0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah rızası için yazın lütfen sütüm çekildi 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,400 puan) tarafından
Kuru dut çayı deneyin çok iyi geliyor 
-Reklam-
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Şu çok malzemeli olanı mi diyorsun canım. İçecek gibi yapılıp içilen... Eğer oysa bende burada bekliyim o tarifi 4 yıl önce denemiştim çok faydası olmuştu geçenlerde aklıma geldi keşke kaydetseydim diye belki vasıtanla kaydederim. Rabbim bebişe güzel sütler versin insallah
tarafından
O canım he
tarafından
Allah razı olsun bacım
(1,126 puan) tarafından
Dur buldum canım sana göndermeye çalışıyorum benimki oydu aynı şeyi diyorsak
tarafından
Tamam canım
(1,126 puan) tarafından
Aşağıda paylaşmış birisi canım. Aynen benimki de bu tarifti. Günde 2 bardak içiyordum
(316 puan) tarafından
Canim lütfen banada atarmisin çünkü 9 gün sonra doğum yapcam o da Sezeryan
(1,126 puan) tarafından
Yorumun altında biri paylaşmış canım. Benim uygulandığımda o tarifti. Faydası bana cidden olmuştu,şimdiki aklım olsa devamlı yapardım yapmaya üşeniyordum bazen çünkü
tarafından
Ben ikiz gebeyim 1 ay sonra sezaryen olacak sanirim dogumdan oncemi kullandınız yoksa sonramı acaba sütümün yetmemesinden sarılık olmalarindan cok korkuyorum
(1,126 puan) tarafından
Doğumdan sonra kullandım canım. 1 ay sonra sütüm azalmıştı bu tarif karşıma çıkmıştı denemeye başlamıştım. Benim oğlumda da sarılık çıkmıştı doktorum bana sürekli emzirme ile geçeceğini söylemişti. O korku ile gece 25-35dk aralıklı saat kurmuştum :) doktor gülmüştü yavrum ne çok abartmışın hem kendine etmişin hem minnağı sürekli uykusunda rahatsız etmişsin 2 saatte bir emzirmen yeterli demişti. Tabi ben her ne kadar gülsem de o 25 dkyı 45-50 dkya zor cikarmistim yine korkup :) çok sütü olan malesef bir anne değildim kendim zayıfım çünkü istahsizim ama ağzına o bir damla kârdır diye pes etmedim yeri geldi mama takviyeside yaptık ama çok nadirdi çünkü üzüldükçe azaliyordu o mama evde olunca psikolojikmen kendimi iyi hissediyordum dolapta öylece beklettim . Hiç bir şeye kafanı takma, iştahli biriysen bol bol bulgur pilavı,kuru meyveler , hoşaf, soğan ye faydası  çok oluyor. Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yavrularını inşallah hiç korkma annesi Rabbim onların nimetini inanki veriyor
tarafından
Cok istahli degilim ama biraz boraz yemeye basladim onlari dogumdan sonra sıkintım olursa incir uyutmasi diye birsey varmis onu birde bu tarifi denerim cok sagolun bütün hamislerin dogumu kolay olur insallah
0 oy
(311 puan) tarafından

Umarım budur yaa şifa olsun

image

tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️❤️❤️❤️❤️
(311 puan) tarafından
Bolll süt olur insalhhh
0 oy
(311 puan) tarafından

image

buda devamifir
0 oy
(580 puan) tarafından
Kuru inciri doğra su ekle kaynat ve hoşf gibi iç şeker dökme kesinlikle bu arttırıyo
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Ben ne zaman anason çayı içsem o gün Allahın izniyle sütüm çoğalır baya 
(14,704 puan) tarafından
ay evet twzyem de onu dedi anason al diye bende rezene cayi iciyordum kizimda
(1,500 puan) tarafından
Anason gerçekten artırıyor sütü
tarafından
Anasonu ne zaman içsem uykum geliyor
0 oy
(806 puan) tarafından
İncir tatlısı tek tavsiyem
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Kuru dutu 10 dakika kaynatın suyunu için her gün baya süt yapıyor ilk zamanlar ben hep yapıyordum 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ dutta var evde
(1,643 puan) tarafından
Kızım 10 aylık olana kadar kullandim ben ara ara şükür ise yaradi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 82 göst.
0 oy
8 cevap 336 göst.
0 oy
2 cevap 46 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,697 puan) tarafından soruldu