Kizlar benim dogumuma bir hafta var 2 bucuk yasinda da bi kizim var . Annem ilk dogumumda geldi ki ailenin ilk bebegiydi bebegim. Cok sevdiler ama surekli kaynanan soyle yaptı esin boyle yaptı surekli beni doldurdu bende cok cabuk etkilenirim ve surekli esimle tartistik hatta konuşmadık kaynanamda az degil evet ama ben bu huzursuzlugu lohusayken yasamayi hic haketmiyordum zaten ilk bebegim ve asiri zorlaniyordum elimizde avucumuzda yoktu esim benzin yok diye evde duruyodu arabayla disari bile cikmiyodu cunku sıkışmıstik annemlerin haberi oldugu halde babani alsin babani suraya gotursun kardeşinin canı sıkıldı bilmem ne diye surekli beni darladılar. Daha bebegim 15 gunluk falandi ben en azindan yarı kırkını çıkarırız annemle bebegimi guzelce yikariz milletin ailesi ile yaptığı gibi diye ozenirken annem e sen iyilestin ben gideyim demeye basladi 1 oldu iki oldu bende surekli ayni seyi duyunca anne yari kirkini çıkaralım birlikte merak ediyorum dedim. Babam surekli borc yapan hep yok diyen biridir bu arada alistik yani artik maasini soylemez kimseye parasini saklar falan maddi olarak zora kosuyo yani. E babam anneme surekli e su fabrikanin is basvurulari baslamis buranin baslamis ne zaman basvurcan gel artik demeye basladi zaten bana geldiginden beri . Annem de kalkip da benim cocugum dogum yapmis bi daha bu gun geri gelmeyecek dogumda ölümde 1 kere diyemedi bizjm yari kirkimizi yapmadan baban soyleniyo diye döndü benden. Simdi ikinci kizim dogacak ilk kizimi hastaneye getirmek istemiyorum ilk gun en azindan ve anneme birakacagim insallaj. Bana dedi ki annem ben bikac gun önceden gelırım buzluguna biseyler koyariz dedi kendisi iste sigara boregi kofte falan yapacaktik. Sonra kizlar dogum zamani geldi simdi ben cuma dogum yapicam annem carsamba yada persembe gelecekmis tamam dedim sorun yaratmicam tamam dedim ne derlerse. Kaynanamlar geldi temizligimi yaptı buzluguma ufak tefek biseyler koydu bende anneme onu dedim anne herseyimiz tamam zaten ben dogum cantami da hazirladim sen gelirsin yari kirkimizi cikarirsin bizim dedim isten 4 gun izin veriyolar diyor simdi bana 5 6 gunde rapor alsam diyor bu arada bizim bebek 1 haftalik olacak anca . Sonra toplandim anne dersin bana herhalde diyo. Benim de o kafar agirima gitti kibu durum. Ya ben senin kizinim.dogum yapacağım bir kucuk bebegim var yok kardesin üniversiteye gidecek alınacaklari var diyor ki kardesim.de calisiyor bu ay sadece 19 bin maas almis kardesim e babamda çalışıyor kendi evleri yani ben de dedim ki hep gittik Allah askina bende kalacagin 10 gunle mi halledilecek bunlar zaten kardesim maas aliyo ben hallederim alincaklarimi iki tisort alcam diyo dedim yok ben anlayissizmisim.en bastan benim kendim demem lazimmis ben ayaklaninca dön sende evine esimle biz idare ederiz demem lazimmis . Esimde yillik izinde olacak bu aralikta dogum sonrasi ama erkek ne kadar yapar yapsa bile ben annemi yanimda bekliyorum aramiz 2 saat yol bile değil cidden bu konuda haksiz miyim kizlar. Normalde koye giderler gezmeye diye sehir disindayim der işe. Sorun olmaz hic. Ben doğuracak olunca bizimanneme bi çalışma aski geliyor. Vallahi bi is bisey bekledigim.yok psikolojik olarak annemi istemem lohusayken cok normal degim mi ? Bana diyor ki kayinvalidenin de torunu hic geleyim.gideyim lafini duymadik o gelsin benden sonra da ..ben de dedim ki ben kendi annemi istiyorum ona da desem gelir ( onlarinda fındık zamani ve onu da basima toplamak istemiyorum ) kendi annemi istemem hata oldu yani kizlar resmen gelmek istemiyor bende tamam dedim dun en sonunda gece 3 kadar sindiremedim bu durumu agladim.durduramadim kendimi. Gel 1 hafta yeter dedim yok kizipta soyluyosun diyo bana yok dedim 1 haftabyeter fazlasini kimsefen istemiyorum ben kocamla bakarim idare ederiz dedim bu arada sezeryan olacagim insallah