Selam kızlar, eşimle daha yeni evliyiz yakında 1 senemiz dolacak. Biz gurbetteyiz ve yeni evli olmamıza rağmen sürekli annesi bize gelip 1 ay kalıyor ve emrivaki yapıyor ve oğlunu kıskanıyor. Evimize gelip sürekli oğlumun evi oğlumun oğlumun koltuğu vsvs gibi şeyler söylüyor ve daha niceleri buraya yazarsam destan olur kısaca anlatmaya çalışcam neyse gel zaman git zaman süreli gelmek istediği için ben eşime rahatsızlığımı dile getirdim eşim de bana * sen de haklısın ama o da annem ne diyim diyor * ben de dayanamayıp görümceme yazdım o da bana * sen kafanda kuruyorsun, annem kötü niyetli değil vsvsvsvs* aklınıza gelebilecek en saçma şeyleri yazmış bir sonraki gün de instagrama hikaye atmış * siz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız bazı insanlara, sevgi herkesi iyileştirmez* gibi şeyler yazmış eşime sordum bu ne diye o da hemen ablasını aramış biye böyle bi şey paylaştın diye o da * biz dün konuşup hallettik aramızda bi şey yok ben iş arkadaşlarım ve patronum için attım o hikayeyi* demiş. Eşimde buna İNANMIŞ! Beni savunmak yerine ablasına inanmasından sonra o kadar soğudum ki. Benim huyum bu şekilde ben en ufak bi yanlışa gelemem. Kimse kusursuz değildir evet ama ben sevdiğim insana KUSURSUZ davranırım, ondan da aynı şeyi beklerim. En ufak bi hatasında nefret ve kin beslerim. (Bu arada ablasına mesaj attım karşında s-all-ak yok bu hikayeyi niye attığın belli gel yüzüme konuş vsvs dedim tartıştık engelledim, kimseye kendimi ezdiremem bu güne kadar sustum her biri her koldan laf soktu dayanamadım artık yoksa kavgacı bi insan değilim) yani kısaca eşim beni savunmadı ablasına inandığını söyledi, bu konu hakkında da konuşmaktan kaçınıyor ve ben iyice soğuyorum, ne yapmalıyım?