0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından

Sacimi hic boyatmadim aralara renk attirmak istiyorum sari gecişleri gibi sonra o girdaba girdim mi cikamam diye baslamiyorum yüzüm de hic yumuşaklik yok her gun duzenli cilt bakimi yapmam gerekiyor ama afedersiniz bi tarafima zor geliyo :) kendimi cok cirkin hayattan bikmis herseyden elini ayagini cekmis insanlar gibi hissediyorum giyim kuşam zaten artik ne gilicek onu da bilmiyom ya tam acilcam ya tam kapancam ortasi kalmadi giyim eşyalarinin 2 aydir kuaför kapisini bulamayinca benim mental çöküş başladı :D

10 Cevaplar

+1 oy
(4,701 puan) tarafından
Sadece 2 aydır mı gitmiyorsun kuaföre. O zaman ben ölem. 
(718 puan) tarafından
Ev taşıma o bu köye git gel derken oldu o kadar valla
(4,701 puan) tarafından
Ben en son mayısın ılk haftası gittim ondan önce de 2021 hazıranda :)
(7,133 puan) tarafından
Ben en son geçen sene hamileyken ağdaya gittim mecburiyetten :Dd
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından

Ben kuaföre en son 6 sene önce düğünümde gittim  :D

Bakım desen çocuktan sonra hepsi nanay. Giyim demişsin koca karılar gibi şalvar giyiyorum (günlük hayatımda çarşıya çıkarken tunik şal)

(6,058 puan) tarafından
Şalvar sevmiyorum basma etek giyiyorum:D çarşıya çıkarak kot etek ama :D
(718 puan) tarafından
Evde giymiyorum ama her hafta sonu anneme gidiyoruz koye o zaman giyiyorum bende severim salvar
(13,119 puan) tarafından
Ben koy yerindeyim sürekli içeri dışarı o yüzden mecbur  :))
(6,058 puan) tarafından
Bizim köyde de bi kac kişi giyer . Çoğunluk etek giyer:)
0 oy
tarafından
Valla canım şu anlattıklarıni ben yapmış olsaydım bende cokuste olurdum. Kadın dediğin kendine önem vermeli. Bir yerden basla böyle devam edersen daha kötü olursun.
(718 puan) tarafından
Ay inşallah hayatım bende ipin ucunu bulup tutmaya çalışıyorum:)
0 oy
(6,058 puan) tarafından

Sarıya boyat direk :D

(718 puan) tarafından
:))) evet saçi kinadan baska bisey görmemiş ben için  büyük bi adim
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Eneee birseye toton yoksa nasil deisiklik yapcan cano?
(718 puan) tarafından
E  ne bileyim ki işte geldim buraya birisi gaz verir fikir verir belki dedim :)))
0 oy
(152 puan) tarafından
Ben 5 senedir gitmiyorum desen inanirmisin  ama herşeyimi evde yapıyorum mesajla yüzüm olsun Kaş olsun kıllar zaten lazere gidiyorum 
0 oy
(317 puan) tarafından
Al benden de bı o kadar barinpostunda duramda belki iki birşey okurumda kendime gelirim ayaklı ölüye döndüm kendimi sevmiyorum artık beni çöktüren huysuz Koca oldu 
0 oy
(758 puan) tarafından
:D hayatımda iki kere kuaföre gittim desem. Ben de ombre yaptırdım birkaç ay önce ama sanırım o batağa düşücem çünkü o da kesmedi. 
0 oy
(624 puan) tarafından

Bak sana gaz veriyim :D 2 tane çocuğum var kanser ve menopoz şüphesi var 29 yaşındayim. Şehir değişikliği yaptım bı tane bı komşum arkadasm yok. Ama ben haftalık güzellik merkezine gider cilt bakımı yaptırırm. Ayda bir kuaföre gider dip boyası yaptırrm. Cildime gece ayrı gündüz ayrı krem ve yağ surerim. Saçlarıma gece bakımı mutlaka yaparım. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce mskyajimi yapar üzerimi değiştiririm. Tırnaklarımin bile haftalık bakımı var :D ben bunlar yapmazsam asıl o zaman gerçekten kötü hissederim. Önce ben sonra herkes <3

(718 puan) tarafından
Böyle kadinlarin hastasiyim yaa :) eşime de ondan bahsettim insanlar neler yaşiyor yine de benim gibi degil dedim  o da yani hani hic biseyime karismaz istedigimi yaparim ama icimde yok kiz :)) nereye taşındınız
(624 puan) tarafından
Ankaradaydm kayseriye tasindm. Kız bak bir ucundan zorla kendini zorla basla. Gerisi kendiliğinden gelecektir
0 oy
tarafından
Önce totonu kaldır ondan sonra değişiklik yap kız hahhahahah toton kalkmazsa birşey yapamazsın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
28 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,615 göst.
0 oy
5 cevap 240 göst.
17 Kasım 2023 Aile kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu

403,646 soru

12,093,453 cevap

36,388 kullanıcı

...