Sacimi hic boyatmadim aralara renk attirmak istiyorum sari gecişleri gibi sonra o girdaba girdim mi cikamam diye baslamiyorum yüzüm de hic yumuşaklik yok her gun duzenli cilt bakimi yapmam gerekiyor ama afedersiniz bi tarafima zor geliyo kendimi cok cirkin hayattan bikmis herseyden elini ayagini cekmis insanlar gibi hissediyorum giyim kuşam zaten artik ne gilicek onu da bilmiyom ya tam acilcam ya tam kapancam ortasi kalmadi giyim eşyalarinin 2 aydir kuaför kapisini bulamayinca benim mental çöküş başladı
Ben kuaföre en son 6 sene önce düğünümde gittim
Bakım desen çocuktan sonra hepsi nanay. Giyim demişsin koca karılar gibi şalvar giyiyorum (günlük hayatımda çarşıya çıkarken tunik şal)
Sarıya boyat direk
Bak sana gaz veriyim 2 tane çocuğum var kanser ve menopoz şüphesi var 29 yaşındayim. Şehir değişikliği yaptım bı tane bı komşum arkadasm yok. Ama ben haftalık güzellik merkezine gider cilt bakımı yaptırırm. Ayda bir kuaföre gider dip boyası yaptırrm. Cildime gece ayrı gündüz ayrı krem ve yağ surerim. Saçlarıma gece bakımı mutlaka yaparım. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce mskyajimi yapar üzerimi değiştiririm. Tırnaklarımin bile haftalık bakımı var ben bunlar yapmazsam asıl o zaman gerçekten kötü hissederim. Önce ben sonra herkes
403,651 soru
12,093,528 cevap
36,388 kullanıcı