0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Yoruldum ben 80 günlük anneyim dogurdugum günden beri bu çocuk aç çocuğa bakamiyorsun diye ömrümü yiyorlar onun zoruyla ek mamaya başladım mama kabız yapıyor. Diyorum kabız kilo aldırır diyor bugün de sen çok açık yapıyorsun çok sulu diyor bı ölçek bı kaşık. Diyorum kızımı açlıktan öldürüyorsun diyor görümcem ondan beter klimamiz yok burys gelince de. Artık çıldırıyorum geçen gün iki kere geldik hepsi kızımı. Optuler elini yüzünü kızım bugün hasta olmuş sen çıplak bırakıyorsun hasta ettin bakamiyorsun diyorlar optunuz ellediniz hasta ettiniz diyorrum sen opunce niye hasta olmuyor diyorlar kendimi girtlakliyasim geliyor kocam da o kadar ana kuzusu zorla getiriyor beni kavga ede ede geliyoruz kızım üç buçuk doğdu şimdi 5300 ne olur kafayı yiyicem bı akıl verin kızım niye kilo almıyor bıktım artık 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bi s.ktirsin gitsinler yaa s.laklar, 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Diliniz kopa da bana uzatayamazsınız de ne demek bakamıyorsun yaa kendilere mi kalmış şu eş ailesi herseyi değilde hattinin bilse yeter 
+1 oy
tarafından
Bir yerde çıldırarak tepki vermezsen önünü alamazsın. Yetersiz miyim ben ne demek istiyorsunuz diye çıldırıp gerekirse ağlayacaksın ve seni bu hale getirenlerin de onlar olduğunu yeter diye diye kafalarına sokacaksın.

Sen mi büyüttün karnında, sen mi doğurdun? Sen mi emziriyorsun? Sanane! Sen misin annesi? Sen mi yaptın bu bebeyi? Diye bir çıldır bakalım herkesin içinde, anlasınlar. Yeter be yeter kendimi mi keseyim ne zorba adamsınız diye de üstüne basa basa söyle.

Ben yaşadım diye biliyorum ne kadar konuşursam konuşayım etki etmedi. 7 çocuk yaptım ben diye de alınıyorlar söyleyince, ulan işte 7 tane bakmışsın ancak anneliği bakarak öğrenmişsin, bırak da ben de bakarak öğreneyim...

En son delirdim ancak öyle anladılar. Bazılarına kendi dilinde konuşmak lazım.
(15 puan) tarafından
Bı kere ufak bı tartistik telefonda eşim anneme nasıl karşılık verirsin dedi onla da kavga ettik işin kötüsü eşimin düzgün bı işi yok ve onlar bı çok ihtiyacımızı karşılıyor sırf o yüzden istemiyor ailesiyle arası bozulsun
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Kız kilosu iki 2 katına çıkmış işte doktor normal ddikden sonra kimene, çok müdahale etmelerine izin veriyorsun yeri geldiğinde. Benim evladım ben nasıl bakmam gerektiğini kimseden öğrenecek değilim de. Gerekirse al çocuğunu git annende kal biraz kafanı dinle ne bu anne kız sana bulaşmışlar 
0 oy
tarafından
Onlara siz karışmayın ben çocuğuma nasıl bakacağımi biliriim diyecen ona sütünde kesilir valla bakma onlara ya daha küçük bebek anca kilo alır halt etmiş onlar kafanı takma onlaraa
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Canım kilosu gayet normal bence bir çocuk doktoruna götürün içiniz rahat etmiyorsa. Görümcemin oğlu beş aylık oldu o daha yeni 6 kg ı geçti. Şişman bebek sağlıklı bebek demek değil. Ayrıca havalar aşırı sıcak ne giydireceksin üstüne polar mı. Kaynanana söyle bakalım o kalın giyinebilir mı bu sıcakta. Bir daha birşey dediklerinde çocuk benim çocuğum 9 ay ben taşıdım benden çok kimse önemseyip sevemez en çok ben düşünürüm onu diyip al kucağına çık yanlarından sinir oldum ikisine de 
0 oy
(342 puan) tarafından
Kilosu normal kaynanani takma gerekirse eşinle kiyameti kopar ama gitme anası gile 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Başkasının lafıyla neden sağlıklı olan bebeğini değiştirmeye çalışıyorsun gayet sağlıklı normal kiloda olduğunu belirt kimseyi karıştirma el kawqr çocuğu da opturme 
0 oy
tarafından
Ağzımı bozmıyım diyorum ama bi si ktirsinler gitsinler ya. Saçma sa.lak tripler bunlar başka hiçbişey değil. Doktor kontrolüne götürüyo musun sen bu çocuğu? Doktor sana büyümemiş türü herhangi bişey söylüyo mu? Ya da bebek memeyi emmeyi kısa sürede bırakıp ağlıyo mu sürekli ona bak. Veya memeyi sanki emzik gibi kullanıyo mu ona bak
(15 puan) tarafından
Biraz geridden geliyor demişti ama çok değil sütüm çok ilk ay ben bilmmiyodum on sütü iciip son süte yetisemiyormus o yüzden. Kilo alımı az oldu sütüm tazyikli geliyor. Diye meme reddi yaşadım biberonla verdim astım bu ay yine oldu biberona sağıp veriyorum ama 75 ccden fazla iccmiyor akraba evliliği yaptım kaynanam annneemin teyzesi biseye. Yok desem annnemi arayıp beni şikayet ediyor annemle aram bozuldi geçenlerde aramış demiş sütü kıza yaramıyor iyi gelmiyor sütten kessin. Mama versin kızım açlıktan olmuş annem aradı kaynanamı dinle diyor yemin ederim çıldırdım ağladım eşim de ysnnimdaydi ama fayda yok ayakta emzirdigim bı kaç kere işte emsin diye memede alıştı uyuyor ama iki fırt çekiyor ya ısırıyor o kadar emmez
tarafından
75 CC bi öğünde bi bebek için yeterli bi miktar. Günde 2 öğün beslenen bi canlı değil neticede. Bazı insanların sütünde problem olabiliyo hani bebeğe yeterince yaramama gibi bunu doktorunla konuşabilirsin çok bilgi sahibi değilim bu konuda belki doktor daha çok bilgi verebilir ama kusura bakma da hem kaynanan hem annen büyük saçmalamışlar. Seni psikolojik olarak zora sokup nasıl verimli bi annelik yapmanı bekleyebiliyolar ki? Sana naçizane tavsiyem sözlerine kulak asmayı bırak, gerekirse kavga çıkarmaktan da çekinme. Görümcemin kızı biraz kiloluydu, oğlu da ona nispeten zayıftı ama kesinlikle zayıf bi bebek değildi. Babaannesi aç kalıyo diye söylenip duruyodu kızı da rahat bırakmıyodu, pek çok kez görümcemi savundum yokluğunda çocuğun zayıf değil normal olduğuna dair. Hani kızın sütü yoktu, kendisi de farkındaydı ve mamaymış sütmüş takviyeli gidiyodu zaten çocuk aç kalmasın diye. Ama bu milletin ağzını ezip büzemiyosun. Dediğim gibi sözlerine kulak asma ve gerektiğinde cıngar çıkarmaktan geri durma. İster annen olsun karşındaki ister kaynanan. Sen annelikten nefret eder hale gelip çocuğu görmek istemeyecek kıvama gelirsen onların tavrı yüzünden hiçbirinin umurunda olmaz o çocuk.
0 oy
(709 puan) tarafından
He bakamiyom  bakmayi bilmiyom al bak de allahin cahilleri ya masallah kilosu guzel ne olsun istiyorlar cocuk  bu illaki hasta olur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 394 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 345 göst.
0 oy
9 cevap 472 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevii (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 479 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu