Doğumdan sonra kullandım canım. 1 ay sonra sütüm azalmıştı bu tarif karşıma çıkmıştı denemeye başlamıştım. Benim oğlumda da sarılık çıkmıştı doktorum bana sürekli emzirme ile geçeceğini söylemişti. O korku ile gece 25-35dk aralıklı saat kurmuştum :) doktor gülmüştü yavrum ne çok abartmışın hem kendine etmişin hem minnağı sürekli uykusunda rahatsız etmişsin 2 saatte bir emzirmen yeterli demişti. Tabi ben her ne kadar gülsem de o 25 dkyı 45-50 dkya zor cikarmistim yine korkup :) çok sütü olan malesef bir anne değildim kendim zayıfım çünkü istahsizim ama ağzına o bir damla kârdır diye pes etmedim yeri geldi mama takviyeside yaptık ama çok nadirdi çünkü üzüldükçe azaliyordu o mama evde olunca psikolojikmen kendimi iyi hissediyordum dolapta öylece beklettim . Hiç bir şeye kafanı takma, iştahli biriysen bol bol bulgur pilavı,kuru meyveler , hoşaf, soğan ye faydası çok oluyor. Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yavrularını inşallah hiç korkma annesi Rabbim onların nimetini inanki veriyor