+1 oy
1,806 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Evet 22 yaşındayım 7 yıllık evli olmam üstüne 2 tane çocuğum olması kötü bı durum ama bende istemezdim okula gidecem yaşta koca kahrı kaynana kahrı çekmek 7 8 yaşlarımda öz amcam tarafından taciz tecavüz edildim küçüktüm amcam özellikle bizde kaldırdı ki bana dokunmak için ben uyumaya korkardım eliyle ağzımı kapatirdi  aileme söylemekten korktum bana inanmazlar diye düşündüm gibi de oldu aileme anlatmadan önce okuldan kaçıp amcamı sikayet ettim üstüne ailem inanmadı bide onalr tarafından şiddet görmeye başladım böyle bişey yapsa dahi niye şikayet ettin diye suçlu ben oldum üstüne bide alt üstü evimiz amcamgille pskojim aşırı bozuldu cocukluktsn bu yana ve sırf ondsn ve ailemden kurtulmak için evlendim o kadar doluyum ki bunlar yarısı sadece fake değil anliycaniz 

24 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Bu tacizci tecavüzcüleri varya s.kinden asıp sallandırmak lazım ibret-i alem olsun diye
(254 puan) tarafından
Bir kişi yapsa korkudan kimse kimseye el sürmez
(681 puan) tarafından
Asmak degil de kesicen eline verip  sokak sokak cadde cadde dolastrcn bak bakalım bi daha cesaret edebiliyorlsrmi
tarafından
Çok doğru
-Reklam-
+2 oy
(75 puan) tarafından
Canım kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Tanışmak için bı post açtın ve çok fazla üstüne geldiler bunu anlatıp içini dökmek tamam okey ama kimseye kendini kanıtlamak için yazma. Bırak isteyen istediğini düşünsün sen kendini biliyorsun 
(254 puan) tarafından
Haklısın Allah kalbimi biliyor yalanı asla sevmem fake dedikleri için
(75 puan) tarafından
Boşver sen kuzum kimseyi takma :) insan yaşamadan anlamıyor kimseyi
(254 puan) tarafından
Aynen öyle
(5,456 puan) tarafından
Siz okuduğunuzu anlama özürlü müsünüz. Biz kızın üzerine mi gittik. Kızı bu yola sürükleyen anaya, babaya, pedofili kocaya sövdük. Kızın burda mağdur olduğunun en farkında olan biziz. Gözünüzle okuyun beyninizle algılamaya çalışın.
(75 puan) tarafından
Bu posttan bahsetmiyorum. Önceki postunda kıza fake hesap olduğunu soyleyenler vardı. Sizin yorumunuzu bilmiyorum şuan sadece buraya yazdığınız şekilde bakiyorum. Anaa özgürlusu değilim ama bence siz oylesiniz cunki burda kıza kimseye kendini inandirmak zorunda olmadığını söyledim seni suçladılar demedim.
+2 oy
(52 puan) tarafından
Sen kımseye acıklama yapmak ve kanıtlamak zorunda değilsin ya. Çocuk gelin dıyenlerinde ℅80inin annesi çocuk gelin. İş işten geçmiş aradan koskoca 7 yıl gecmıs çocukları var yani insanın moralını bozmak üstüne gıtmek kırıcı konuşmak nıye? Evlendıgı yaş yanlıs tabii ki de ben bunu hıc bır zaman savunmadım savunmuyorum da. fakat kımse kımsenın hayattakı zorluklarını yasadıklarını yaşamaya mecbur bırakıldıklarını bilmeden kendını söz sahıbı yapmakta bır numara. Zaten kendı ıstegı iradesi ile mecbur bırakılmadan kim 14 15 yasında evlenir. Kıza acıdım cidden. Tanısmak ıstemıs ama yorumlar kırıcı dusuncesız ön yargılı her konuda kendını söz sahibi sanan hem cinslerimizle dolu 
(254 puan) tarafından
Bende istemezdim o yaşta ama mecburdum yani bana vakit ayırıp yazdınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun beni anlaman içimi rahatlattı
(52 puan) tarafından
Anlıyorum çünkü amcamın oglu da bana yeltendı ama çok şükür kı kendımı koruyabilcek durumdaydım bı çok kez denedı fakat her seferınde ustesınden geldım kımseye dıyemedım de. Çok ıyı anlıyorum.
(254 puan) tarafından
Çok küçük ve aşırı zayıftim kendimi koruycak kadar büyük değildim keşke bende siizin kadar şanslı olabilseydim ne gelirse aileden geliyor amca dayı özellikle yaşayan binlerce kişi var kendini korudun halde unutamamışsın bir ömür tranva
(5,456 puan) tarafından
Yukarı da yazdım ama anlama özürlü tek değil. Biz bu kızcağıza tek bir laf etmedik. Lafımız aşağılık ailesine ve pedofili kocasınaydı. Gözünüzle okuyun, zor ama beyninizle algılamaya çalışın
(52 puan) tarafından
Hayırdır bacım sen nıye duyar kastın sana bısey dıyen yok üstüne neden alındın. Anlama özürü falan terbıyenı takın hadsızce konuşmadan lütfen. Aılesıne sayıp sövün hak edıyo zaten farkındaysan benım tepkim kıza yuklenenlereydı aılesıne laf edenlere degıl. Zor ama beynınle algılamaya calıs :)))
+1 oy
(326 puan) tarafından
Rabbim hakkını bırakmasın rabbimmm yardımcın olsun çok üzüldüm öyle adamlarin Rabbim kurutsun onları ne diyeyim :((
(254 puan) tarafından
Amin amin hala binlerce çocuk var dir anlatamayan
+1 oy
(87 puan) tarafından
Maalesef çok tacize uğrayan kişi derdini anlatamiyor kimseye
(254 puan) tarafından
O çocuk aklı kimse inanmaz diye düşündüm gerçekten inanmadılar olan bana oldu
+1 oy
tarafından
Allah belasını versin o şerefsizin. Nefret ediyorum bunlardan ve kendi çocuğuna inanmayıp o aşağılık maglukata inanan anne babalara 
(254 puan) tarafından
Benimde o kadar ihtiyacım ki mesajın çok duygulandırdı
tarafından
Bende duygulandım dokunsan ağlayacak gibiyim. Devlette suçlu sahip çıksa evlenmezdin belkide
(254 puan) tarafından
Devlet aileye teslim etti gitmek istemedimi söyledim halde 3 ay yurtta kaldım
tarafından
Keşke öyle olmasaydi
(254 puan) tarafından
Keşkeee
+1 oy
(357 puan) tarafından
Allahındab bulsun ******** adam öldü mü hayatta mi
(254 puan) tarafından
Hayatta maalesef kötüye bişey olmuyor
+1 oy
(129 puan) tarafından
Bu olayda tek suçlu amcan değilmiş ailenin onu parçalaması lazımdı. Şu anki evliliğinde mutlusundur inşallah başına gelmeyen asla bilemez o yüzden seni anlayamam ama mesela tecavüz bu hayatta başıma gelmesinden en çok korktuğum şey ivşallah bu saatten sonra sonra eşinle çocuklarınla iyi bir geleceğin olur bu dünyadan kimse yaptığını ödemeden göç etmez Allahın adaleti şaşmaz 
(254 puan) tarafından
İnanır mısın bir tokat dahi vurmadılar pskolojikmen mesela dışarda tek yürürken bile korkuyorum acaba biri kötü gözle bakar zarar verir mi diye Rabb'im kimseye yaşatmasın Allah razı olsun duaların da bana da yer verdin için
(129 puan) tarafından
Tabii ki yapmasınlar ama keşke tokat atsalardı da sana inanmış olsalardı bir nebze olsa psikolojik olarak iyi gelirdi sana çok zor demesi kolay belki ama bundan sonra sonra hayatına bak kendin için yaşa ilk olarak. Sen psikolojik olarak etkilendiğin için bu şekilde hissediyorsun ama merak etme öyle bir şey yok
(254 puan) tarafından
Ben çocuklarım için yaşıyorum en güzel yaşlarım da ziyan oldum
(129 puan) tarafından
Kendin için de yaşa bundan sonrası için elbette hayatında güzel şeyler olacaktır olmadı psikolojik bir destek alabilirsin sana ne iyi gelecekse onu yağmaya çalış
(254 puan) tarafından
İnşallah güzel şeyler de olur motel verdin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
+1 oy
(212 puan) tarafından

Bunca şeye rağmen ayak duranlara hayretler içinde bakıyorum,masaAllah diyorum sadece imtihanın büyüklüğü çok buna rağmen evlenmen çok aslında çok iyi.

İnsaAllah daha da iyi olursun 
(254 puan) tarafından
Rabb'im den gelen herşey başımla gözüm üstüne buda benim sınavım her halimize şükürler olsun amin inşallah Allah razı olsun
+1 oy
(580 puan) tarafından
Allh yardımcın olsun canm. Ailenle görüşuyormusun 
(254 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun hayır
+1 oy
(165 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsun küçücük çocuk neden böyle bir yalan söylesin nasıl anne baban inanmaz :((( kızım in adı da eslem Allah korusun o yüzden kimseyi istemiyorum. Evimde heleki kayinlarimm Allah korusun 
(254 puan) tarafından
Amin inşallah sağolun Benimde 2 tane yavrum var onları kimseye asla emanet etmem kimseye güvenim kalmadı
+1 oy
(944 puan) tarafından
Hadi babayi gectim bir anne cocugunun bu durumuna nasil sessiz kalir aklim almiyor gerçekten 
(254 puan) tarafından
Annemin karakolda niye şikayet ettin deyip kollarımı cimciklemesi hala aklımdan gitmiyor
(944 puan) tarafından
Ayyy gercekten mii :(((
Çok üzüldüm kuzum benim insallah simdi yuvanda mutlusundur o kisilerlede konuşma çünkü onlari görünce o ani tekrar tekrar yaşıyor gibi olursun
(254 puan) tarafından
Konuşmuyorum asla da konuşmam onalri görmesemde unutamam ömür boyu
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Allah'ın belası pislik adam normal hayatı devam ediyor öylemi birde ? Çok kızıyorum kızlarının arkasında olmayan anne babalara onlara inanmayıp pislikleri savunanlara 
(254 puan) tarafından
Evet gayet normal ailemde onla sıkı fıkı
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Dilerim Rabbimden ölmesin ama inim inim inlesin her gün ölmek için yalvarsin yakarsın Allah'a 
(254 puan) tarafından
Amin inşallah ama kötüye bişey olmuyor ablam
(10,128 puan) tarafından
Ne yazık ki doğru söylüyorsun kötüye hiç birşey olmuyor grip bile olmuyolar ama cehennemde yansinlar diye olmuyo Allah sevmediği kuluna dert tasa vermez
(254 puan) tarafından
Ayenn öyle dertde çok ama şükürler olsun
0 oy
(84 puan) tarafından
O......spu çocuğu inşallah birgün dağa kaldırıp dağda ş...ye otururlar o amcanı 
(254 puan) tarafından
Olay olduktan sonra kimse tekpi göstermedi aksine daha çok üstüne titrediler Rabb'im bildi gibi yapsın
(84 puan) tarafından
Amin  her lafı hak ediyor o ******** köpek ama sen sabret allah sabredenlerle beraberdir
(254 puan) tarafından
Sabrediyorum ama onun yaptı hatalar benim komple hayatımi etkiledi şuan belki çok güzel hayatım olabilirdi okumuş olabilirdim Kendi işim olabilirdi akşamları pet şişe toplamak yerine çocuklarımı parka götürürdüm bunada şükür
0 oy
(18,367 puan) tarafından
Bu saatte bunu okudum ya daha da sabaha kadar bana uyku yok. Rabbim malum yerlerinden kanser etsin öyle amcayı inim inim inletsin onu da sana inanmayıp onun yanında olanları da 
(254 puan) tarafından
Hakkınızı helal edin uykunuzu böldüm için malesef kötüye bisye olmuyor insan evladına inanmassa kime inanacak
0 oy
(538 puan) tarafından
Canimm bnm allahindan bulsun aile nasıl aile ya bnm kızım Allah etmesin diycek bunu o amcayinben dograrim o nasıl anne ya insanmi onlar nasıl inanmaz ayrıca doktoru var şeyi var nasıl hala yanyana duruyor annenleele gorusmuyorsun umarım kendi cocuklarinda varmış o sapikla aynı binada Allah'ım bunları toprağa koysa kabul etmez
(254 puan) tarafından
Şikayet ettim diye herkes benden nefret ettiler ona tepki vercekelerine bana verdiler ailem arkamda dursaydi evli bile olmazdım şuan
0 oy
(674 puan) tarafından

Yaşadıkların için çok üzüldüm canım benim Allah hakkını ne amcana nede ailene bıraksın inşallah yaşattıkları zulüm de boğulurlar :(

(254 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım razı olsun
(674 puan) tarafından
Cümlemizden Allah razı olsun.
0 oy
(799 puan) tarafından
Peki sonuç ne oldu size tacizde.bulunan lar konu o şekilde kapandımi gerçekten 
(254 puan) tarafından
Ailem ifade verdiler yalan söylüyor dediler devlet ceza dahi vermedi ceza almayan binlerce kişi var dosya kapandı
0 oy
(976 puan) tarafından
Peki eşinle nasıl evlendin o iyimi bari 
(254 puan) tarafından
Eşimle sevgili falan olmadik küçüktüm zaten o zmsnalr istediler ailemde bende kabul ettim sırf kurtuluş için arkamda durmuş olsaydilsr suan evli olmazdım gençliğimi yaşardım eşim aileme göre iyi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 459 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 793 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 544 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 515 göst.