0 oy
1,658 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
Geçen de yazmıştım bu madde bağımlısı ş*refsizi. Bunlardan bahsedebileceğim çok samimi arkadaşım yok o yüzden derdimi dökmek için bu platformu kullanıyorum kusura bakmayın.

O postu yazdığımda kendi ailemin evindeydim. Bugün kayınvalidemin evine eşyalarımı toplamaya gelmiştim, bunu babası evden kovduğu için gelmeyecek sandım ama benden sonra hemen o da eve girdi. Madde yoksunluğu başladığı için çatacak yer arıyordu. Sabahtan beri bana da mesajlarla bulaşıyordu da kavga etmeye çalıştığını bildiğim için alttan alıyordum. Geldiğinde de "niye yemek yok" diye bağırmaya başladı. Kayınvalidem çalışıyor, o da işten yeni çıkmıştı, e ben eve daha yeni girmiştim. Normalde öyle olmasa bile yemek niye yok diye de kızmaz da işte bu bizi öldürmeye sebep arıyor.

Neyse işte "niye yemek yok" konusundan bir sürü konuya geçti. Kayınvalidem bana saldırmak üzere olduğunu anlayınca kendisini bunun önüne atıp direkt o çatıştı bu adamla. Annesine etmediği küfür kalmadı, üstüne yürüdü neredeyse dövecekti kadını. Ortalığı yıkıp devirdi, tabak çanak kırıldı. Bir yandan elini de yarmış, keşke kafası yarılsaydı da geberip gitseydi. O sırada ben ne yapıyorum tabi? 4 aylık minicik bebeğimle bir odadan öbürüne kaçıyorum, bebeği pışpışlayıp onun dikkatini başka bir şeye çekmeye çalışıyorum çünkü bu köpek bağırdıkça ufacık yavrum gözlerini fal taşı gibi açıp titriyor. Yemin ediyorum bebeğimin o halini gördükçe mahvoldum. O an o adamla başbaşa olsaydık karşısında kavga edeceği bir ben olurdum, kim bilir ne noktaya gelirdi. Bir ara mecburen balkona kaçtığım oldu, o an yine içime öyle bir ürperti girdi ki bu gelir bebeğimi de fırlatır diye. O an polisi aramam gerek diye düşündüm ama beni ne durdurdu bilmiyorum. Sanki polis gelince daha da şiddetlenecek ve kapıyı kitleyip bana daha da öfkeyle saldıracakmış, hatta bebeğime bile zarar verecekmiş gibi geldi sanırım. Herhangi bir zararı dokunursa bu anlık olurdu ve o an sadece onun sessizce toparlanıp gitmesini beklemek doğru geldi sanırım. 

Bu arada bu g*rizekalı annesiyle kavga ediyor ya ben de annesiyle düşmanım sanıyor. Bana da sürekli "ben şimdi gidiyorum, sizi de alacağım,  sizi bu evden kurtaracağım bunların elinden kurtulacağız, benim artık annem babam yok" vs. zırvalıyor. Az önce eşyalarını toplayıp defolup gitti. Bana da hala "seni seviyorum, her şey çok güzel olacak" mesajları atıyor geberesice sanki birkaç dakika önce "beni tedavi edeceksiniz ha edin bakalım asalaklar sizi" diye hönkürmemiş gibi.

Benim bu ruh hastasından kurtulmam lazım ama sadece boşanarak bunu başarabilir miyim bilmiyorum. Bugün çok korktum. Annemin evine kaçarsam bu oraya da bulaşır mı diye aklımdan geçti. Annemlerin evi de hayatı da öyle huzurlu ve belasız ki bu pislik eğer benim yüzümden onları rahatsız ederse ölürüm ben.  Gitmezsem bu manyak buraya da geliyor. Elim ayağım dilim tutuluyor, saldırır da bebeğime bir şey olur diye. Tek başıma olsam kendi canım pek de umrumda olmazdı, ben de sayar söverdim bunun karşısında 

İnşallah bugün bir yerde çeker vururlar bunu. Bugün annesi de bana o gttikten sonra "evlat acısı yaşayacak olan bir ben mi olacağım sanki, geberip gidecek başka yolu yok" dedi. Buna rağmen az önce odama gelip "istersen yarın gitme, hemen gidersen annenler huzursuzlanır" dedi. Çünkü annemlerin hala gerçeklerden haberi yok. Onlara bunu söylediğimde perişan olacaklarını biliyorum. Kayınvalidem herhalde her şeye rağmen, bunca yıla rağmen düzeleceğine inanmak istiyor o yüzden tamamen yıkıp atmak istemiyor bizi. 

Yarın sakinleşeceğini ben de biliyorum. Kullandığı maddenin sebep olduğu bu krizden sonraki üç gün sadece uyuyor ve pişmanlık falan duyuyor. Şimdi gittiği yerde uyuyacak, uyandığında ya yine içecek ya da iğne vurulmak istiyorum diyecek.

Ama iğne vurulsa da olmayacak gibi bu iş arkadaşlar. Üç ay boyunca içmeyip, iğnenin yenilenme zamanı yaklaştığında hemen koşup o malı almak nedir Allah aşkına? Hayır mesela yoksunluktan o krizden falan almaya gitti desem öyle değil. O anda krizde falan olamaz, canı kontrol edemediği düzeyde istiyor olamaz. Tamamen pisliğine ve bile isteye içtiğini düşünüyorum. Üstelik ikinci iğnenin solüsyonu kırılmıştı ve eczaneden yenisi alınmıştı. Şimdi o solüsyonu da onun kırdığından şüpheleniyorum. Hatta eczaneden alınan solüsyonun da bence içeriğini bir şekilde değiştirmiş olabilir ki maddeyi kullanınca eski etkiyi sağlasın. 

Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama kafam çok bulanıyor. Her şeyi bitirmek zor geliyor ama benim sevdiğim adam bu değildi ki. O maddeyi kullanmadığı zaman dönüştüğü adamdı ama o maalesef o halini öldürüp yerine o canavarı koymaya çalışıyor sürekli. Tanıştığımız zamanda bu pisliğe yeni geçmişti, benim haberim yoktu tabi kullandığından ama inanın ilk zamanlarıyla şu anki arasında bile öyle devasa bir fark var ki, birkaç seneye kalmaz cinayete meyleden o manyaklardan olacağına eminim.

Ben çeker giderim ama o peşimizden düşer mi? Bundan sonra sürekli ölmesi için dua edeceğim. Kendi ailesine ayrı bana ayrı evladıma ayrı zarar. Üstelik benim her şeyden habersiz masum ailemin dahi benim yüzümden durduk yere başlarına bela almış olmaları gerçeği beni mahvediyor. İnşallah ya bunu vururlar ya da kendisini öldürür. Onun bu hayattan silinip gitmesine öyle ihtiyacım var ki. 

35 Cevaplar

+3 oy
(2,750 puan) tarafından
Başlığı görünce kızdım postu okuyunca Amin dedim. Allah kurtarsın bacım tez elden sağ salim evladinla seni
-Reklam-
+1 oy
(2,332 puan) tarafından

Sonuna kadar okuyamadım cnm ama senin adına da annesine de çok üzüldüm Allahim yar ve yardımcınız olsun birinin kocası diğerinin evladı Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah :(

0 oy
(5,879 puan) tarafından
saka gibi gercekten de bir anda mi biyle oldu ki. bebegi yapmadaydin keske yada bu derece sapitan biri evlenmeden belli etmedimi kendini. uzuldum gercekten allh yardmcn olsun. gencsin muhtemelen kocan olsun diye dua etme kac kurtar kendini yeni bir hayat kur. dunyada adam bi tane degil. herkeste ayni degi
0 oy
tarafından
Okurken içim acıdı Rabbim akıl fikir ihsan eylesinde dönsün size sarılsın inşallah hersey kafada bitiyor kendi istiyoki yapıyo o zıkkımı sataninda onu cikaraninda Allâh belasini versin...
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Offf ya çok üzücü korkunu  ta burdan anladim ve hosettim ne olur bebeğini sevginle sar sarmala çok ihtiyacı var buna :'(giclu ol kimseyi düşünme senin ve bebeğin için en güvenli yol neyse onu seç ALLAH yardımcın olsun dilerim gider başka yerde belasını bulur da kurtulursun 

0 oy
(464 puan) tarafından
Kadın sığınma evine gitsen.. Bi araştırır mısın bunu. Polis kayıp kişiyi kişi rızası olmadan söylemiyor yerini. Sen gitsen eşin polise başvursa seni bulmak için, polis seni bulunca yerini kocana söyleyrlim mi diye soruyor sana, eğer istemezsen eşine yerini söylemiyorlar. Gidebileceğin bir yer varsa git. Ama ailene de bahset ki onlar da bi çözüm bulsunlar. Misal ailen belki taşınır başka bi yere sende ondan sonra ailenin evine dönersin. Seni bulamaz. 
(11 puan) tarafından
Kesinlikle en mantıklı fikir bu. Bebeğe kahroldum yavrum :((
(464 puan) tarafından
Bende öyle...
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Bebekle olan o halin gözümün önüne geldi çok ama çok üzüldüm :( rabbim sizi bu beladan sağ salım feraha çıkarsın insallah. 
0 oy
(477 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum. Sen yine de öyle dua etme, iyileşmesi için dua et iyi dualar çıksın ağzından çünkü kötü dua beddua sonuçta dönüp dolaşıp seni bulmasın Allah korusun çocuğun var. Sığınma evine filan gitsen yine de ailenin peşine düşer mi acaba. Aynı şehirde ise ailen rahst duracağını hiç sanmıyorum. İnşallah Rabbim seni bu dertten bir an önce kurtarır. 
0 oy
(709 puan) tarafından
Bebegim titredi korkudan yazan yerden sonrasi dayanamadim okumadim rabbim yardimcin insalalh kurtulursun sen ve evlatlarin 
0 oy
(944 puan) tarafından
Seni peşini bırakacağını hiç sanmıyorum açıkçası, boşansan da kurtulamazsın böyle tiplerden, ya sen ya kendisi ölene kadar bela olur durur. Allah en kısa zamanda bu illetten kurtarsın umarım da olması gerektiği gibi bi eş evlat ve baba olsun. Allah'a onu öldürmesi için dua etmek yerine aklının başına gelmesi ve temizlenmesi için dua et bacım
0 oy
(205 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım küçücük meleğin var beddua etme kurbanın olayım akraban yokmu uzakta onların yanına git zaten madde bağlımlısı dediğinde devlet yardım eder sana nekadar çabuk uzak durursan o kadar iyi olur senin için
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Yavrum bi an once ailene soyle ve o pislikten kaç o sabi icin kaç. Off Allah yardimcin olsun valla duanı da tez zamanda kabul etsin. Ah kiyamam ben o yavruya. O adam muvveddesinden ne koca ne baba ne evlat ne de başka bi halt olmaz 
0 oy
tarafından
Ailenin arkanda olduğunu yazmıştın daha önce. Bence hemen durumu ailene anlatmalısın. 

Her şey sineye çekilebilir ama fiziksel şiddet , hele ki madde bağımlılığı olan birine durum ne olursa olsun sabredilemez. Herkes düzgün bir aile yaşantısı olsun ister, anlıyorum ama madde bağımlılığı öyle bir şeydir ki, sebepsizce birine çıkıp bıçaklayabilir. Gerçekten bebek için üzgünüm. 
0 oy
(692 puan) tarafından
Ailenle taşın başka şehre bir an önce, onun bulamayacağı bi yere, bosan başka şekilde olmaz böyle manyak herseyi yapar sana ve ailene 
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Bağımlılık zor çok zor... En ufacık sigaradan anlayabiliyorum bırakamayanlardan, ben kullanmıyorum. Allah hayırlı bir yol göstersin ne diyelim. Zararsız kurtulursunuz inşallah. Keşke iyi olsa Allah kurtarsın onu. 
0 oy
(14,491 puan) tarafından

O kadar düzgün bir dille yazmışsın ki okurken içime işledin.

Ne denilir ne yapılır gerçekten bilmiyorum Rabbim öyle ferah bi kapı açsın ki yaşadığın her şey geride kalsın..:(

0 oy
(2,361 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum. Sen yinede beddua değil dua et. Allah yar ve yardımcın olsun 
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Yaklaşık 1 ay önce Merve diye bir arkadaş on da başına gelmişti bu.(Acısını tazelediğim için çok özür diliyorum) Onun yavrusu6 aylık ve o şerrefsiz. Sabaha kadar dövmüştü anne ve yavruyu. Lütfen bu noktaya gelmeden acil ve kalıcı çözüm bulun ve asla yanlız kalma. O zamandan beri benim o kız bebekte aklım kalmıştı. Hâlâ korkuyor diyordu annesi :( . N olursun artık kadın sığınma evimi yoksa ailen ve polis doktor artık onların etkili bir çözümümü bilemiyorum ama Rabbim yardımcın olsun,korusn sizi inşAllah ❤️ 
0 oy
(187 puan) tarafından
Canim ya kiyamadim hic sana da bebegine de. Ben senin yerinde olsam aileme degil.de kadin siginma evine giderdim bosanmakta kararliysam. Eger tedavi baslarsan kendine döneceğim başlamazsan ise 6 ay icinde bosanacagim.derdim cunku bir sığınma evinde kalma suresi 6 aymis oyle duydum. Sonrasi Allah kerim . Eger birakabilirse bu surecte tedavi olup bosanmazdim ama eger birakamazsa baska siginma evine giderdim.bosanirdim izimi kaybettirip uzaklastirma karari aldirirdim hattaz
(534 puan) tarafından
Bizim akraba tedavi de oldu sonra yine gitti başladı kolay değil bırakması yine başlıyorlar sonu yok Allah yardım etsin hele ki bu annesinin başını kesen adam geldi aklıma çok zor
0 oy
(5,746 puan) tarafından
 İr yakınınız içiyordu üstünde bulundu bı moktar şuan içerde  . Söylediği tek şey bn kendime nasıl yakıştırmisim burayı burda olmayı nasill olmusta içmişim gözüm dönmüş diyor pişman olmus bir buçuk yıl oldu içerde icmeyince toparlanmış kilo almış o eski hâlinden eser yok öyle diyebilirim. Telefonunu kurcalaybilme şansın olsaydı blki ticaretini yapıyordur polisi araman yeterli oluyir alip cezayı veriyorlar . 
(534 puan) tarafından
Çıkınca yine başlıyorlar bizim akraba 10 kere girdi çıktı tövbe etti tedavi edildi yine aynı oluyorlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 873 göst.
24 Haziran 2021 Aile kategorisinde Elif1992 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 801 göst.
15 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,577 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 723 göst.