamk sürekli her dediğini yapılması taraftarda 

Arada kızıyorum sonra üzülüyorum:( ama bunu isteyerek de yapmıyorum 

Mesala biseye hayr olmaz diyirom üstüne gidiyor daha çok bna vuruyor isiriyor lutfen yardımcı oilurnusunz ne yapmam lazm doğumda lohusaligim da kimse yoktu yanımda bi şeklide bakmaya çalıştım ama gerçekten bazn iyi anne değilim bakamıyorum gibime geliyor: (

4 Cevaplar

0 oy
(2,673 puan) tarafından
Ah canım ah kızım 6 yaşına girecek neredeyse şuan sinir küpüyüm resmen 2saat önce kayınvalidemler geldi halaları felan da geldi benim kızı bir görsen sanırsın ki 2 buçuk yaşında gibi hareketleri koltuktan zıplamalar evde kedi besliyorum kediyi alıp havalara atmalar daha neler neler ve kızım oyun terapistine gidiyor 27 haftalık da hamileyim Allah bizlere sabır versin gerçekten 
(2,362 puan) tarafından
Amin cnm sanada RABBİM yardımcın olsun inşallah kiz bn büyüdükçe düzelir diye umut ediyordum huc değişme olmuyor demk genel olarak aynı o şekilde anlttgn gbi canm hic de dinlemiyorlar annelik çok gzl ama cok zor: (
(2,673 puan) tarafından
Canım bende öyle ümit ediyordum ama benim kızım da aşırı derece de şımarıklık var çünkü ben birlik yaşadım zamanında benim kız kalabalık ortam da büyüdü şımarttılar şimdi ben uğraşıyorum her gittiğim yerde
(301 puan) tarafından
Benim kızda kalabalıktâ büyüdü oda çok şımarık nasıl düzelecek oyun terapisi seansı ne kadar canım burda sordum 1000 TL dedi
(2,673 puan) tarafından
Belediyeninkine gidiyor canım
-Reklam-
0 oy
(2,257 puan) tarafından

3 yaş sendromu :)

(2,362 puan) tarafından
Ah ah nezmn bitecek bu sendromlar 2 yaşında böyleydi cnm
(2,257 puan) tarafından
Bilsem bitmiyor galiba :)
0 oy
(618 puan) tarafından
Ahcanim hep aynıyız bnm de 3 yaşına 2 ay kaldı öyle vurma yok ama hep karşılık veriyo görsen küçük ergen sanki yapma diyorum devam ediyo yapmiyo illa kendi istediği olcak babasını ise bile göndermek istemiyo agliyo bir saat dil döküyorum bak çalışması lazım yoksa sana istediklerini alamaz çalışsın gelirken alsın filan derken zar zor ikna oluyo ben ev işlerinde bana yardım ettiriyorum enerjisini atsın diye eline ıslak bez veriyorum sehpaları siliyo bulaşık yıkarken ayağının altına tabure koyuyo bulaşıkları duruluyo samasir aşarken camasirlari bana veriyo kimilerini kendi asiyo ve bahçeye bir leğen ılık su yapıyorum onla oynuyo filan bu şekilde baş edebiliyorum gün içinde belirli bir dk içinde tablet veriyorum TV açık hep canı isterse bakiyo bu şekilde gün bitiyor zaten bazen hamur işleri  yaparken yardım etmesine izin veriyorum sulu boya ve oyun hamuru aldım parmak boya ve patattes baskisi gibi şeyler yapıyoruz böyle şeylerle biraz oyalayabilirsin
0 oy
(993 puan) tarafından
Hicbir zaman olmaz deme sadece cocuga zarar vermeyecek seylerde sinirlama yapmak istemedigin seyi de neden istemedigini cocuga anlat mesela abur cubur istiyor paramiz yok deme mesela bir cikolata daha yersen fazla yemis olursun ve de dislerinde curuk necati dolasabilir de ve aglarsa da mutlu olacagi seye dikkatini yonelt cpcugun mesela hemen bir oyun baslat 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
13 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.

411,008 soru

12,369,273 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...