Ama bir kaç birşey söylemişsin açıklama getiriyim öncelikle hiçbir ayrıcalığım yok fakat ayrıcalığım şu olabilir daha pandemi gelmeden youtube'da kendini türk olarak benim vatandaşıma tanıdan bir youtube kanalından başlayabilirim sözlerime. Bu şahıs ertan özyiğittir youtube kanalına daha pandemi gelmeden önce birkaç videosu paylaşan bu şahıs. İlk önce denvar havalimanının neden yapıldığını ve altındaki sığınakların neden yapıldığını açıkladığı videolardı bunlar. Daha sonra the ekonomist dergi kapağındaki sembolleri açıkladı. Bakarsanız o videoları bulabilirsiniz. Ve bunlar pandemiden önceden yayınlanmış videolardı. Güya the ekonomist dergi yayımcıları geleceği ön görüyor yersen. Adam 2019 yılının sonlarında yani 2020 ye 2-3 ay kala bu dergi kapağını yayınlıyor. Ve bu dergi yayın örgütünü biraz araştırırsanız kime hizmet ettiğini belki anlarsınız. Dergi kapağında bir slot makinesi yani kumar ve slot makinesinin kolunda dünya işareti var ve oraya slot makinesinin içine maske, aşı, amerika birleşik devletlerinin ikiye ayrılması (sonra yaşadık beyazlar zenciler birbirlerine girdiler) bidenin resmi (trumpın gidip bidenin geleceğini) yanmış bir ağaç( orman yangınlarının olacağını yani dergi kapağında 2020 den beri yaşadığımız herşey var. Time dergisi daha orman yangınları olmadan önce bir kapak yayınladı ve inanki ben bunu olmadan önce gördüm. Ormanları yakan eller var kapakta ve kibrit tutuyorlar. Bu şahıs bunları açıklıyordu. İnsanlar komplo diye dalga geçiyordu. Ama bana kalırsa onlara hizmet eden bir adam neden diye soracak olursan youtube kapağında hiçbirgüç zamanı gelmiş bir fikirden daha güçlü değildir yazar. Üst akıl diye över bu şeytani örgütü. Kahraman maraş depreminden sonra türkiye haritasınından istanbulu işaretleyip altına sadece duygusuzsa hissizce haince sırada... Yazmış bir insandır kendisi. Deprem oluyor depremden sonra 1 hafta önce bir videoya denk geliyorum eray hacıosmanoğlu ilkay buharalı ile canlı yayın açmış bu video depremden 2 hafta önce yayınlanmış diyorki "TÜRKİYEYİ UYARIYORUM, YAPAY DEPREM YAPACAKLAR" Adam bunu nerden biliyor vahiymi geliyor? Yoo yapılacak planları biliyorlar... Farkındalar.. benim tek ayrıcalığın bu videoları izlemek olmuştu.