0 oy
461 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (445 puan) tarafından
Kızlar 2-5 -33-34 yaşlarında 4 kişilik aileyiz :) mükemmel çorba tarifi istiyorum

15 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Bu sıcakta en mükemmel çorba bile içilmiyor bacım :((((((((
(445 puan) tarafından
:) güzel cevap akşama ne yemeğiniz var
-Reklam-
0 oy
tarafından

2 bardak su 1 bardak çamaşır suyu göz kararı tuz afiyet şeker olsun :D(aman yanlış anlama bu sıcakta hiç birsey yenilmiyor karpuz tek yetiyor )

(445 puan) tarafından
Tmmdir bu tarif tutar :)
tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(5,566 puan) tarafından

Ayran çorbası yap :) buz gibi 

(6,307 puan) tarafından
Hafif bekleyecek bide  o çorba:) sıcakta mis gibi
(5,566 puan) tarafından
Ben taze nanede ekliyorum ohhh :) ayşenurcum seni göremiyorum
(6,307 puan) tarafından
Bizim burda bide aşotu var maydanoza benziyor ondan ekliyoruz
O yokken de nane mis gibi :)

Ayy ismimi de unuttun sen☺️☺️ ilknur ben
Eskisi gibi aktif değilim ablam ya öyle arada uğruyorum
(5,566 puan) tarafından
Aaaa hayır ya ben neden Ayşenur yazdım ya şimdi farkettim :) bebişim adını unutsam seni merak eder miyim :)
Kuzum bir yerdeydim, kız ile uğraşırken yazdım yorumu büyük bir ihtimalle hatlar karıştı :*
(6,307 puan) tarafından
Olabilir ablacım insanlık hali ☺️
Nasılsın napiyosun
0 oy
(618 puan) tarafından
Valla geçen akşam tarhana çorbası üzerine domatesli biberli sos yaptım biraz biber kizartttim yanına buz gibi domates bayıla bayıla yendi eşim istemişti hatta tarhana yap diye
0 oy
(13,785 puan) tarafından

Yayla çorbası veya terbiyeli tel şehriye çorbasını seviyorum ben hafif geliyor onlar :)

Tel sehriyeyi kavurup şu ekleyip biraz kaynatıp yoğurt yumurta ekleyip pisene kadar kaynat biraz da kuru nane ekle içine  :)

(6,048 puan) tarafından
Kız bu tel şehriye terbiyeli çorba olarak mı geçiyor hele bana detaylı anlat bende yapayım çok severim tel şehriye çorbası ni
(13,785 puan) tarafından
Canim önce yağda tel sehriyeyi kizart daha sonra sıcak su ve tuz ekle. Kaynasın kaynadiktan bi 5 dk sonra. Biraz yoğurt ve yumurta sarışını bi yerde çırp ve onu çorba sosuyla aç baya ekle ama sudan çünkü kesilme olabiliyor. Sonra o terbiyeyi çorbanın üzerine karıştırarak ekle. Varsa tereyağını erit biraz nane onu da çorbaya ekle yoksa doğrudan çorbaya eklesen de olur. Hatta varsa sıcak su yerine tavuk suyu da lezzet veriyor ama olmasa da olur bu elindeki malzemeye bağlı  :))
(6,048 puan) tarafından
Cnm Allah razı olsun denim ya
(13,785 puan) tarafından
Amin canım hepimizden razı olsun inşallah dene salçalı çorba ağır geliyor bazen kızım da severek yiyor bunu
(6,048 puan) tarafından
Evet eşim salçalı çorba sevmiyor cnm yaa yogurt yok şansa alırsam yapacam bir kase yoğurt yeterli dimi
(13,785 puan) tarafından
3 yemek kaşığı olsa yeter canım
(6,048 puan) tarafından
Çok saol cnm bitane de yumurta sarısı
0 oy
(751 puan) tarafından
Havuc çorbası 

Hafif tatlimsi çok güzel oluyor yiyip beğenmeyen olmadi daha

Birer Patates soğan bikac tane havuc bir avuc bulgur bir avuc kirmizi mercimek keyfine gore baharat salça blenderdan geçir afiyet şeker olsun
0 oy
tarafından
Sana mükemmel bir çorba tarifi veriyorum geliyor hazır mısın :))) mercimek çorbası :))))))
0 oy
(538 puan) tarafından
Yoğurt un tuz et suyun varsa buzlukta iyi olur tavuk haşla didikle onu ekle yumurta sarımsak ez şu karıştır hepsini ama kaynayana kadar birakma kopmasın kaynayınca üstüne tereyag toz biber yak eşim kayinbabamlar aşırı sever sürekli yaparm kizimada etlede oluyor bu arada
0 oy
(3,614 puan) tarafından
Ben lebeniye çorbasını çok yapıyorum severek içeriz
0 oy
tarafından
Aynı anda herkese tamı tamına hitap edecek bi çorba bulmak zor, o yüzden patates kızart :D
0 oy
(3,320 puan) tarafından
Cennet çorbası. Herkes beğenmez belki ama biz çok sevdik. Lezzetli oluyor. Nefis yemek tariflerinden bakabilirsin 
0 oy
(950 puan) tarafından
Mercimek çorbasının biraz farklı halini yazıcam, herkes çok seviyor bizde. 

-mercimek

-havuç

-sarımsak

-İsterseniz patates

-tuz/tatlı pulbiber/ nane ve zerdeçal

-çok az salça

-tereyağı

Yapmak isterseniz ölçü şeklinde yazarım. 
(4,904 puan) tarafından
Biz soğanda ekliyoruz bu tarıfe cok guzel oluyor
(950 puan) tarafından
Aa evet soğan da ekliyorum bazen çok güzel oluyor.
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Senin için ne kadar iyi olur bilemem ben bugün tavuk çorbası yaptım çok güzel olmuş bide makarna aslında sicakda icilmiyor bu tarz çorbalar yazdan beri ilk defa yaptım genelde ayran çorbası yaparim o daha hafif emziryom die sıvı almam lazm kizm durmadı halen yemeek yemedim gerçi zar zor yaptım :):)ve siz şimdi yapıp yediniz postu yeni gören ben:D

0 oy
(1,229 puan) tarafından
Milli çorba mercimek çorbası bende malzemelerden azaltarak yapıyorum havuç patates biber koymadan mercimeği yıkayıp soğan sarımsak la kavurup mısır unu koyup 2 kaşık 1/2 çk zerdeçal koyup çok az su döküp kaynatıyorum istersen bulyon koy birde pişince çeşni koy çok güzel oluyor en son bızttttt yap istersen ben yapmam erir genelde mercimek
0 oy
(696 puan) tarafından
Buzlu soğuk dövme buğdaylı ayran aşı şorbaaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 466 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 669 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Artemiss (421 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,161 cevap

42,243 kullanıcı

Kategoriler

...