Kızlar ben daha 18 yaşındayken staj parasıdır yazın tatil zamanı işçi olarak çalışıyordum birikim baya yaptım anneme verdim biriktirsin diye üniye başlayıncada burs yatardı kendi memleketimdeyim diye harcamayıp kenara attım ailemde kredi çekti evi adıma aldım kira parasıylada ödüyoruz hala krediyi memleketimde deprem gördü evim az hasarlı çatlaklar oldu full yaptırdım kiraya tekrar verdim sorun şu ki 3 sene sonra kredim bitiyor bizde doğudayız tayini batıya istiycez eşimde gel şu evi satalım batıdan yine senin adına sıfır daire alalım dedi kiradayız şuanda doğuda ve hatti hesabı yok aşırı pahallı batıda ev almasam yine kira ve sorumluluk çok fazla. Benimde evimde kiracı var kızlar ama bıktım yani gerçekten her sene bi sorun önceki oturan evi mahvetmiş yaptırıyorum yine aynı ve evde eskidi artık yani bende kiracı işiyle uğraşamam anne dedim o da bi kapın burda olsun diyor ileridr neler olur bilinmez batıya gidene kadar biriktirin alın ev bunu satma dedi o da doğru diyorda aşırı kararsızım ev fiyatlarıda düşük deprem bölgesi diye 3 swne sonra belki yükselir diyorum fiyatlar evide satmasam bi ev en az 3 milyon olmuş nerden getiricem o parayıda haklımı yani annem siz olsanız napardınız bu arada eşimde aç gözlü biri değil yani mal benim olsun diyen biride değil onun ailesi bize göre çok zengin ve eşim tek çocuk sadece fikir sunuyor iyi olur diye baskı yapmıyor.