0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde (5,334 puan) tarafından
Esimle annesi yuzundn telefonda kavga ettik baya buyuk sekilde 3saatten fazla surdu kavgamiz simdi o suriye de burnu surtsun anlasin diye aradiklarini acmiycam sizce annemlere gidiyimmi suanda yoksa biraz zaman gecsin oyle mi gidiyim anlamadigi surece istedigimi yapmadigi surece ayrilmak istiyorum ve bu konu da beni ciddiye almasini istiyorum sizce napmaliyim

15 Cevaplar

+2 oy
(6 puan) tarafından
Gitme , sen affedersin ailen affedemez. 
(5,334 puan) tarafından
Eger isteklerime kulak ardi ederse gercekten ayrilmak istiyorum cok yoruldum 8yilda
(6 puan) tarafından
8 yıl uzun bir süre yapması zor yikmasi kolay.  İyi düşün.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
O uzaktaysa evden gitme boşver telefonu ararsa açma. 
(5,334 puan) tarafından
Benim kararimi ciddiye alsin istiyorum birazda
+1 oy
tarafından
Kötüyü çağırmak gibi algılama, gene kendin bilirsin hatta ne yapacağını ama ölümlü dünya bacım, Allah korusun şu olur bu olur ömür boyu kendini yersin keşke böyle yapmasaydım diye. Eşimle ne zaman kavga edip ona küsecek olsam bu durum geliyo aklıma, üç günlük dünyanın basit dertleri için değmez diyorum
(5,334 puan) tarafından
Bende oyleyim kuzum normalde gecen biri post açmışti olmek o kadar yakinken kusme konus ddim ama gercekten arasam yine diyecek ki cansu naparsam yapiyim ne dersem diyim avcumun icinde diye istemiyorum artik millet yüzünden kavga etmek
tarafından
Kavga etmek istememekte çok haklısın, ona kesinlikle bişey diyemem. Bıkmışlığını da anlayabiliyorum açıkçası. Allah hakkınızda hayırlısını versin
+1 oy
(953 puan) tarafından
Çok üzerine gitme derim belliki asker Suriye'de olduğu  için sinirle öfkeyle herşey anlık olabilir sadece telefonu açmaya bilirsin kırıldıgını üzüldüğünü ifade et evrende gitmene gerek yok o zaten evde yıkmuş 
(5,334 puan) tarafından
Haftaya gitcem canim biraz sakin kafayla dusuncem
+1 oy
(606 puan) tarafından
Ay ne güzel keşke benim kocada uzakta çalışsa sorunun çözümü  yok mu evi niye bırakcan adam yok zaten
(5,334 puan) tarafından
Bu esle cozumu yok
+1 oy
tarafından
Açma telefonu canım bir kaç gün daha bekle 
(5,334 puan) tarafından
Oyle yapcam canim
+1 oy
(328 puan) tarafından
Evden gitme zaten eşin uzakta teli açma yeterli bence
(5,334 puan) tarafından
Oyle yapcam
+1 oy
(1,127 puan) tarafından
Eşiniz herhalde asker. O ne yapsın, hiç onun açısından düşündünüz mü? İstese gelemez, gidemez. Eli kolu bir yere yetemez. Silah altımda, kafasına sıksa ne hissedeceksin. Büyük bir mesele değilse ille de dediğim olacak diye diretme bence. 
(310 puan) tarafından
Katılıyorum sana post sahibi deilum ama askerler bianlik sinirle herşey yaparlar yazık gunahh o iş için gitmiştir ailesinin doldurusunada belki gelmiştir gerek yok 3cu şahıslar yüzünden yuvani bozmakk
+1 oy
tarafından
Esin neden Suriye'de canım asker filanmi.bence yuva yukmak kolaydır canım yapmak zordur.kirginligini belli et bakma teline ama uzaksiniz birbirinize ölümlü dünya kusmeye de degmezki..
(5,334 puan) tarafından
Uzman cavus canim gerçekten yesekte birbirimizi konusurduk ama bu olay ciddi en azindan bana gore tepkimi anlasin istiyorum
tarafından
Esinede  yazık uzakta bide askere gün geçirmek çok zordur.icine dert olmasın eşinin yazık günah vallah.
(5,334 puan) tarafından
Canim iste problem esimin konusmamasi laf soylrmemesi
tarafından
Olayı bilmiyorum ama canım annesi oda sonuçta zaten uzakta Esin orda canının derdinde,  değmiyor inanki yalan dunyada küsmeye kaynada Allah hidayet versin oğlunu düşünse huzurunu bozmaz bide oğlu  asker bunudami görmüyor valla ne diyim canım boşver kocanida üzme askerlerimize çok uzulyorum ya
(5,334 puan) tarafından
Biliyorum kuzum hep oyle yaklasitim olaylara artik onda cansu brni asla birakmaz kafasi yasamaya başladı
+1 oy
(577 puan) tarafından
Ben olsam telefonu aradığında açardım çünkü orada ne olacağı belli degil belki Allah korusun son görüşmeniz olacak o yüzden ararsa bence aç ve konuş dediklerini yapması konusunda tekrar söyle erkekler biraz geç anlıyor 
(5,334 puan) tarafından
Aradi bir kere acmadim mesaj atti actm yine ayni konusmalar ayni kufurler
(577 puan) tarafından
Küfür en sevmediğim şeydir açma o zaman :(
+1 oy
(1,105 puan) tarafından
Telefonu açma önce öyle anlatmaya çalış. Baktın olmuyor bak gözden çıkardım seni havası vermek için evden gidebilirsin. 
(5,334 puan) tarafından
Babamlarla konustum haftaya gidecem annemlere
(1,105 puan) tarafından
Benimde eşim sözleşmeli erdi. Psikolojileri öyle tuhaf ki. Hele bir de aşırı ana kuzusu oluyorlar. Ve askerler çok duygusuz oluyor mesleği gereği. Onlar o kadar sert üstlerine bile katlanirken bize hayli hayli katlanır ama şunu da soyleyim askerlerin kafası rahat olmadı mı gittikçe daha da b.ok oluyorlar. Konunuzu bilmiyorum ama askerle evli olmak çok zor sürekli alttan almak zorundasın çünkü psikolojileri allak bullak. A desen B anlıyorlar bir şeyi ikinci defa söylesen baskı olarak algiliyorlar. İşin zor Allah yardımcın olsun. Ailenin yanına kafa dağıtmaya git tabi ki iyi gelir. Bir de benim de kaynanam çok kötüydü. Başı ağrısa eşimi arar ölüyorum çabuk gel derdi. Eşim zaten cikamiyordu o öyle diyince kendi kendini yerdi. Demem o ki hiç acimalari yok.
(5,334 puan) tarafından
Oyle canim malesef evlendikten sonra uzman cavus oldu 3yildir gorusmjyorduk problem yoktu yine konusmaya basladik yine problemler olmaya basladi ve ciddi sekilde oldu bu sefer bende sikinti ettigim durumu soyledim olaylar buyudu de buyudu o da sunu hic dusunmuyor ben cocukla tek basimayim ozel egitime gidiyoruz ben ilgileniyorum herseyle kadinin ustune bu kadar gitmiyim dedigi yok
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Esin evde değilmiş zaten bence gitme sakin kafayla evinde düşün şimdi gitsen onlara da yansıyacak halin ve ister istemez onların da canı sıkılacak ve bu olanları onlar hiç bir zaman unutmayacaklar canm 
(5,334 puan) tarafından
Babamla konustum sakin ol bir hafta kafani topla konus geleceksen oyle gel deid
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Asker mi suriyede eğer öyleyse yapma derim ,bence gerek yok. Boşanacaksan bilmiyorum balım ama eşini seviyorsan zaten gurbette asker olan sevdiğin adama aradı açmadım yapma. Allah sizi birbirinize bağışlasın ama dünyanın her hali var
(5,334 puan) tarafından
Biliyorum canim ama gercekten yoruldum
0 oy
(993 puan) tarafından
Adam suriyede asker galiba yazik o orda hayatinin derdinde sen bir de bu tarz seyler yapiyorsun 3 saat telefonda kavga edilir mi asker adamla cok bencilsin kaynanani hic sevmesen de saygisizlik yapamazsin ha sana uygun davranmadi diyelim esini uyarirsin esin bu konuda baski yaparsa sana uymazsa bosanirsin bu
(5,334 puan) tarafından
Ya sen benim postuma yorum yapma bi defol gitya bu kacinci adam gibi kac defa bana yazma demem lazim
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Kaynanan da bir tuhaf eşin zaten  Suriye'de asker Allah korusun seni düşünmeye bilir yada sevmeye bilir ama oğlu okadar uzakta vatani görevini yaparken ortalık karıştırması olmamış oğlunu düşünen bir anne değil kesinlikle evinde dur bence annene gidersen işler karışır sen affetsen sorunlarını çözsen bile ailen kırılır içine atar
(5,334 puan) tarafından
Babam da aynisini dedi biraz telefonda samimi konusma kendini dinle gelmek istiyorsan bir hafta sonra gel dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 348 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 321 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 844 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 185 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simgeli (26 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,271 cevap

37,574 kullanıcı