0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Almak istiyorum ama hangisini alayım bilemedim işk çocuğumda kullankıştım öok rahat etmiştim ama şimdi hatırlamıyorum siz kullandınız mı hasta bezi beden olarak ne almıştınız 

20 Cevaplar

+1 oy
(909 puan) tarafından
Hasta bezi değilde depend kullandım ben külot gibi olanlardan cırtlı değil çok rahat etmiştim 1 paket almıştım hatta keşke 2. Yi de alsaydım dedim kanamam bitmişti ama normal külottan rahattı dikişlere denk gelmiyordu sıkmıyordu olsa daha kullanırdım :))
(673 puan) tarafından
Depent nedir o da mi külot gibi giyip çıkarılıyor
(909 puan) tarafından
Evet külot gibi giyilip çıkıyor ben çok rahat etmiştim sezeryan olmama rağmen tavsiye ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,848 puan) tarafından
İlk doğumumda 165 boy 78 kilo doğuma girdim L beden almistim. Şuan 2. Bebeğime hamileyim 28 haftalık 78 kiloyum doğuma 80 üzeri gireceğim. Az önce 2 paket depend aldım trendyolda indirimdeydi XL aldım rahat etmek için 
(17,739 puan) tarafından
Linkini atarmısın şimdi baktım 233 TL 10 tanesi bumu
(1,848 puan) tarafından
(1,848 puan) tarafından
9 tanesi 120 canım
(17,739 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(14,743 puan) tarafından
yok valla almadim suan lohusayim orkid gece kullaniyorum 
(6,661 puan) tarafından
İlk 3 gün kullanmadın mı canım. Ben 3 gün kullandım.
Birde kanaman nasıl benimki hala çok fazla.
(14,743 puan) tarafından
kanama adet kanamasi gibi kuzum
hayir ilk 3 gun kullanmadim zaten 4 gun oldu
(6,661 puan) tarafından
Benim adet kanamasından daha fazla ya.
(14,743 puan) tarafından
gitmedin dimi dhaa doktora
(6,661 puan) tarafından
Hayır gitmedim.
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Onun yerine bebek bezini tercih ettim:)
(673 puan) tarafından
Sızma felan olmadı mı
(2,772 puan) tarafından
Sadece iki gün kullanmıştım kanama fazla olmamıştı sonra gece pedine geçmiştim sızma olmadı.Kanama fazlaysa olur
0 oy
(7,952 puan) tarafından
Hastanede kullandım çok iyi oldu eve geldikten sonra da depend kullandım bir süre sonra da pede geçtim 

Ama bedenini hatırlamıyorum yaa
(673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ben can peşin kilot belinden aldım çok çok rahattım zaten 2 gün yoğun oluyor kanama sonra pede geçtim 73 kilo ile doğum yaptım L beden almistim
(673 puan) tarafından
Ben 77 yim ama daha doğumuma var xl mı almalıyım acaba
(13,559 puan) tarafından
Çalışana sor canım ben öyle yapmistim
(673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(364 puan) tarafından
Hayır ilk 2 gece hastanede vermişlerdi eve gelincr pedden devam. Bir sıkıntı da yaşamadım
0 oy
(12,599 puan) tarafından
kullandım ben sleepy m almıştım ama inanılmaz ödem oldu şiştim xl aldım rahattım 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Hasta bezi vermıslerdı hastaneden canım. Onu kullandım depend almıstım ama sezeryan yerimden korktugumdan kullanmamıstım bedenını bılmıyorum 
0 oy
(7,435 puan) tarafından
10 . Gün kan patlaması yaşadım resmen hem pihti şeklinde hem sulu şekilde aşırı kanamam oldu gözüm karardı. 

Evin çatı katında açılmamış hasta bezi vardı onu aldım taktım.  Eşimin rahmetli babannesinindi 2 yıl önce vefat etmişti eski değil yani hijyenik
(7,435 puan) tarafından
Lohusayken yani
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Depend kullandım ben çok rahat ettim. Kanama azalınca normal orkid kullandım
0 oy
tarafından
Ben hasta bezi kullandom ama bağlaması zor oluyor ay Allah'ım çok canım.yaniyordu pED rahat edemedim dikişlerime geliyordu 

Sende hasta bezi al canım değiştir sık sık boşver harca bol bil enfeksiyon ne olma Allah korusun 
0 oy
(734 puan) tarafından

Depend kullanmistm ama ikinci doğumumda hastanede bir ped verdiler çok değişikti büyük ve içi böyle dolgulu gbi baya iyi tutuyordu çok kanamam olmasına rağmen eve gelirken de vermislerdi bir kaç tane sonra diğer doğumdan az kalmıştı öyle kullandm sonra bir iki bebek bezi 0 numara sonrada pede geçmiştim istersen bir araştır doğum icn ozel ped mis o özel hastaneler veriyor canım belki bulabilsin 

E bebekte varmış canım ona benzer bak istersen netten baktm smdi senin icin
0 oy
(885 puan) tarafından
Ben 3 doğumumda da gazlı bezın arasına pamuk koyarak kullandım eşim sağolsun alır alır getırırdı ne orkid ne hasta bezı ıkısınidd kullanmadım
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Ben iki dogumumda da, ilk 5 6 gun depend marka kulot bez kullanmistim. Cok rahat ettim. Sezaryende bilemiyorum ama normal dogumda cok rahat oluyo acikcasi, kanama cok oluyo cunku ilk gunler.
(673 puan) tarafından
Depend külot mu
(4,251 puan) tarafından
Evet kulot seklindeydi. Hasta bezinde sahsen rahat olmuyo.
0 oy
(187 puan) tarafından
Depend aldim o kadar memnundum ki , bu kizimda da ondan aldim. Ilkinde kanamam iyice azalana kadar ic camasiri yerine onu giydim ve sık sık degistirdim ilk zamanlar hele kenarindan yırtıp cikarip atmasi cok iyi oldu
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Depend iyi oluyo kilot gibi giyiliyor sizmıyo canım 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Depend emici külot kulandım neredeyse bir yıl. Normalde ben adet olurken ped yetiyordu ama doğumdan sonra adet olduğumda ped yetmemeye başladı ben de yoğun günlerde kullandım çok rahattı walla. Gece yatarken filan hiç dışına çıkma olmuyordu. 
0 oy
(325 puan) tarafından
Görümcem bilerek normal pet getirmişti bildiği halde yane  o yüzden 2ci çocukta (9gun sonra kavuşacam) depend markası aldım 2tane bakalım nasıl oliyor inşhallah sizlanmaz
0 oy
(180 puan) tarafından
M.beden külot şeklinde olan depend adı e bebekte satılıyor hatta artık her yerde var diye biliyorum 2 paket alınca yeterli oluyor içinde 10 tane var çünkü sık değişimi düşünürsek 2 paket yeterli gelir ve yırt çıkar hemen rahat yani cırtlı güzel değil yani rahat değil bu hamilelikte de Alicam 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 185 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (12,599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 432 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hll (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 554 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,395 cevap

37,531 kullanıcı