0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Şimdi arkadaşlar benim kayınvalidem bizim bir yere gideceğimizi duysun eşime beni de giderken orada şuna bırakın der.ornegin ilceye gideceğimiz zaman kendini köye biraktirir, ilçeye de keyfi gitmiyoruz resmi bir işimiz oluyor saatli randevulu yetismemiz gereken bir yere gidiyoruz mesela.e başkasını da alayım dediğin zaman ya pürüz çıkıyor yetişemiyorsun ya da yetiseceksen de ya yetisemezsem diye stresle gidiyorsun.baska oğulları da var ama ondan böyle talepte bulunmuyorlar, eşimin yüzü yumuşak diye götürme getirme işi eşime ait şeklinde davranıyorlar.gelelim asıl meseleye biz bu sene eşimle tatile gideceğiz diye plan yaptık.gidecegimiz yer yaşadığımız yerden başka bir şehirde, şehrin de en ücra yerinde.ve eşime ne dese beğenirsiniz beni orada bilmem kim senelerdir çağırıyor gel kal diye ben de sizinle geleyim demiş ve eşim de tamam demiş.bas başa gidip gelebilecekken hiç kimse yanında ekstra birini istemez herhalde ve ben adım kadar eminim ki biz onu bırakıp kendi tatil yapacağımız yere gitsek de her gün arar ve sizi istiyorlar buraya oturmaya gelin der.benim kendi ailem biz böyle baş başa planlar yaptigimizda hiç peşimize takılmak akıllarından bile geçmiyor 

11 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepinize teşekkür ederim kizlar 
-Reklam-
+4 oy
(3,572 puan) tarafından
Senin yerinde olsam kayınvalidemi arar anne bu zamana kadar nereye istersen götürdük ama biz bu tatile baş başa gitmek için karar verdik eşim seni sevdiği için yumuşak yüzlü olduğu için istemediği halde kabul etti lütfen baş başa bir yolculuk geçirmemize izin ver derdim alınan alınsın gücenen gücensin tepkini bir yerde koymazsan ömrün boyunca bu kadını her yere taşımak zorunda kalırsın madem başka evlatları var biraz da onlarla vakit geçirsin
+1 oy
(2,744 puan) tarafından
Ayy hiç sevmem bizimki de böyle her yere takılmak ister ama eşim de bende taviz vermeyiz . Kendi işi olsun yeter ki bence kesinlikle kabul etme gelmesini 
+1 oy
(2,178 puan) tarafından
Böyle durumda öncelikle eşine bir güzel uyarı vereceksim heryerede gidemez bizimle diye baktım devam mı ediyor söylemiyor annesine olmaz diye kayinvalidene lafı çıkınca söyle karı koca baş başa gideceğimiz yer oluyor acele işimiz oluyor kimseyle uğraşamam o zamanlarda habire bedava bulan atlıyor arabaya derim açık açık değil bedava bulmuş hazır gidiyorlar bend gezeyim diye kullanıyor besbelli 
+1 oy
(690 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam eşime tatile gelmeyecem derdim annesine nasıl tamam dediyse öylede gelme desin
+1 oy
(73 puan) tarafından
Ay en nefret ettigim sey eskiden ses etmezdim bu sene hep beraberken görümcem kaynanm gil fln esimin olmadıgı zmn benim esimde söle yapmayı seviyor beni istyior gibi seyler söledim mesela bi yere giderken fln biz bakısırz esimle o an işime gelmuen bişi varsa ay kocam beni cagırdı bakayım diyip arkasından gittim fln böle böle cözmeye başladım bnmde görümcem memlekete fln gitigimizde bi odada kaynanm gil bi odada eltim gil birinde de biz yatardık görğmcem bizim yanımızda yatardı her seferinde deli olurdum en son 10gün fln esimle görüşmedik diger bi odada sadece annesi ve teyzesi vardı bizim yanımıza yatagını atmış topladım kaynanm gilin yanına serdim ben burda yatmam içerde kanepede yatacam dedi ordaki yatagıda topladım koydum nerde yatmak istiyorsan ser abla kendin o zmn dedim girdim yattım gelemedi ondan sonra kac kere gittim gelmedi ayıp ya cok kalabalıl olur yer kalmaz tamm ama ananla babanın yanı dururken glinin yanında yatmak ne yada bnm yanımda yatıyorsan eltimin yanındada yat deli oluyordum kücük oyunlar yapacaksınız bazen 
+1 oy
(647 puan) tarafından
Normal olduğunu düşünmüyorum. Uzaya da gitseniz pesinize takilacak demek ki. Eşinizin bir şekilde halletmesi lazım 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ayy benim de annem biraz böyle, kayınvalidemi de zorla dışarı çıkarırım :) hiç demeden gideydiniz keşke :)) 
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Eşin hayır diyecekti. 
0 oy
(541 puan) tarafından
O eskidendi cAnım artık ben kesin dille eşime kimseyle gitmem diyorum daha bişey söylemiyo 
0 oy
(869 puan) tarafından
4 senedir evliyim. Kaynanam doktora bile gitsek her yere gelir. Hastaneye gideriz gelir arkadaşlarımızin yanına gideriz gelir ailemin yanına götürür beni eşim mutlaka gider gelir bizimle. En son yine kasımda gittik böyle yine onu almaya gittik kapının önü tıklım tıklım yiyecek süt peynir VS. Dolu millete yaranacak diye. Bagajı boşalttık koltuklara koyduk onun için. Oğluma adanaya kadar kucağımda oturdu uyudu mahfldum. Ama dönüşte yanına bırakmadım bir kavga çıkardım buraya kadar ağzını açmadı daha da bizimle bir yere gelmedi. Bazen hadlerini aşıyor oğullarını paylaşamıyorlar resmen bizi yok sayardı oğlumun arabası derdi. Şimdi önemli birsey olmadığı sürece aramaz bile araba için. Eşim de bana soruyor öyle karar veriyoruz ben de geleceksem. O yüzden ara kaynananı ben kocamla baş başa geze geze gitmek istiyorum her gittiğimiz yere senin de olman gerekmiyor niye şimdi aklına geldi oraya gitmek de. Önce eşinle konuş sakin bir şekilde anlat kanına gir ki annesini arayınca sana surat yapmasın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
25 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yildizsumeyye (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
0 oy
11 cevap 407 göst.
21 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu

406,233 soru

12,180,080 cevap

36,676 kullanıcı

...