0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (323 puan) tarafından
İlkde ödem gitti ama hala kilo gitmiyor 84 de kaldim kızlar sizde durumlar ne nasik besleniyorsunuz beslenme saatleriniz ne

5 Cevaplar

0 oy
(4,393 puan) tarafından
Kaçtan 84 e düştün neler yapıyosun canım 
(323 puan) tarafından
87.900 ile basladim cnm ama.benm odem gitti 4 gunde fln iki ogun olark gittim ama suan da kaldim 84 ilerleme yok
(4,393 puan) tarafından
Nasıl yapıyosun öğünleri nelere dikkat ediyosun bide spor yapıyor musun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende akşam yemeği olarak salataljk rendeliyorum içine 4 kaşık yoğurt, pulbiber, nane koyup yiyorum. Hafta da 3 gün akşam yemegim böyle iki haftada 3 kilo gitti şuan durdum. Gün içerisinde Dukan birasi iciyorum. Şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. 0 ekmek. 
(323 puan) tarafından
Bnde ekmegi cikardim ama giden kilo yok
tarafından
Kız sadece ekmek çıkarmak ile olmaz ki.
0 oy
(843 puan) tarafından
Haftanın 3 günü sabah

1 yumurta  5 zeyitin bol salata az peynir

12 de sade kahve 2 kare bitter çikolata 

Saat 2-4 arası 1 bardak ayran  10 cig  fındık badem 

Akşam 6-7 arası firinda kabak ve yoğurt

Günde az 2-3 litre su

Haftanın 4 günü de 

Sabah 2 dilim karpuz 3 dilim peynir 1 yeşil çay

12 de kahve sade soda

2 gibi yine 2 dilim karpuz 2 dilim peynir 

Arada yeşil çay mate çayı yada kiraz sapı

Akşam 6-7 de yine 2 dilim karpuz 2 dilim peynir

Ben bu listeyle 1 haftada 5 kilo verdim.son 4 gün hızlandırılmış şok diyet (bu arada diyetisyene gidiyrum)
tarafından
Bu diyetisyen listesimi kız aynısı uygulayım 1 bucuk hafta sonra tatie gidiyorum 3 kilo atsam ne iyi olurr
(843 puan) tarafından
Ewet diyetisyen listesi her zamn haftanın ilk 3 günü normal diyet son 4 gün şok diyet veriyor ve iyickilo veriyorsun
tarafından
Tamam sagol canım kayıt ettim başlıcam yarın insallah
(843 puan) tarafından
Başla başla ben son bir ayda 10 kilo verdim.toplamda 30 kilo.suan ara verdim tatile gideceğiz yarın dönüşte devam bir 5 kilo daha var vermem gereken
tarafından
Masallah cok hızlı gitmis ben cok yavas veriyorum haftada ancak 1 bucuk kilo
0 oy
(129 puan) tarafından
Şu an diyette değilim ama diyet yaparken 22 kg verdim. 4 ayda 20 kg verdim. İki ana 3 ara öğün yaptım öğün listem her zaman değişik oldu sağlıklı cips, yulaf ezmesi, granola,, laktozsuz süt ürünleri kullandım ekstradan yarım saat leslie yaptım hiçbir şeyden kusmadım canım ne isterse yedim. Haftada 2 dilim tatlı yiyordum ona rağmen haftada 1,5-2 arası gidiyordu şu an yapmıyorum doğum yaptıktan sonra tekrar devm edeceğim 
0 oy
(63 puan) tarafından
85.6 ile diyete başladım.. Sabahları saat 10 dan önce kahvaltı yapmıyorum.. Kahvaltı da yumurta domates salatalık maydonoz peynir zeytin yiyorum.. Ekmek hiç tüketmiyorum.. Öğleden sonra şekersiz Türk kahvesi ve bir parça bitter çikolata yada hurma yiyorum.. Akşamda salata yapıyorum içerisine tavuk vs sevdiğim şeyleri koyuyorum.. En geç akşam 6 da yemeyi kesiyorum.. Ondan sonra da sadece çay içiyorum.. Tabi arada kaçamaklarımda oldu malesef.. Şu an 4. Haftanın içindeyim ve bugün 80.7 kiloyum.. Hergün sabah 30 dk Leslie yapıyorum.. 

Benimde şu an durdu yaklaşık 1 haftadır aynı kilolardayım.. Bende usandım ümitsizliğe kapıldım şu an veremiyorum diye... Ne yapsam hangi detoxu yapsam nasıl etsem bilemiyorum çıkmazdayım.. 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 856 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 874 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤Kübraa❤ (4,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 618 göst.
0 oy
8 cevap 262 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu

411,925 soru

12,400,683 cevap

44,409 kullanıcı

Kategoriler

...