Şimdi arkadaşlar benim kayınvalidem bizim bir yere gideceğimizi duysun eşime beni de giderken orada şuna bırakın der.ornegin ilceye gideceğimiz zaman kendini köye biraktirir, ilçeye de keyfi gitmiyoruz resmi bir işimiz oluyor saatli randevulu yetismemiz gereken bir yere gidiyoruz mesela.e başkasını da alayım dediğin zaman ya pürüz çıkıyor yetişemiyorsun ya da yetiseceksen de ya yetisemezsem diye stresle gidiyorsun.baska oğulları da var ama ondan böyle talepte bulunmuyorlar, eşimin yüzü yumuşak diye götürme getirme işi eşime ait şeklinde davranıyorlar.gelelim asıl meseleye biz bu sene eşimle tatile gideceğiz diye plan yaptık.gidecegimiz yer yaşadığımız yerden başka bir şehirde, şehrin de en ücra yerinde.ve eşime ne dese beğenirsiniz beni orada bilmem kim senelerdir çağırıyor gel kal diye ben de sizinle geleyim demiş ve eşim de tamam demiş.bas başa gidip gelebilecekken hiç kimse yanında ekstra birini istemez herhalde ve ben adım kadar eminim ki biz onu bırakıp kendi tatil yapacağımız yere gitsek de her gün arar ve sizi istiyorlar buraya oturmaya gelin der.benim kendi ailem biz böyle baş başa planlar yaptigimizda hiç peşimize takılmak akıllarından bile geçmiyor