0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (982 puan) tarafından
Uykusu geldi biliyorum yün dolduruyorum beraber yapıyoruz o oynuyor eline kil yapışıyor bas bas bağırıyor ağlıyor otururken anneee diye ağlıyo normal bi ağlama değil ama yanına yaklaşınca gel kızım diyince de kendini yerlere atıyor kucak istemiyor hem almadı diye hem de aldı diye sinirleniyor ağlıyor bana ama nasıl ağlama bu durumda kendi kendine ağlamasını mi bekliyorsunuz yoksa kucağınıza alıp daha da ağlasın sustururum nasıl olsa mi diyorsunuz ben ne yapsam susmuyor bu anlarda sakinlemiyor az önce de aynını yaşayınca artık sinirimden saçlarımı yoldum resmen ağladı kendi kendine sustu sonra yaklaştım yanina uyuttum şimdi de 

10 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından
Valla kucağına alınca susmuyor aksine daha da kuduruyor o yüzden kendi işime bakıp hicbisey yokmuş gibi davranıyorum daha çabuk susuyor ben şunu yapalım diye susturmaya çalıştıkça deliriyo valla o yüzden kendi sussun diye bekliyorum
(982 puan) tarafından
Ben de her seferinde sussun diye kucağıma alirdim bu sefer elimden bi kaza çıkmasın diye tuttum kendimi sabrım kalmadı artık ben balkonda işimi yapmaya devam ettim o da içeri gitti ağlamaya devam etti sonra sustu
-Reklam-
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Once terk ediyorum cunku kucagima almaya kalksam da kendini yere atip basini vuruyor bende odayi terk ediyorum bir kac dk sonra zaten anne diye bacagima yapisiyor o zaman kucagima aliyorum yaptigim ne kadar dogru bilmiyorum ama obur turlude ben yaklastikca daha cok sinirleniyor sakinlesmesi icin zaman taniyorum
(982 puan) tarafından
Evet ben yaklaşınca atıyor kendini yere aynisi
0 oy
(3,365 puan) tarafından

Benimki de aynı 2 yaşında biz hastaneye yattık çıktık ondan sonra böyle oldu yani ona yoruyorum artık. Ağlıyor kendini yerlere atıyor ama ne için ağladığını bilmiyorum kucağıma almak istiyorum kendini kütük gibi kasıyor 2 yaşındaki bebeğe gücüm yetmiyor resmen. Yerde bıraksam daha çok ağlıyor arkamı dönüp gidiyorum kıyamet kopuyor kızım ne istiyorsun diyorum en son sinirleniyorum alıp koltuğa sert bir şekilde oturtuyorum otur şurada ses çıkartma diyorum o zaman susuyor. Yoksa senin de dediğin gibi saçlarımı yolluyorum Yeter artık ne istiyorsun diye. Bir de apartmanda oturuyoruz millete hep gidiyor sesimiz

En son bir hocaya götüreceğim ağladın mı cinlenmiş gibi ağlıyor normal bebek aplaması değğil yani
(982 puan) tarafından
Aynısı ya vallahi gücüm yetmiyor nasıl bi inat nasıl bi güç maşallah keşke oturduğunda benimki de sussa bi de boyle deneyim bari belki susar
(3,365 puan) tarafından
Sinirlendiğimi belli edip sert bi şekilde oturtuyorum kızıyorum arkamı dönüp gidiyorum biraz mızmızlanıp susuyor sonra gelip mutfakta paçama yapışıyor anne anne sarılmak istiyor sonra oturup sarılıyorum annecim neden böyle yapıyorsun bak bir daha böyle ağlamak yok tamam mı diyorum başını sallıyor sarılıyoruz ertesi gün yine aynı başa sarıyoruz yani. Vallahi linçleyen de olur ki ben olsam başkası çocuğumu alıp koltuğa sert oturtuyorum dese kızarım ama emin olun ki onunla beraber ben de cinnet geçiriyorum
(982 puan) tarafından
Yok ben linçleyecek bi yer bulamadım çocuklarımız için ölürüz ama bazı otoriteler de bu şekilde oluyor demekki önce kendi yaptıklarına baksınlar
(3,365 puan) tarafından
Of biz zaten o kadar çok abartıyoruz ki bazı şeyleri eski usul gitsek eminim ki çocuklarımız aynı mum gibi olurlar biz çok üstlerine düşüyoruz gerçekten bazen kendime çok kızıyorum. Evet çok otoriter bir anneyim ama eşim işten geldiği zaman o otoriterlik bozuluyor baban kurban olsun gel babaya kızma benim kızıma karışma benim kızıma diye diye bütün düzeni bozuyorlar. Gerçekten ipler bizim elimizde olsa çocuklara mum gibi yaparız
(982 puan) tarafından
Aynen öyle canım iki mizmizlansa niye ağlatıyon çocuğu ağlaması gerekiyor demekki
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim kızımda 1 ay var 2 yaşına basmasına geçen gün gorumcemle pazara gitmişti pazarın içinde eli kirlendi diye ağlamaya başladı durmuyordu eve geldi elini temizledim öyle durdu. Herhalde 2 yaş sendromu
(982 puan) tarafından
Belki de bilmiyorum
0 oy
(621 puan) tarafından

O duruma göre değişiyor knk. Köydeysek istediğin kadar ağla diyorum :D amaaa genelde ilgisini başka yere çekmeye çalışıyorum. İnatlıkta master yaptı kızım o yüzden zor oluyor ama deniyorum bazen susuyor bazen de gidip gel öpim sarıl falan deyip sarılıyorum. O her ne kadar sarılmak istemese de 

(982 puan) tarafından
Köyde olunca böyle yapmıyor çünkü tüm gün dışarıda istediğini yapıyor ama evde olunca susmak bilmiyor sarilirsam daha beter ediyor sesi kısılacak diye korktuğum için almıyorum dikkati evdeysek asla dağılmıyor zaten ya dondurma olacak ya da dışarı gidicez başka seçenek yok
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Korkuyorummmmmm siz bana fragman oluyosunuz :))))) onlar da şuan başa cikamadiklari duygular yasiyo. Bi yanda anneye bagimlilik bi yanda özgür olma istegi. Çocuğunuz en kolay nasil sakinleştiyse bunu keşfedip uygulayın.baska yolu yok sanirim. 
0 oy
(11,136 puan) tarafından

Bu benim ikinci kızım ahahah :) 16 aylım daha ve bilerek yapıyor. Düşme numarası yapıyor ağlıyor kucağıma alayım diyorum yerlere atıyor kendini. Sonrada almadım diye ağlıyor kısır döngü. Bırakıyorum sonra ağlaya ağlaya geliyor yanıma 

0 oy
(413 puan) tarafından
Hiç bişey yokken agladiginda oğlum içinden ağlamak geliyorsa ağla ağlaman bitince burdayım gel sarıl bana diyorum işime bakıyorum ben biraz ağlıyor sonra bitti diyor gelip sarılıyor :)) 2 yaş zor ama ağlama krizi isyan inat hepsi bir arada yaşanıyor değişik bir dönem bazen bende dayanamıyorum kızıyorum ama kızınca da değişen birsey olmuyor. Anlıyorum sinirlisin anlıyorum ağlamak istiyorsun felan diyorum 
0 oy
(556 puan) tarafından
2 yaş sendromu geçici bir süreç cnm
0 oy
(576 puan) tarafından
Ağlasin canim stresini bu saltmaya ihtiyacı var. Ama yalnız kendi başına bırakmayın yanında olun sarilmak isterse sarılın istemiyorsa bekleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 270 göst.
25 Mart 2022 Aile kategorisinde mehal (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 179 göst.
0 oy
11 cevap 766 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu