0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (5,299 puan) tarafından
Kizlar kaynananin iki evi vardi hep biz oldukten sonra paylasirsiniz diyorlardi neyse biz bi kavgadan dolayi onlar bize biz onlara kustuk konusmadik gecen ay baristik ama kendileri istedi tamam dedik bizde gittik megerse ev satilmis buyuk ogluna ev alinmis bize on bin verildi ben hic konulara girmedim o donem de esim goreve gidecekti kayinbabam gitme verelim bitir borcunu dedi eşimde ev alacagimiz zaman verirsin dedi xkonu kapndi bi kac kere telde konustuk bana hic konu acilmadi acilsa bile ben karışmam dedim kapattim konuyu bugun esimi aramis yok harcama yapmayin cok para harciyorsunuz demis esimde buna sinirlenmis aradi bana soyluyor bende sinirlendim artik skildm konudan bana diyecegine ona soylesene o cocugunda ben neyim diye onlar verecek ben napiyim dedim artk cok bunaldim bu konudan uzakta simdi gorevde napiyim Allahiskina

7 Cevaplar

0 oy
(6,687 puan) tarafından
Şu harcamaya takan insanlardan nefret ediyorum yahu sana gelip bana para ver demiyorsam sanane benim harcadığımdan harcamadığımdan 
(5,299 puan) tarafından
Canim esim uzman cavus her ay okula 8bin veriyoruz ozel egitime gidiyor lazet parasi var git gel 15 16tutuyor hepimizin bes i var kirayi yillik istedi onun parasini verdik kimse bunu demeden geciniyorsynuz deniliyor
(6,687 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni aynıları benimde çevremde var malesef şuan bizi bedava yaşıyor sanıyorlar o yüzden biriktirin biriktirin ha akside olsa anında cimri yaftası geliyor yine susmuyorlar yani
(1,122 puan) tarafından
Konudan alakasız yorum yapacağım canım BES'in haram olduğunu öğrendik ve kapattık biz. Şimdi siz de yazmışsınız söylemezsem boynuma borç olur. Helal paranızı harama dönüştürmeyin derim.
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Eşinin maaşını çalışıp onlar mı kazanıyormuş hayır adamın çalışıp kazandığı parayı nasıl harcayacağına kadar karışıyorlar diğer çocuklarına da bu şekilde karışıyorlar mıymış senin yerinde olsam ben de sessiz kalmam ayrımcılık yapmasınlar birisine veriyorlarsa diğerine de versinler
(5,299 puan) tarafından
Ben karismiyorum canim naparlarsa yapsinlar
(3,572 puan) tarafından
Öyle ama eşinin sana anlatmasının altında acaba senden bir destek istiyor gibi bir hal var mı diye düşündüm ben yani ne bileyim ben senin yerinde olsam sessiz kalmazdım evlat ayrımı yapıyorsunuz ders çıkardım işin içinde
(5,299 puan) tarafından
Kuzum zaten kavga annesiyle benim aramda oldu simdi desem bak paramin hukmunu soruyor der
(3,572 puan) tarafından
Madem sana böyle bir şey söylüyor senin harcamana niye karışıyor o zaman ya da eşinin harcamasına çok saçmaymış gerçekten
(5,299 puan) tarafından
Kuzum gercekten harxamamiz dogru duzgun yok cocugum ozel egitime gidiyir aylik 8bin ona lazere git gel 15 16ya mal oluyor kira yillik istedi kredi cekip odedik bir muayenesi 2750olmus pskologun muayenesi 1250 ilaclari 2aya bir 1000lira gidiyor zaten maaastan geri kalan benzin mutfaga gidiyor
0 oy
tarafından
Ay hiç muhtap olma eşine söyle gereken cevabı vermesinler.
0 oy
(68 puan) tarafından
Size karışılmasına asla izin vermeyin. Çocugunuz neyden dolayı özel eğitime gidiyor
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Bu iki evden birisi satılıp diğer cocugami ev alınmış,? orayı anlamadım.birde böyle durum varsa zaten eşiniz net tavrını koyması lazım.yada siz koyun derim yoksa ömür boyu tepenize cikarlar
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Öteki oğluna ev alındı size 10 bin mi verildi. Şaka mı gerçekten. 10 bin ne. Ben olsam almam o parayı dalga geçer gibi. Yarın öbürgün sizede hakkınızı verdik olur o 10 bin. 
(5,299 puan) tarafından
Aynen oyle oldu canum
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Anne babanın kime ne para vereceğine karışılmayacağı gibi sizin de ne para harcayacaginjza karisamazlar. Saçmalık. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 283 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,431 göst.
2 Ekim 2018 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 629 göst.
2 Ekim 2021 Aile kategorisinde Buket masal (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 750 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (161 puan) tarafından soruldu

406,236 soru

12,180,088 cevap

36,676 kullanıcı

...