0 oy
161 göst.
Aile kategorisinde (16,639 puan) tarafından
Kızlar 32 aylık oğlum var. Bir haftadır tuvalet eğitiminde bir haftayı geride bıraktık çişi çok çabuk öğrendik arada bir tek tük kaçırıyor geceleri sadece bir kez yaptı sabaha kuru kalkıyor sabah uyanınca gidip yapıyoruz ama büyük tuvaletini altına yapıyor sadece bir kez lazımlığa yaptırabildim yok diyor gelince yapıyor özellikle tutuyor bunu nasıl alabilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,639 puan) tarafından
Bizimki de 32 aylık Yine sen biraz yol kat etmişsin ben hiç başlayamadım hazır değiliz
(16,639 puan) tarafından
Her şey iyi gidiyordu kakada direndi bugün çişi de çok kaçırdı bakalım
(14,123 puan) tarafından
Biz de 31 aylik olcaz abimizde zorlanmadik.ama.bi inat etti gitmicem.diuo bende uzerine gitmiyorum
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
5 temmuzda başladik bizde 28 aylıkken ciş de problem yok çok şükür bin şükür. Sizin hesap benim kizda kakasını tutuyo 5 gün 6 gün oluyo yapmıyo. Başka yerlede kesinlikle yapmıyo eve gidelim diyo. Lazimligi var onada yapmıyo keyfi olunca yapıyo oda arada. Son dakikaya kadar tutuyo ama. Çok sıkıştırdığı zaman alaturka tuvalete yapıyo düz yerine yaptıkça ben peceteyle alıp atıyorum. Geçen hafta çarşamba günü yapmıştı 5 gün oldu az önce benim zorlamamla götürdüm yaptı. Israrla inat ediyo yapmicam diye zorla gönlünü yaptım da yaptı. Hemde çok fazla dedim sen bu kadar şeyi içinde nasıl tutuyosun :) zamanla öğrenecek inşallah ya öyle moral veriyorum kendime 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
1 hafta 10 gün bizimde öyle ayakta yaparak geçti. Korkuyor oturmaya heralde 2 ay oldu hala lazımlığa tam oturmadan kendini kaldırarak yapıyor. Değmez oğlum diyorum öyle rahat ediyor heralde çok zorlamıyorum. Ama özellikle 1 hafta çok zorlandı tuttu kabız oldu onu yapınca acıttı vs. Allah yardımcınız olsun 
(2,728 puan) tarafından
Ama hep konuştum şu şekilde anlattım yediklerimizin yararlı kısmı vücudumuza gidiyor. Bu işe yaramayan kısmı vücuttan bağırsakla atılıyor. Hadi sende bağırsaklarına yardım et falan diye anlattım. Daha bir çok şey. Yani korkutmsmak lazım. Onlara çok değişik geliyordur içinden bişey çıkması kolay değil hemen kabullenemiyorlar. Hep iyilikle hep. O anda seni dinlemiyor anlamıyor gibi tavırları ama anlıyorlar aslında konuşulanı
0 oy
(18,539 puan) tarafından
Zamanla ve sabır Güleryüz göstererek asabilirsiniz. Kizarsan ilerleme olmaz. Kakasını yaptığı zaman bı dahakine tuvalete yaparız de. Kızma. Daha kakası geldiğinde nasıl hissettiğini bilemiyor çünkü. Çok normal. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
4 cevap 65 göst.
+1 oy
20 cevap 421 göst.

404,054 soru

12,104,336 cevap

36,423 kullanıcı